Ooooo saatin geleyy yemek saatleri ypa hele ne yapıyosun aşkosummmmDelüüNe ediiim ya yemek yapiyorum sen bebişimm
Ne yemeğiDelüüNe ediiim ya yemek yapiyorum sen bebişimm
Ooooo saatin geleyy yemek saatleri ypa hele ne yapıyosun aşkosummmm
Canlar mercimek corbasi yaptim(sari kirmizi karişik) Havuclu nohut ve simdide bulgur pilavi yapacagimNe yemeği
Ooooooanamm döktürmüş buuuCanlar mercimek corbasi yaptim(sari kirmizi karişik) Havuclu nohut ve simdide bulgur pilavi yapacagimYanina karnabahar tursusu ve yogurt
Allah dan yemek seçmiyor rahatim ne yapsam yerOoooooanamm döktürmüş buuu
Kocayla böyle oluyo vallaha ya anneme geliyorum 2 çeşit anca annemler alışmış ama kocaya gelince masalar dökülüyorrbende kocamla öyleyimm
Minnaakkk kirazımm aşkoşummmmKuzuuuuu
Aayyy evett o konuda çok sanslısınn benim kocim düşündürüyorr vallahaaaAllah dan yemek seçmiyor rahatim ne yapsam yer
Düzenli kullan tez vakitte atlatırsın inşallah kuzucumÇook teşekkür ederim geldim şimdi dr dan antibiyotik öksürük şurubu verdi
Ohhh miss afiyet bal olsunCanlar mercimek corbasi yaptim(sari kirmizi karişik) Havuclu nohut ve simdide bulgur pilavi yapacagimYanina karnabahar tursusu ve yogurt
Teşekkür ederim bitanemDüzenli kullan tez vakitte atlatırsın inşallah kuzucum
Ha canım
Uyudum biraz
Bebişimm bunu yazdıktan sonra durumuna girip baktım nerdesin diyeUyudum biraz
İşlerim var onu yapcam
Sen napıyosun kuzum
Hiç yavrum yaBebişimm bunu yazdıktan sonra durumuna girip baktım nerdesin diye
Neyin varr
Herşeyin var bi zamanıı pes etmicezz üzme kendini sen çok güçlüsün lütfenn
Hissetme öylee yerimm seni benn herşeyde var bi hayırrr biliyorum çok yoruldun amaa var bundad abi hayır demek bile insanı yoruyor allah ne zaman nasip edeceğini bile bilmiyoruz herşey laikiyle düzelecek hepHiç yavrum ya
Bugün dr gittim pek iyi şeyler duymadım
Transfer iptal olabilirmiş bu ay
Canm sıkıldı herşey bmbk hissediyorum
Vardır elbet napalım
Cano bi koptum kk 'dan tam kopuşÇok özledumm ama göremedimm seniii
Öylee tabiiii olsunnCano bi koptum kk 'dan tam kopuşyenı yenı giriyorum yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?