Tabiii canımm ondan yaaa bikere pazar günü ben lekelenmem olunca çamur gibi resmen korkmuştumKiz diyorum ya adam karisindan cocugundan cok beni goruyordu surekli hastanedeydim
Bu heriflerin derdi ne anlamış değilim
Bebelere bir gün kendileri baksalar tövbe ederler oysa
O kadar sancıya hareketsizliğe rağmen eve gönderiyordu diye ayardın dimi
Ama güveniyordum ben ihtiyaç olsa mutlaka yatırır gelip kontrol ederdi öyle de kral adam
Iyi adam yaTabiii canımm ondan yaaa bikere pazar günü ben lekelenmem olunca çamur gibi resmen korkmuştum
Bakiyoz ultrasona bana bakıyo hemen geldin dimi diyo koştur koşturr diyo baktı bu kız hepten paniikk hahahaha napiyim değişik değişik lekeler gelince
Bak doğuraram haaaaEvettt öyleymiişş kuzuuu
Bakalımm bizim kociş o an psikolojikmen napcakk yapmayada bilirr bebeğe hassaslığından
Allah kabul etsin canmKildim geldim canını yediğimmm
Vuhuuu özel harekat garısııYok ben muhasebeciyim normalde ama artık ev hanımlığına terfi ettim. Eşim özel harekatondan dolaşıyoruz tüm ülkeyi Gurbet ellerde tek başıma birde ikiz doğurdum 3. Bana kabus olur Burdan sonra doğu var tekrar çünküm
AshshddkflfşAaayyy allahımmm duttt halamın kedisii kaç gündürrr kedii bağırıyorr resmenn hepten canı isteyyy kukusu yanduu piştuuu heptenn yaaageliyoo yanıma totosunu bana açıyorrr dediim kızımm çük yok bendee ayy yok böyle birşeyy ya bi bağrış bi bağrış halam kısır edecek onu D u t
Maşallah sübhanallahTam 6 aylıklar bebişim
1 temmuzda doğum yaptım
Beni yiyorlar canları sağ olsunBak doğuraram haaaa
Allah kabul etsin canm
Vuhuuu özel harekat garısııbide ikiz anası
Olsun Kızzz yoldaş olurlar sana ne güzel
Ashshddkflfş
Maşallah sübhanallah
Oof tam yemeliktir onlar gari
Aayyyy dimi kızzz gerçekten oyle güzel açıklıyorr herşeyi vallahaa hep eşimle gidiyoruzz zatenIyi adam ya
Işinde de iyi çok detaycı
Uzun uzun açıklıyor her şeyi o yönünü çok seviyorum
Herkese de onu tavsiye ediyorum bir sürü hasta yollamışımdır
Geçen sene gitmeden bir saat önce randevu alıyordum bugün zor yer buldum
Bak doğuramamm dicemBak doğuraram haaaa
Allah kabul etsin canm
Ashshddkflfş
Maşallah sübhanallah
Oof tam yemeliktir onlar gari
Oooo bencee 20 kiloo yağ
Canım adresi veriyorum doğum günü hediyesi un şeker yağ toplayın topikçe gönderinMinik Duduklu Tencere e de uğrayın onda da stok çok
Öyle miymis çorludan cerkeze geçeni de hiç görmemiştim haAayyyy dimi kızzz gerçekten oyle güzel açıklıyorr herşeyi vallahaa hep eşimle gidiyoruzz zaten
Yollaa kızzz hahahahahbende olsam ben yollayacemm bilmiyokii birimizi yolluyoruzzz biridaha vardı oda çerkezköyde oturuyor hazirna annelerinde dedim birşeyler hangi doktor deyince bana bende levent bey dedim aaa dedi o geldimi dedi falann çorluda ymış öncedenn hattaa oda ordayken oturuyormuşta ona gidiyormuş normalde bunu duyunca direk optimedi bırakıp levente geçtii
Arkamdan sallanacaksa zengin diye sallayin yeter ki
Oooo garuuu hepten zenginn25 kg uag mi benim kp 25 verdi zaten aldigim haric
Arkamdan sallanacaksa zengin diye sallayin yeter ki
Dun kardesim patates kozartacak son 5 lik siviyag i actimOooo garuuu hepten zenginn
Bununki kadınmış amaaa onunda hep dolu oluyormuş baya randevu ben optimede hic gitmedim irmeti daha çok gittim cerkeze geldiğimden berii oraya gidiyorum vallahiii nurdan hanım varya hastanede hep kapısı açık ebe bi bakıyo bana ama acaba tanıdımı tanımadımıÖyle miymis çorludan cerkeze geçeni de hiç görmemiştim ha
Genelde saraydan çerkezden çorluya geçerler
Optimedde de biri var adam isim yapmış baya ünlü herkes ona gidiyor
Suratsizmis ama öyle diyorlar
Yag olsa ne mi ok ayagimdaki ayakkabi acildi aldigim bot da sokuk cikti yemjnle yirtik ayakkabi ile geziyorum oyle boyle zenginimBizde yamuk olmaz güzel sallarız
Hahahahahahah bizde vallahii dolar yükselmedenn almıştık indirim diyeeDun kardesim patates kozartacak son 5 lik siviyag i actim
"Kardes kardes bu yagi 74 lirayken almistim kârıma bak "diyorum kardeşim kahkaha atti
Zarardan kar denen sey tam da buHahahahahahah bizde vallahii dolar yükselmedenn almıştık indirim diyee
Nasıl denk geldiyseeeZarardan kar denen sey tam da bu
Yag olsa ne mi ok ayagimdaki ayakkabi acildi aldigim bot da sokuk cikti yemjnle yirtik ayakkabi ile geziyorum oyle boyle zenginim
Ayakkabi stogu yapmayinca ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?