Terbiyesuzlerr uta mazlaaarrrrrrrr gel kahve içehhhhEvet ardımdan temizlik
Güzel geboşuuumm afiyet olsunKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t karamel Latte BlueBerry4268 Fatmazell bir mucizee Elhan ASSOSyal bebeklinick Madammor Noisy Girl Wilma11 cevizli tarcinli kek Nosking Mi-Ok Yun Lavinia_98
Eki Görüntüle 2981204
Ooooo fincanunn helee evime geçemde bende değişik değişik fincanlarımla hava atemm sağaaaaaaaGüzel geboşuuumm afiyet olsun
Buda benden olsun o zaman
Bizde çay saati şuanKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t karamel Latte BlueBerry4268 Fatmazell bir mucizee Elhan ASSOSyal bebeklinick Madammor Noisy Girl Wilma11 cevizli tarcinli kek
Minnosprenses Cookiie Melasel twinky Nosking Mi-Ok Yun Lavinia_98
Eki Görüntüle 2981204
Gell aşkoo varsa eskisi att görem fincanı fincan meraklusu çıktımmOof ya keyfe bak
Hahahaha bekliyorum kuzuummOoooo fincanunn helee evime geçemde bende değişik değişik fincanlarımla hava atemm sağaaaaaaa
GeliremKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t karamel Latte BlueBerry4268 Fatmazell bir mucizee Elhan ASSOSyal bebeklinick Madammor Noisy Girl Wilma11 cevizli tarcinli kek
Minnosprenses Cookiie Melasel twinky Nosking Mi-Ok Yun Lavinia_98
Eki Görüntüle 2981204
Oooo çayyy iyidirr gelll at çayını içmiş oleeeemmmmmmmBizde çay saati şuançayımla gelirim
Yok ki silinik hepsi geçmişe bakGell aşkoo varsa eskisi att görem fincanı fincan meraklusu çıktımm
Ağzımın suyu aktıKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t karamel Latte BlueBerry4268 Fatmazell bir mucizee Elhan ASSOSyal bebeklinick Madammor Noisy Girl Wilma11 cevizli tarcinli kek Nosking Mi-Ok Yun Lavinia_98
Eki Görüntüle 2981204
Tamam bebiş bekle demini alsınOooo çayyy iyidirr gelll at çayını içmiş oleeeemmmmmmm
Hahahaha tamamdırrr beybitoo cok dokunuyodu bana kahve ya içemiyodum bugünde bi deneyem dedim iyi gekdiHahahaha bekliyorum kuzuumm
Yaaa kuzummmGell aşkoo varsa eskisi att görem fincanı fincan meraklusu çıktımm
ÇabııkkkkkkkGelirem
Dibek veya menengiç dene kuzum ağır geliyor demekki Türk kahvesi ben ya fındıklı dibek ya da menengiç içerim hafif ve güzel oluyor midemi rahatlatıyorHahahaha tamamdırrr beybitoo cok dokunuyodu bana kahve ya içemiyodum bugünde bi deneyem dedim iyi gekdi
Hahahahah anca sill ķöpeeeeğğğğYok ki silinik hepsi geçmişe bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?