Allah raxı olsun ablacımŞifa olsun bitanembir an önce iyilesmeni dilerim. datlu dutum benim
Ahhaha yapmaz mı? Halay çekiyoruz içerdeMelasel asellccuukkkkk yivriiimmmm napiinn yargıcı mahlukattt
Ne zaman doğuruyoruzzzzzz seniiiğğ
Bebiş nasıll çok yaramazlık yapıyomu karnınd aannesiiii
Tabiii kuzu ya son aylarr zorrrr aaayyyyyy benim doğum günümde doğurrAhhaha yapmaz mı? Halay çekiyoruz içerde
Şubat'ın ortasından sonra Allah nasip ederse bakalım.
3.trimester gece uykusuzluk, gündüz uyku demekmiş onu öğrendim
bende öyleydim geçen hafta bu hafta tık yok cumadan beri sabahın köründe uyanıyorumHerkes lop lop dersenn hooopp uyuyamazsın tabiii ben sürekli esniyorum yaahep uykum varr
Niyeki acaba kuzu öylebende öyleydim geçen hafta bu hafta tık yok cumadan beri sabahın köründe uyanıyorum
bilmiyorum canım düzelir heralde spor yapıyım iyice canım çıksın bak gör nasıl uyuyorumNiyeki acaba kuzu öyle
Alıştırmışsın iyice oyle vucudunubilmiyorum canım düzelir heralde spor yapıyım iyice canım çıksın bak gör nasıl uyuyorum
Senin dogumgunun de zor sanırımTabiii kuzu ya son aylarr zorrrr aaayyyyyy benim doğum günümde doğurr
Şimdiden karıştı gecen gündüzün
napıyım canım rahatlıkla bir yere gidemiyorum şu koronadan dolayı bir gittiğim salon varAlıştırmışsın iyice oyle vucudunu
Afiyet olsun ama çok güzel fincanın yaŞöylee güzel güneşe karşı haydi gelin kıslaarr
Teşekkür ederim kuzucum gel beraber olsun daha iyileri de senin olsun aminnAfiyet olsun ama çok güzel fincanın ya
Anladımm kuzummmSenin dogumgunun de zor sanırımsezaryen olursa 18 ya da 25 Şubat. Doktorun ekibi cuma günü geliyor.
Oooooo fincanuna heleeeŞöylee güzel güneşe karşı haydi gelin kıslaarr
Sormaa dahada iyice yaydı bu korona ya kuzu dikat edenapıyım canım rahatlıkla bir yere gidemiyorum şu koronadan dolayı bir gittiğim salon var
Gel beraber olsun kuzummOooooo fincanuna heleee
Pek bi güneşli hava
Sıcaklar varmı
Afiyet ball olsunnn fatmooooo
Ahahah noldu ya öyle neden öyle olduGunaydınnn bebekkk
Kız yeni uyandım haa gözlerr şiş fena saçlar elektrik çarpılmışa dönmüş
bi o eksikti zaten daha ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum zaten maskelerden yüzümde yaralar çıkmaya başladı artıkSormaa dahada iyice yaydı bu korona ya kuzu dikat edeomicron geldi şimdi başımıza
AminTeşekkür ederim kuzucum gel beraber olsun daha iyileri de senin olsun aminn
Hahahah yok kız saçlar dağılmışşAhahah noldu ya öyle neden öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?