Transferin iptal olabilir ama Allah isterse her şey olur. Kendini bırakma. Her şey Allah'tan ol der ve olur. Sabırla bekle sabır gösterirsen ve kafaya takmaz dertlenmezsen güzel haberler alacaksındır buna inan ❤Hiç yavrum ya
Bugün dr gittim pek iyi şeyler duymadım
Transfer iptal olabilirmiş bu ay
Canm sıkıldı herşey bmbk hissediyorum
Vardır elbet napalım
Kuzum ders çalışıyorum ondan,sen nasılsınMinnaakkk kirazımm aşkoşummmm
Naptın bugün pek görünmediinnn
Ooyyy ders çalışıyo benimm sosyomm yerimm benn iyi yapıyorsunnnKuzum ders çalışıyorum ondan,sen nasılsın
Oyy canikolar yerim sizi ben ,kalbinizin temizliğine güveniyorum bebeklerimOoyyy ders çalışıyo benimm sosyomm yerimm benn iyi yapıyorsunnn
Ben doğurduktan sonra minnak pacikoyla sana dua edicez sınava girerken
Canm benimm öperim pamuk kalbindenHissetme öylee yerimm seni benn herşeyde var bi hayırrr biliyorum çok yoruldun amaa var bundad abi hayır demek bile insanı yoruyor allah ne zaman nasip edeceğini bile bilmiyoruz herşey laikiyle düzelecek hep
Allah razı olsun canmTransferin iptal olabilir ama Allah isterse her şey olur. Kendini bırakma. Her şey Allah'tan ol der ve olur. Sabırla bekle sabır gösterirsen ve kafaya takmaz dertlenmezsen güzel haberler alacaksındır buna inan ❤
Ooyyyy balllOyy canikolar yerim sizi ben ,kalbinizin temizliğine güveniyorum bebeklerim
Kalmazzz tabiii deliii pes etmicezz gerekirse beraber yürüycezzzCanm benimm öperim pamuk kalbinden
Umarım düzelir umarım gelecek hep karanlık kalmaz bana da
Allah razı olsun canm
Hiç yumurtam da yok bu ay östrojen değerim 14 çok çok kötü rahim ince kalınlaşmıyor
Biliyorum ol derse herşey olur elbet
Ancak ümitli olamıyorum
Evet ya ev sessiz issiz kaliyor onlaraAayyy evett o konuda çok sanslısınn benim kocim düşündürüyorr vallahaaa
Amaaa bilsin kıymetimi dün epey msjlaştıkk
Dedimm ev sessiz dimi he vallaha cok sessiz diyorr
Amin canimm cümlemize afiyet bal olsunOhhh miss afiyet bal olsun
Şifa olsun bitanemÇook teşekkür ederim geldim şimdi dr dan antibiyotik öksürük şurubu verdi
canısııı
Evett tabii kuzumm yaa evin gibisi rahatı yokkiiiEvet ya ev sessiz issiz kaliyor onlaraÖzlemekde iyi oluyo ama ben 3günden sonra dönmek istiyom evime ya
Ben neler duydum gördüm bilsen. Çocuğunuz olmaz sizin denilen arkadaşım hamile kaldı. daha böyle çok duyduğum şeyler var. Ümidini kaybedersen olmaz tabii. Bak ben 40 yaşındayım ve benim de yumurtalık rezervlerim çok düşükmüş ama ben umudumu yitirmiyorum. olmazsa da hayırlısı böyleymiş diyeceğim ama olacağına inanıyorum. sen de inan ki olsun. hiç beklemediğin bir zamanda olacaktır sadece kafana çok takma yeterCanm benimm öperim pamuk kalbinden
Umarım düzelir umarım gelecek hep karanlık kalmaz bana da
Allah razı olsun canm
Hiç yumurtam da yok bu ay östrojen değerim 14 çok çok kötü rahim ince kalınlaşmıyor
Biliyorum ol derse herşey olur elbet
Ancak ümitli olamıyorum
çalışıyorum canım migrenim kafam bir milyonSen needesiiinnnnnn heeee
Oooyyyy migren tutmuş benim kuzumun yaaaçalışıyorum canım migrenim kafam bir milyon
sen napıyorsun evde misin yine
sonra böyle kalıyım sabaha kadarOooyyyy migren tutmuş benim kuzumun yaaa
Annişteyimm pampaa gel kal banaaasabahlara kadar içeh falan
Hahahahaha bende uyurum dayanamammsonra böyle kalıyım sabaha kadar
benim bu ara sıkıntılı uykuya dalamıyorum nazar etti kendimi galiba hemen uyuyorum diyeHahahahaha bende uyurum dayanamamm
Herkes lop lop dersenn hooopp uyuyamazsın tabiii ben sürekli esniyorum yaabenim bu ara sıkıntılı uykuya dalamıyorum nazar etti kendimi galiba hemen uyuyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?