Guzuuuu
Hee yaaHahahaha napiinn gözler fındır fındır heee
Vallaha güzell yemek derdin yok birşey yok miss gibii bi uyumuşum bi kalktım.bi baktım saat 11buçuk gözlerr şiş ve hala uykum varrHee yaa
Napıyım kahvaltımı yaptım ortalığı bi toparladım oturdum bir şey mi izlesem ne etsem diye düşünüyorum
Sen napıyorsun ? Ana evi günlükleri nasıl gidiyor
Ayyy bu ifadeyi hiç sevemiyorum nedense komik geliyo
Kızları bacıma getirdim kuzum dr a gidicem birazdan ahaBebikümmmm esmer bombaammmm napiyinn
Hee gitmedinmi daha ben gittin geldin düşündüm haberde et canikomKızları bacıma getirdim kuzum dr a gidicem birazdan aha
Öğle arasına girdiler aşko brn işleri bitirene kadar . Geç kaldımHee gitmedinmi daha ben gittin geldin düşündüm haberde et canikom
Ohhh keyfini çıkar gramcıklanVallaha güzell yemek derdin yok birşey yok miss gibii bi uyumuşum bi kalktım.bi baktım saat 11buçuk gözlerr şiş ve hala uykum varr
Ne izlicunnn izleme beni izlee
Heee doğru kuzuşum ilaç flaan verir ozaman demekki hassasın toparlanamıyosun hemenbenimgibiÖğle arasına girdiler aşko brn işleri bitirene kadar . Geç kaldım
Hayırdır inşallah önemli bir şey yoktur dutcuğuuumÖğle arasına girdiler aşko brn işleri bitirene kadar . Geç kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?