Gel senin yağlardan satış yapalım Kesin kara geçmişsindir şimdiye

Botu aldığın yerede dava açalım maddi manevi söğüşleyelim
Şimdiden daha zengin hissetmedin mi kendini hııı
Bak bot icin dava acmak aklima gelmedi koyden gelen beles yagi satmayi dusunmuyir degilim

Beni yiyorlar canları sağ olsun
Rabbim en güzelinden en tatlısından sana nasip etsin inşallah
Oyy anasının kuzuları
Aminnn canm benim çifter çifter geliverse keşkem
Bak doğuramamm dicem
Ahahaha oranın hazırlanması lazm yumuşaması lazm kocicim de
Bizim arkadaş bize tavsiye veriyordu kız çatır çatır doğurdu yane
Kız mucize dün yaşadığım olaydan sonra seni gördükçe bir gülme geliyor ciddi olamıyorum Bizim mucizemiz sen ol bari

He vallaha yoldaşlarım olacaklar inşallah 5 yıl fazla tek kaldım yaban ellerde
Ahahahaha mucize diye nerde görsem aha beni çağırıyorlar diye damlayasım geliyor, olurum kız 3 lerde çifti vurur dördüncü mucizen olurum belki bi taş da iki kuş dört çocuklu ana ooo ooohhhh gurbet eller olur sana anavatan memleket hoydiriiriii
Gurbet zor ben de guebetciyim ama koca memleketinde aağğğğğğğ
Dun kardesim patates kozartacak son 5 lik siviyag i actim

"Kardes kardes bu yagi 74 lirayken almistim kârıma bak "diyorum kardeşim kahkaha atti
Yağ dedin ciğerimi sızlattın son bir bardak yağımı kek yaptım ııhhh neyse ki zeytinyağım var bidonla çok şükür ahahaha

Iyimiş kızzz hiç bilmeydum zatennn hatta içine boşaliyodu aynı demii açılması ve gevşemesi için pek bi açıksöz oldu

Yag denildi mi umranto aklima geliyor

Samimi komsun da mi yok

Nurdan hakkında yorum yapmiyciğim
Irmette yenidoğan yoğun bakım var o yüzden kadın doğumda bir numara bence
Levente alıştıktan sonra çocuk doktoruna da irmette devam etmek istedik aynı muameleyi görmeyi umarak
Bi tane yenidoğan uzmanı var çok tuhaf bi kadın
Benimkilerden biri küvöze girdi bebek hakkında doğru dürüst bilgi bile vermedi durumuyla ilgili
Sonra rop muayenesine gittiğimizde fatma hamımı bulduk Fatma Hüseyin
Onun da ikizleri var sağ olsun leventi aratmıyor o da detaycı
Kapaklı pediatriuma geçti orda şu an
Doğum sonrası öneririm
Kadından ayrılacak olmama üzülüyorum inşallah hatayda onun gini bi doktor bulabilirim

Reactions: Jou

Mucize çift isteme bacım bak biz yandık sen yanma tek iste sıralı gelsinler de İnşallah ses dolsun seninde evin

Ben unumu elediiim eleğimi astım. Şimdi duam hep sizlere Senin gurbet hem daha zormuş sana sen gibi mucize gelsin o yüzden hemen

Ne kadar oldu seninkoler

Yaaaaa hahaha nurdanı hiç yorumlama bencedee aşılamayi bile beceremedi g.zekalı
Hayırlısı kuzuumm ya
Kapaklıya biz nasıl gidelim kii bilmeyiz etmeyiz bile o hastaneyi
Aaaa tayinmi çıktı cano orayamı gidiyorsun

Yok ayoll ikiz olsa çok sevinirim çünkü birini bile almak imkansız geliyor Bi de sonralarına kadar olabilecek zamanı kalmayacak 39lu yaşta içimde kocamı menepoz karısı adayıyım kahretsin
Nasip artık Ooooyy
Hiç öyle unumu eledim eleğimi astım moduna girme
Kız yapın 3.yü de çocuk olsun geniş aile olsun
Benim olabilseydi 4 ü bile isterdim
Ama maalesef

4 aylıklar kuzum 30 Ağustos'ta doğurdum. Zaferimi tüm ülke kutlasın diye
8 ilaçlı tedavi, 2 aşılama, 2 tüp bebek sonrası olunca zafer oldu bana
Ablam 3 asilama sonrasi 6. Tup bebek denemesinde ikizleri buldu onlarda 21 nisan dogumlu allah saglk versin guzel omurleri olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…