- 8 Nisan 2017
- 57.298
- 307.710
- 698
Esim bana 1000 liralik al demisto ama ben koyacak yer yok diye almadimNasıl denk geldiyseee
Bak bot icin dava acmak aklima gelmediGel senin yağlardan satış yapalımKesin kara geçmişsindir şimdiye
Botu aldığın yerede dava açalım maddi manevi söğüşleyelim
Şimdiden daha zengin hissetmedin mi kendini hııı
Vaayyy beee zenginin hasısın bee
Maasimiz olmus iki asagari ucret avamiz olmasin mi beaVaayyy beee zenginin hasısın bee
Oyy anasının kuzularıBeni yiyorlar canları sağ olsun
Rabbim en güzelinden en tatlısından sana nasip etsin inşallah
Ahahaha oranın hazırlanması lazm yumuşaması lazm kocicim deBak doğuramamm dicem
Ahahahaha mucize diye nerde görsem aha beni çağırıyorlar diye damlayasım geliyor,Kız mucize dün yaşadığım olaydan sonra seni gördükçe bir gülme geliyor ciddi olamıyorumBizim mucizemiz sen ol bari
He vallaha yoldaşlarım olacaklar inşallah 5 yıl fazla tek kaldım yaban ellerde
Yağ dedin ciğerimi sızlattın son bir bardak yağımı kek yaptımDun kardesim patates kozartacak son 5 lik siviyag i actim
"Kardes kardes bu yagi 74 lirayken almistim kârıma bak "diyorum kardeşim kahkaha atti
Hahahaha tabii kuuzuuu bizimde asgariücretten fazla aliyoruzz oda binlira fazlaMaasimiz olmus iki asagari ucret avamiz olmasin mi bea
Çektim yorganı senleee seviyorumm sosyoşummuu balllOoo pacikom bak yaaa
Iyimiş kızzz hiç bilmeydum zatennnOyy anasının kuzuları
Aminnn canm benim çifter çifter geliverse keşkem
Ahahaha oranın hazırlanması lazm yumuşaması lazm kocicim de
Bizim arkadaş bize tavsiye veriyordu kız çatır çatır doğurdu yane
Ahahahaha mucize diye nerde görsem aha beni çağırıyorlar diye damlayasım geliyor,olurum kız 3 lerde çifti vurur dördüncü mucizen olurum belki bi taş da iki kuş dört çocuklu ana ooo ooohhhh gurbet eller olur sana anavatan memleket hoydiriiriii
Gurbet zor ben de guebetciyim ama koca memleketinde aağğğğğğğ
Yağ dedin ciğerimi sızlattın son bir bardak yağımı kek yaptımııhhh neyse ki zeytinyağım var bidonla çok şükür ahahaha
Yag denildi mi umranto aklima geliyorOyy anasının kuzuları
Ahahahaha mucize diye nerde görsem aha beni çağırıyorlar diye damlayasım geliyor,olurum kız 3 lerde çifti vurur dördüncü mucizen olurum belki bi taş da iki kuş dört çocuklu ana ooo ooohhhh gurbet eller olur sana anavatan memleket hoydiriiriii
Yağ dedin ciğerimi sızlattın son bir bardak yağımı kek yaptımııhhh neyse ki zeytinyağım var bidonla çok şükür ahahaha
Aayyy bu kadını ben takip ediyorumm yaaa efsane biri yaYag denildi mi umranto aklima geliyor
Samimi komsun da mi yok
Nurdan hakkında yorum yapmiyciğimBununki kadınmış amaaa onunda hep dolu oluyormuş baya randevu ben optimede hic gitmedim irmeti daha çok gittim cerkeze geldiğimden berii oraya gidiyorum vallahiii nurdan hanım varya hastanede hep kapısı açık ebe bi bakıyo bana ama acaba tanıdımı tanımadımıheee kızz 2 3 sene öncemi ne corluda çalışıtormuş hatta adam orda oturuyorr ben pazar günü koştur koştur gidince adam 1 hafta izniymiş hatta iznini içine ettimm
Cok da guzel bir kadin abla kardesi diyaloglari cok iyiAayyy bu kadını ben takip ediyorumm yaaa efsane biri ya
Aynen aynenIyimiş kızzz hiç bilmeydum zatennnhatta içine boşaliyodu aynı demii açılması ve gevşemesi için pek bi açıksöz oldu
Yaaa bayılıyorum bu kadınaaasYag denildi mi umranto aklima geliyor
Samimi komsun da mi yok
Oyy anasının kuzuları
Ne kadar oldu seninkolerMucize çift isteme bacım bak biz yandık sen yanma tek iste sıralı gelsinler deİnşallah ses dolsun seninde evin
Ben unumu elediiim eleğimi astım. Şimdi duam hep sizlereSenin gurbet hem daha zormuş sana sen gibi mucize gelsin o yüzden hemen
Ne kadar oldu seninkoler
Yaaaaa hahaha nurdanı hiç yorumlama bencedee aşılamayi bile beceremedi g.zekalıNurdan hakkında yorum yapmiyciğim
Irmette yenidoğan yoğun bakım var o yüzden kadın doğumda bir numara bence
Levente alıştıktan sonra çocuk doktoruna da irmette devam etmek istedik aynı muameleyi görmeyi umarak
Bi tane yenidoğan uzmanı var çok tuhaf bi kadın
Benimkilerden biri küvöze girdi bebek hakkında doğru dürüst bilgi bile vermedi durumuyla ilgili
Sonra rop muayenesine gittiğimizde fatma hamımı bulduk Fatma Hüseyin
Onun da ikizleri var sağ olsun leventi aratmıyor o da detaycı
Kapaklı pediatriuma geçti orda şu an
Doğum sonrası öneririm
Kadından ayrılacak olmama üzülüyorum inşallah hatayda onun gini bi doktor bulabilirim
Yok ayoll ikiz olsa çok sevinirim çünkü birini bile almak imkansız geliyor Bi de sonralarına kadar olabilecek zamanı kalmayacak 39lu yaşta içimde kocamı menepoz karısı adayıyım kahretsinMucize çift isteme bacım bak biz yandık sen yanma tek iste sıralı gelsinler deİnşallah ses dolsun seninde evin
Ben unumu elediiim eleğimi astım. Şimdi duam hep sizlereSenin gurbet hem daha zormuş sana sen gibi mucize gelsin o yüzden hemen
Ablam 3 asilama sonrasi 6. Tup bebek denemesinde ikizleri buldu onlarda 21 nisan dogumlu4 aylıklar kuzum 30 Ağustos'ta doğurdum. Zaferimi tüm ülke kutlasın diye
8 ilaçlı tedavi, 2 aşılama, 2 tüp bebek sonrası olunca zafer oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?