Evett kuzum maskeyle çalışmak krem sürmek bile olmuyoo terdenbi o eksikti zaten daha ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum zaten maskelerden yüzümde yaralar çıkmaya başladı artık
Hahahahaha evett yaaGel beraber olsun kuzummSıcaklar gitti kuzum da güneşli bayadır biraz soğuk hemüz kış gelmedi bu ay sınuna veya şubat başına doğru kar yağar belki buralara kar hep geç geliyor
He valla ilk defa çocuklu dışarı çıktım çok da güzel gectiEvett boşver ne iyi ettinizz
Guzuumm karnın çıkmaya başladı mı artık belli oluyor muuHahahahaha evett yaa
He valla ilk defa çocuklu dışarı çıktım çok da güzel gecti
Evett kuzumm çıkmaya başladı birazda kendi göbeğim var ama genede çıktı yaygın gibi annem diyo erkek bilemedimmGuzuumm karnın çıkmaya başladı mı artık belli oluyor muu
Yaaa o göbek herkeste var kuzumEvett kuzumm çıkmaya başladı birazda kendi göbeğim var ama genede çıktı yaygın gibi annem diyo erkek bilemedimm
Yok valla yapmadım ne yapacağımı bilemedim akşam kahvaltısı yapacamyaptınmı yemeehhhhh
inşaAllah biter dicem ama gidişat öyle göstermiyorEvett kuzum maskeyle çalışmak krem sürmek bile olmuyoo terden
annem yaygınsa kız top gibiyse erkek der ne kadar doğru bilememEvett kuzumm çıkmaya başladı birazda kendi göbeğim var ama genede çıktı yaygın gibi annem diyo erkek bilemedimm
Hahahahah evett aynenn haftaya inşaallahhh öğrenemezsek artık unisex şeyler alcazYaaa o göbek herkeste var kuzum
Tekrar kontrolde mi öğreneceksiniz artık cinsiyeti ?
He bir de cinsiyet partisi gibi bir şey düşünüyor musun ?
Akşma kahvaltısı miss gibi severimm vallahaa güzel oluyoooYok valla yapmadım ne yapacağımı bilemedim akşam kahvaltısı yapacam
Aaaa yaygınsa erkek diyo benimkide nebilim laaa herkes farklı yerden diyorrannem yaygınsa kız top gibiyse erkek der ne kadar doğru bilemem
Gönlünü seveyim Allah razı olsun inşallah güzel olacakKalmazzz tabiii deliii pes etmicezz gerekirse beraber yürüycezzz
Ah ablacm biliyorum burda da o kadar çok okudum yeri geldi ümit doldu yeri geldi yine yıkıldım..Ben neler duydum gördüm bilsen. Çocuğunuz olmaz sizin denilen arkadaşım hamile kaldı. daha böyle çok duyduğum şeyler var. Ümidini kaybedersen olmaz tabii. Bak ben 40 yaşındayım ve benim de yumurtalık rezervlerim çok düşükmüş ama ben umudumu yitirmiyorum. olmazsa da hayırlısı böyleymiş diyeceğim ama olacağına inanıyorum. sen de inan ki olsun. hiç beklemediğin bir zamanda olacaktır sadece kafana çok takma yeter
Unisex şeyler pek yok bence yaa hee ben ekim gibi lcwden bir bebek hastane çıkışı diyor ama üstünde öyle bir şey almıştım çok şekerHahahahah evett aynenn haftaya inşaallahhh öğrenemezsek artık unisex şeyler alcaz
Yok kuzum düşünmüyorum çok masraf üstümde okadar gücüm yok buara
Herşey çok güzel olacak ummadığın ann güzelluğummGönlünü seveyim Allah razı olsun inşallah güzel olacak
Ah ablacm biliyorum burda da o kadar çok okudum yeri geldi ümit doldu yeri geldi yine yıkıldım..
Bi hamile kalmaya oluverseydi şimdiye 4 de doğmuş olurdu belki nasıl bir girdabı içindeysem hamileliğin ilerlemesine hiç Bi çare çözüm bulunamıyor.. Tüp olsa ne değişecektir ki bilmiyoruz sadece denemedik demeyelim diye düştük yollara...
İçim dolup dolup taşıyor ya bu kadar da olmaz ki denilecek ne varsa ben de olup bitiyor
Ya sabır
Hayırlısı bakalm vardır vakti
İçimden şu çocuk fikrini söküp atabilsem keşke
İstemiyorum artık dediğimde istemeyebilsem de içimi yakıp kavurmasa artık..
İnşallaah bitanem inşallahHerşey çok güzel olacak ummadığın ann güzelluğumm
hiç anlamam bende dediğin gibi herkes farklı söylüyor sağlıklı olsunda kızmış erkekmiş farketmez hayırlı evlat olsun gerisi boşAaaa yaygınsa erkek diyo benimkide nebilim laaa herkes farklı yerden diyorr
Olsunn all kuzum nasıl istiyosan ben hamilelik don almıştımmUnisex şeyler pek yok bence yaa hee ben ekim gibi lcwden bir bebek hastane çıkışı diyor ama üstünde öyle bir şey almıştım çok şeker
Arada e bebeğe falan dolaşıyorum da unisex şeyler pek fazla yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?