Eveett eveettt hepside doğruymuş yaniii ablalı kardeşli arkadaşlarıma gönderiyorum onlarda öylee diyoCok da guzel bir kadin abla kardesi diyaloglari cok iyi
Tamam dır aşkoooAynen aynen
Yaaa bayılıyorum bu kadınaaas
Yaaa sapsiklerÇektim yorganı senleee seviyorumm sosyoşummuu balll
Iyimisin aşkosuuuYaaa sapsikler
Yok ayoll ikiz olsa çok sevinirim çünkü birini bile almak imkansız geliyor Bi de sonralarına kadar olabilecek zamanı kalmayacak 39lu yaşta içimde kocamı menepoz karısı adayıyım kahretsin
Nasip artık Ooooyy
Hiç öyle unumu eledim eleğimi astım moduna girme
Kız yapın 3.yü de çocuk olsun geniş aile olsun
Benim olabilseydi 4 ü bile isterdim
Ama maalesef
Iyiyim kuzum ders çalışıyorum ya acayip mutluyumIyimisin aşkosuuu
Yaaaaa bu mutluluğuna neye borcluyuzzz ammaaaaaaIyiyim kuzum ders çalışıyorum ya acayip mutluyum
Otuzlu yaş yazacaktm 32 olcam benO zaman Allah istediğini önüne sersin en kısa zamanda
Ve 39'u dert etme çok sevdiğim bir ablam 45 yaşında ikizlerini aldı kucağına. E zaten bende 35 yaşındayım öyle bizim kızlar gibi 27-28 değil. İnşallah sanada nasip olsun 3 olsun 4 olsun
Otuzlu yaş yazacaktm 32 olcam ben
Ama nasip olmuyor
Hayırlısı inşallah bana da isteyen bütün herkese de nasip olur umarım
Iyiyim kuzum ders çalışıyorum ya acayip mutluyum
Canımın iciiii yerim seni,tatlı bebelerin tatlı anasıBi kirazlı gördüm sanki
Kitaplara askumYaaaaa bu mutluluğuna neye borcluyuzzz ammaaaaaa
Canımın iciiii yerim seni,tatlı bebelerin tatlı anası
Yaaa gece gece aglatacak beni yaaYa seni alıp içime içime basasım var öyle bir sevgiRabbim gönlünün güzelliğini önüne sersin hep
Şu forumda senden tatlı dillisi, pozitifi yok vallahaAllahım nazarlardan korusun seni her daim
Öp öp öp öp doyamadımÖp öp op
WaaaaoooowwwwwwwÖp öp öp öp doyamadım
Sütten ak o gerdana bir çıkar ki meydana
Gel de uyma şeytana Bak bak bak bak duramadım
Yaaa gece gece aglatacak beni yaaısırırım seni bak allah razı olsun canım benim, sen güzel gördüğün için iyi ki tanıdım iyi ki herşey karşılıklı unutma, rabbim sanada gönlündeki muradını nasip etsin inş
Aynen kuzu yıkılmadık ayaktayız elhamdülillahOhoo sende 32 yaşta evleniliyor artıkNasip olmuyor yok olumsuz şeyler söylemiyoruz bile. Olacak inşallah Rabbimin hazinesi bol onlardan sanada diğer tüm arkadaşlara da nasip olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?