He vallaabaa ne rahatlamışımmmAhahah tabi güzel olma derdi yok saldım kayıra
Tamam az da yukardan bakalım dünyayaGelelimm kocamı alıp geliyorumm sen tut kocanın elinde koş gellortada buluşalımmmm
Amann ha aşşağalar abakmayalımm düşer dururuzzzTamam az da yukardan bakalım dünyaya
Hahahaha tam adamlar iş görürken hehehehehehAmann ha aşşağalar abakmayalımm düşer dururuzzzbide düşmüşüz bi eve falannn karı koca yataklarda falan
Hahahahaha evetttHahahaha tam adamlar iş görürken heheheheheh
Ay mis gibi oluyor ya ben her sabaah bir yayılıyorumHe vallaabaa ne rahatlamışımmmgenis yataktaa bi salmışımmm
Hahahahha aynennn yaaa sırf uyusun diye rahat rahat diye kıkımı cıkarmıyorummAy mis gibi oluyor ya ben her sabaah bir yayılıyorumsabahları kalkcağı zamanlar kalksada gitse yatsam hemen diyorum içimden hep ahah
Hee ne kadar kalcaksın canım. Evine derken evinizemi yani kızHahahahha aynennn yaaa sırf uyusun diye rahat rahat diye kıkımı cıkarmıyorummannemdeyim kuzum ben eşim gitti evine istanbuldayım
Heee kızzz evine gitti cumartesi bıraktı beni anneme geçen hafta kv deydik 1 hafta izne çıkmıştı şimdi ben annemdeyimm o işine döndüHee ne kadar kalcaksın canım. Evine derken evinizemi yani kız
Kız senimde evin ya orası evine diyince bendeHeee kızzz evine gitti cumartesi bıraktı beni anneme geçen hafta kv deydik 1 hafta izne çıkmıştı şimdi ben annemdeyimm o işine döndü
çerkezköy ne alemde bilmem
Uzakta olunca kalıyosun yakına olunca kalamıyorsun amaaa hazır kahvaltı hazır yemek görmek öyle güzelkiiKız senimde evin ya orası evine diyince bendeya arada bende annemde kalmak istiyorum keşke öyle birşey olsa
Geçenlerde eşim dedi balıkesire gitcem araba bakmaya arkadaşla. Ben napcan orda çok uzak falan dedim. Sanıyorumki sabah gitcek akşam gelcek. Sonra dedi gitmicem arkadaş akşamdan çıkcakmış.Uzakta olunca kalıyosun yakına olunca kalamıyorsun amaaa hazır kahvaltı hazır yemek görmek öyle güzelkii
Hahahahahaha ama gitse gidersin ya anneneeGeçenlerde eşim dedi balıkesire gitcem araba bakmaya arkadaşla. Ben napcan orda çok uzak falan dedim. Sanıyorumki sabah gitcek akşam gelcek. Sonra dedi gitmicem arkadaş akşamdan çıkcakmış.
Ben sonra ee giitt bende gideyim anamda kalıyım
E bu kadar çok istiyorsan git kal bir akşam benim gitmemmi gerek illa diyorama öylede kalamam ya
Evet gitse biryere giderim tabiki ama öyle evdeyken bırakıp gidememHahahahahaha ama gitse gidersin ya annenee
Sende bırakamıyorsun şimdi kocişini ondann ben bile zor ayrıldım ya insan tuğaf oluyor ama yaa kuzuu gerçekten
Ahhhh sonsuz mavilik manzaralıııı
Manzaramı değişmek isteriiimm
Hep çok istemişimdir evim böyle sonsuz maviliğe baksın güneşin doğuşunu batışını izlemeyi nasip inşallah bir gün gerçek olur
Hahahah ben geldim bırakıp bırakta bilsin kıymetiniii gitt ananaEvet gitse biryere giderim tabiki ama öyle evdeyken bırakıp gidemem
Gene misafir vardı dimiEfenummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?