Hiç yavrum ya
Bugün dr gittim pek iyi şeyler duymadım
Transfer iptal olabilirmiş bu ay
Canm sıkıldı herşey bmbk hissediyorum
Vardır elbet napalım
Transferin iptal olabilir ama Allah isterse her şey olur. Kendini bırakma. Her şey Allah'tan ol der ve olur. Sabırla bekle sabır gösterirsen ve kafaya takmaz dertlenmezsen güzel haberler alacaksındır buna inan ❤

Ooyyy ders çalışıyo benimm sosyomm yerimm benn iyi yapıyorsunnn
Ben doğurduktan sonra minnak pacikoyla sana dua edicez sınava girerken
Oyy canikolar yerim sizi ben ,kalbinizin temizliğine güveniyorum bebeklerim

Reactions: Jou
Hissetme öylee yerimm seni benn herşeyde var bi hayırrr biliyorum çok yoruldun amaa var bundad abi hayır demek bile insanı yoruyor allah ne zaman nasip edeceğini bile bilmiyoruz herşey laikiyle düzelecek hep
Canm benimm öperim pamuk kalbinden
Umarım düzelir umarım gelecek hep karanlık kalmaz bana da
Transferin iptal olabilir ama Allah isterse her şey olur. Kendini bırakma. Her şey Allah'tan ol der ve olur. Sabırla bekle sabır gösterirsen ve kafaya takmaz dertlenmezsen güzel haberler alacaksındır buna inan ❤
Allah razı olsun canm
Hiç yumurtam da yok bu ay östrojen değerim 14 çok çok kötü rahim ince kalınlaşmıyor
Biliyorum ol derse herşey olur elbet
Ancak ümitli olamıyorum

Kalmazzz tabiii deliii pes etmicezz gerekirse beraber yürüycezzz

Aayyy evett o konuda çok sanslısınn benim kocim düşündürüyorr vallahaaa
Amaaa bilsin kıymetimi dün epey msjlaştıkk
Dedimm ev sessiz dimi he vallaha cok sessiz diyorr
Evet ya ev sessiz issiz kaliyor onlara Özlemekde iyi oluyo ama ben 3günden sonra dönmek istiyom evime ya

Evet ya ev sessiz issiz kaliyor onlara Özlemekde iyi oluyo ama ben 3günden sonra dönmek istiyom evime ya
Evett tabii kuzumm yaa evin gibisi rahatı yokkiii
Bana bile 3 gün yetiyorr ama eşim çalışıyoya gelmesi imkansız hafta içi beni almaya yorgun oluyo çok
Ben onun başını yiyorumm hahaha kimse çekemezz vallahaa gerçekten eşim sağolsun herşeyime alttan aldı ya

Ben neler duydum gördüm bilsen. Çocuğunuz olmaz sizin denilen arkadaşım hamile kaldı. daha böyle çok duyduğum şeyler var. Ümidini kaybedersen olmaz tabii. Bak ben 40 yaşındayım ve benim de yumurtalık rezervlerim çok düşükmüş ama ben umudumu yitirmiyorum. olmazsa da hayırlısı böyleymiş diyeceğim ama olacağına inanıyorum. sen de inan ki olsun. hiç beklemediğin bir zamanda olacaktır sadece kafana çok takma yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…