Goreceksin bitanemmİnşallah kuzum o günleride görürüz hayırlısıyla
Benim datluuu guzuuuumm gayfe yapmaya gidiyin ben yemeğimide koydumGoreceksin bitanemm
Ooyyy sosyommmHepsi şahane pacikomun
Nickoda kapışır demesi benden
Miokyum da neresi deliyse bilemedim,şapşik ya
Gitt kuzuşummm bende eski sunumlarımdan atayımm cok sik içerdim sunumlar edip atardımm heyy gidi gunümmmBenim datluuu guzuuuumm gayfe yapmaya gidiyin ben yemeğimide koydum
Sen teyze kuzusunu doğur daha çok sunumlar edersin arka planda gramcıkGitt kuzuşummm bende eski sunumlarımdan atayımm cok sik içerdim sunumlar edip atardımm heyy gidi gunümmm
Çok atmam herhalde ya öyle canoSen teyze kuzusunu doğur daha çok sunumlar edersin arka planda gramcık
Bendendeee bu gelsiinnn canoooommmmm
Atma tabi kuzum nazar değer yüzünü göstermeden dedim benÇok atmam herhalde ya öyle cano
Ohhh guzumm beniiimm arka plan harika fincanın hepsinden harika
Afiyet olsun caniiiiimmm
Gel beraber olsun kuzucumAfiyet olsun caniiiiimmm
Canım afiyetler olsun nasilsin
Yaaa öyle tabii kuzumm herkes burda uğraşıyor hanii nebilimm cok ince düşünürüm benAtma tabi kuzum nazar değer yüzünü göstermeden dedim ben
Desepticonlara özel yazdım onu benBi de belirtmiş zirrrrrr deli üye diye yaa
bebeklinick nickooomm gel bak,bence siz jouum ile delilikte kapışırsınız
Bizim bahçemizdeki atölyesii kuzummOhhh guzumm beniiimm arka plan harika fincanın hepsinden harika
Afiyet olsun kuzucum
Sağol kuzum beraber olsun iyiyim çok şükür sen nasılsınCanım afiyetler olsun nasilsin
senin güzel kalbine kurban olurum benKuzuummm benim muciskom seni unutmam mümkün mü hicunutmadım da bu ara ders çalışmaya başladım bakıp çıkıyorum nolur küsme darılma bana,kalbimdesin yaş ile ilgili bir yorumunu okudum yaşa takılma ben senden büyüğüm bak emi rabbim zamanıni bekler unutma
aynen yaaaa bi de bağırıyo en son yatak odasındaydı ordan şarja kovmuştukHahahahaah ayyy kahkaha atıyorumsapıııkkk kitle onu gece yatarken hahahahah bide vuğğ vuğğ ses gelir hee
ağzım ayrıldı size yazarken neye gülüyo bu mal diceklerHahaaaaaaaaa deli yaaaa yarıldım gülmekten
Aalllahhh canını almayağğ ayyyy kahkahaaa attımmm burdaaa hahahahahahaha aayyy koptumm manyahh karıııvuğ vuğ vuğ iyi vurdumuu barriiiii
sorma önce onlardan sonra kocadan yatamadmHee kızz gece meğersemm ondan yatamamış
Travelli aldım kuzumm baya indirimli aldım katlanıyor bide pusetleri var bebek bakım çantası varr indirimine denk geldiikk vallahii sansımızaa bebeği kapanılan yerii kumaşlı yağmurluğu bile varr çok ceşit yapmışlar adamlar bardak koyma yerini bile düşünmüşler bizim için sana gelecek sırası kuzumm benimm vallaha daha çok gençsin yaaa
Hahahahahaha aslındaa onuMi-Ok Yun dan gördümm aaa dedim bende zır deliyim barii bende öyle yazayımm dedimm hahahahaah ayyy kediliyle tam kapışmalık leeennn hiç düşünmedim onu bebeklinick gehhmemm haaa
afiyet olsun kuzuuuuummmm
ya bu nasıl güzel bir yerrrr ölürüm sanaaaaaa bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?