Kiz diyorum ya adam karisindan cocugundan cok beni goruyordu surekli hastanedeydim
Tabiii canımm ondan yaaa bikere pazar günü ben lekelenmem olunca çamur gibi resmen korkmuştum
Bakiyoz ultrasona bana bakıyo hemen geldin dimi diyo koştur koşturr diyo baktı bu kız hepten paniikk hahahaha napiyim değişik değişik lekeler gelince

Aynen sancı var hareketsiz kızlar dediğinin ardından ben evdeyim diyordun ya çıldırıyordum. Be adam yatır işte gözünün önünde olsun Beni doğurtturacaktı o senin doktor Tamam sonra doğumda krallığını gösterdi affettim o zaman

Şimdide kocalara ayarım İlgi alanlarım değişti

Iyi adam ya
Işinde de iyi çok detaycı
Uzun uzun açıklıyor her şeyi o yönünü çok seviyorum
Herkese de onu tavsiye ediyorum bir sürü hasta yollamışımdır
Geçen sene gitmeden bir saat önce randevu alıyordum bugün zor yer buldum

Reactions: Jou
Evettt öyleymiişş kuzuuu
Bakalımm bizim kociş o an psikolojikmen napcakk yapmayada bilirr bebeğe hassaslığından
Bak doğuraram haaaa
Kildim geldim canını yediğimmm
Allah kabul etsin canm
Vuhuuu özel harekat garısııbide ikiz anası
Olsun Kızzz yoldaş olurlar sana ne güzel
Ashshddkflfş
Tam 6 aylıklar bebişim
1 temmuzda doğum yaptım
Maşallah sübhanallah
Oof tam yemeliktir onlar gari

Bak doğuraram haaaa

Allah kabul etsin canm

Ashshddkflfş

Maşallah sübhanallah
Oof tam yemeliktir onlar gari
Beni yiyorlar canları sağ olsun
Rabbim en güzelinden en tatlısından sana nasip etsin inşallah

Aayyyy dimi kızzz gerçekten oyle güzel açıklıyorr herşeyi vallahaa hep eşimle gidiyoruzz zaten
Yollaa kızzz hahahahahbende olsam ben yollayacemm bilmiyokii birimizi yolluyoruzzz biridaha vardı oda çerkezköyde oturuyor hazirna annelerinde dedim birşeyler hangi doktor deyince bana bende levent bey dedim aaa dedi o geldimi dedi falann çorluda ymış öncedenn hattaa oda ordayken oturuyormuşta ona gidiyormuş normalde bunu duyunca direk optimedi bırakıp levente geçtii

Kız mucize dün yaşadığım olaydan sonra seni gördükçe bir gülme geliyor ciddi olamıyorum Bizim mucizemiz sen ol bari

He vallaha yoldaşlarım olacaklar inşallah 5 yıl fazla tek kaldım yaban ellerde

Öyle miymis çorludan cerkeze geçeni de hiç görmemiştim ha
Genelde saraydan çerkezden çorluya geçerler
Optimedde de biri var adam isim yapmış baya ünlü herkes ona gidiyor
Suratsizmis ama öyle diyorlar

Reactions: Jou
Öyle miymis çorludan cerkeze geçeni de hiç görmemiştim ha
Genelde saraydan çerkezden çorluya geçerler
Optimedde de biri var adam isim yapmış baya ünlü herkes ona gidiyor
Suratsizmis ama öyle diyorlar
Bununki kadınmış amaaa onunda hep dolu oluyormuş baya randevu ben optimede hic gitmedim irmeti daha çok gittim cerkeze geldiğimden berii oraya gidiyorum vallahiii nurdan hanım varya hastanede hep kapısı açık ebe bi bakıyo bana ama acaba tanıdımı tanımadımı heee kızz 2 3 sene öncemi ne corluda çalışıtormuş hatta adam orda oturuyorr ben pazar günü koştur koştur gidince adam 1 hafta izniymiş hatta iznini içine ettimm

Yag olsa ne mi ok ayagimdaki ayakkabi acildi aldigim bot da sokuk cikti yemjnle yirtik ayakkabi ile geziyorum oyle boyle zenginim

Ayakkabi stogu yapmayinca ben

Gel senin yağlardan satış yapalım Kesin kara geçmişsindir şimdiye

Botu aldığın yerede dava açalım maddi manevi söğüşleyelim
Şimdiden daha zengin hissetmedin mi kendini hııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…