Aminn aynen kuzuşummm benimmhiç anlamam bende dediğin gibi herkes farklı söylüyor sağlıklı olsunda kızmış erkekmiş farketmez hayırlı evlat olsun gerisi boş
İnşallah giydirmekte nasip olur kuzucummOlsunn all kuzum nasıl istiyosan ben hamilelik don almıştımm
Yani çok yok ama grili yeşilli turunculu seyler erkekte kızda olur zaten
Olacak bitanem benim nasıl olduysa seninde hepten olurr ama çok gençsinn yaaa hemen ne yapıyon hayatının tadını çıkarr emiii manyah karıİnşallah giydirmekte nasip olur kuzucumm
Olacak bitanem benim nasıl olduysa seninde hepten olurr ama çok gençsinn yaaa hemen ne yapıyon hayatının tadını çıkarr emiii manyah karı
Öyle tabii kuzumm amaa zamanın var daha yaşında var baya kafanı rahat tut kuzummbiz eşimle nişanlılıkta başladık gezmelere artık sıkıldım tek başımıza hayatımıza değişiklik katmak istedik
Öyle tabii kuzum rabbim hayırlısını versinÖyle tabii kuzumm amaa zamanın var daha yaşında var baya kafanı rahat tut kuzumm
Amiinn inşaallahh bebişimmmÖyle tabii kuzum rabbim hayırlısını versin
Eee hayat böyle kuzum birbirini idare etmekle olur gecimEvett tabii kuzumm yaa evin gibisi rahatı yokkiii
Bana bile 3 gün yetiyorr ama eşim çalışıyoya gelmesi imkansız hafta içi beni almaya yorgun oluyo çok
Ben onun başını yiyorumm hahaha kimse çekemezz vallahaagerçekten eşim sağolsun herşeyime alttan aldı ya
Hahahahaha yerimm seni yavvv hayırlısı kuzumm bidaha ne zaman gelirim artıkEee hayat böyle kuzum birbirini idare etmekle olur gecimSen keyfine bak annende boşver şunun surasi haftasonuna ne kaldı canimmmm
Cok uzak degilse yine gidersin doğuma kadar canimHahahahaha yerimm seni yavvv hayırlısı kuzumm bidaha ne zaman gelirim artık
Eşimin işleri pek belli olmay kuzumm ancak 3 4 aya gslirim herhalde oda 7 aylıkkenCok uzak degilse yine gidersin doğuma kadar canim
Hahahaha bilmem yaaa bi baktım saçlarr herhalde kociş yok ondan böyleeAhahah nasıl yattıysan
Bulutlar ne anlatmak istiyor
Gell uçureeemmm seni diyoooBulutlar ne anlatmak istiyor
Ahhhh sonsuz mavilik manzaralıııı
Sisde gelecekmisinizzzGell uçureeemmm seni diyooo
Gelelimm kocamı alıp geliyorumm sen tut kocanın elinde koş gellSisde gelecekmisinizzz
Gelmeseniz uçmam onlarla
Ahahah tabi güzel olma derdi yok saldım kayıraHahahaha bilmem yaaa bi baktım saçlarr herhalde kociş yok ondan böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?