Benim kv bize gelecekti de son anda yırttım ben kendilere gittim 1 hafta önce bı gözüktük geldik kocama da beni dışarı çıkar bunaldım patlarim dedim de öyle çıkardı 6 sene de toplasan 5 i geçmez yani dışarı çıkma.olayimizOooo eglence yapılmış bule
Ben kvdeydik pek kutlamayiz öyle evdeydik işte çay falan herzaman ki gibi
Seninnn o ellerunee kuybaaannnnn günaydunn güzelluuukkkkk
Haklısın ya iyi yaptın çoluk covmcuk hep evdesin insan bigünde olsa değişiklik yapmak istiyorr gerçektenBenim kv bize gelecekti de son anda yırttım ben kendilere gittim 1 hafta önce bı gözüktük geldik kocama da beni dışarı çıkar bunaldım patlarim dedim de öyle çıkardı 6 sene de toplasan 5 i geçmez yani dışarı çıkma.olayimiz
Kasım ayind ais yerinden istifa ettim bı de ondan önce hep çalıştım yorgunluk vs derken dışarıya çıkmak yorgunluk olarak geri dönüyordu bana o yüzden istemiyordum ama şimdi evdeyim neden özel günlerde birilerni çağırıp mutfağa tikili kalym ki bende insanimHaklısın ya iyi yaptın çoluk covmcuk hep evdesin insan bigünde olsa değişiklik yapmak istiyorr gerçekten
Tabiii aynenn oyleee herzaman gelirler bari özel günleri rahat bırakkKasım ayind ais yerinden istifa ettim bı de ondan önce hep çalıştım yorgunluk vs derken dışarıya çıkmak yorgunluk olarak geri dönüyordu bana o yüzden istemiyordum ama şimdi evdeyim neden özel günlerde birilerni çağırıp mutfağa tikili kalym ki bende insanim
Hadi yaaaCumartesiiiyarın kociş tüm fabrika kocaeline gidicekler eylem yapmaya hala maaşlara zam etmedilerr
Bilmiyorumki kuzu biraz sıkıntı var bakanlarda sanırımHadi yaaaNiye hiç düsünmüyolar işçileri
Balimmm yaaa nasıl hamilelik bakalım uslu duruyor mu bebişSeninnn o ellerunee kuybaaannnnn günaydunn güzelluuukkkkk
Hahhaha evett pek uslu kızz benim yavrumm pek hareketleri başlamadı halennBalimmm yaaa nasıl hamilelik bakalım uslu duruyor mu bebiş
Ay cinsiyet kız mıHahhaha evett pek uslu kızz benim yavrumm pek hareketleri başlamadı halenn
Şuan 16 haftalık olduk buhaftadan itibaren
Canimm kuzummmm seninkiler nasil minikkuşlarımm yaa ellerini ayaklaruni ısırirım onlarınnn
Hahahah yok kızzz herkes hep soruyo cinsiyet neoldu diye 10 gün daha dayanalımmmAy cinsiyet kız mı
Ayy kız deyince senHahahah yok kızzz herkes hep soruyo cinsiyet neoldu diye 10 gün daha dayanalımmm
Heee öylemi hahahahah sizin uşaklar nasuuullllAyy kız deyince sen
Ozel günleri kendilere rezerve edecez zannediyolarTabiii aynenn oyleee herzaman gelirler bari özel günleri rahat bırakk
Evett boşver ne iyi ettinizzOzel günleri kendilere rezerve edecez zannediyolar
Gunaydınnn bebekkkgüüünaydınnnnn canımlarr
Nasılsınız iyimisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?