O zaman Allah istediğini önüne sersin en kısa zamanda
Ve 39'u dert etme çok sevdiğim bir ablam 45 yaşında ikizlerini aldı kucağına. E zaten bende 35 yaşındayım öyle bizim kızlar gibi 27-28 değil. İnşallah sanada nasip olsun 3 olsun 4 olsun

Otuzlu yaş yazacaktm 32 olcam ben
Ama nasip olmuyor
Hayırlısı inşallah bana da isteyen bütün herkese de nasip olur umarım

Otuzlu yaş yazacaktm 32 olcam ben
Ama nasip olmuyor
Hayırlısı inşallah bana da isteyen bütün herkese de nasip olur umarım

Ohoo sende 32 yaşta evleniliyor artık Nasip olmuyor yok olumsuz şeyler söylemiyoruz bile. Olacak inşallah Rabbimin hazinesi bol onlardan sanada diğer tüm arkadaşlara da nasip olacak

Ya seni alıp içime içime basasım var öyle bir sevgi Rabbim gönlünün güzelliğini önüne sersin hep
Şu forumda senden tatlı dillisi, pozitifi yok vallaha Allahım nazarlardan korusun seni her daim
Yaaa gece gece aglatacak beni yaa ısırırım seni bakallah razı olsun canım benim, sen güzel gördüğün için iyi ki tanıdım iyi ki herşey karşılıklı unutma, rabbim sanada gönlündeki muradını nasip etsin inş

Muradım sensin
Hayattaki herşeyi yaşadım istediğim herşey oldu çok şükür Ben tamamım yiter Allah bereket versin Bundan sonra sevdiklerim için tüm isteklerim
Senide çok seviyom Düşün adını dahi bilmeden doğumumda Rabbim den istediğim biri senle ilgili diğeride evlatlarımın sağlığıydı Çok şükür onlar sağlıklı şimdi diğer dileğim olsun inşallah

Ohoo sende 32 yaşta evleniliyor artık Nasip olmuyor yok olumsuz şeyler söylemiyoruz bile. Olacak inşallah Rabbimin hazinesi bol onlardan sanada diğer tüm arkadaşlara da nasip olacak
Aynen kuzu yıkılmadık ayaktayız elhamdülillah

Olur birgün inşallah da ben de buralarda benimkilerde hiç durmuyo muhabbetleri yaparım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…