Evettt te ilkbaşta beşik dedim ama civilde baktık aslında öyle eşimde bende çok şey edemedik 2 yaşina kadar boşa dedik park yatağı seçtik hatta kv de yanımızdaydı bikere düşünüp bunu biz alırızz siz acele etmeyin bile demediYaa ohh ne iyi düşünmüşsünüz park yatağı çok övüyorlar
Ayyy evet onu bende istiyorum beşiğimizi babam alacak sağolsun bu e bebekte olan elektrikli ana kucaklarından birini alacağım rabbim nasip kısmet ederse çok beğeniyorumEvettt te ilkbaşta beşik dedim ama civilde baktık aslında öyle eşimde bende çok şey edemedik 2 yaşina kadar boşa dedik park yatağı seçtik hatta kv de yanımızdaydı bikere düşünüp bunu biz alırızz siz acele etmeyin bile demedi
Bide eşim hep bana sordu sağolsunn yoksa evde aklını koparırımm onun bennelektrikli ana kucağı çok istiyordum kıramadı aldı çabuk büyüyobebek çöp olur diye ama aldı
Yaniiii bizimki işte bide fiyat biraz ucuktuuAyyy evet onu bende istiyorum beşiğimizi babam alacak sağolsun bu e bebekte olan elektrikli ana kucaklarından birini alacağım rabbim nasip kısmet ederse çok beğeniyorumneden çöp olsun kızz ikinciye kullanırsın
aynen kuzum onlar büyük eşyaları alacaklar gerisi bizde bezi maması ıslak mendili şuyu buyu biz hep sıkışık olacak onlar sadece bir iki ay sıkışırlar düzelirlerYaniiii bizimki işte bide fiyat biraz ucuktuualsin kuzumm inanki hep biz aldık buyüzden biz batıyoruz ya zaten sıkışanda bizizz
Yaaaaaa kuzum benim yaaa kıyamam ben sana,sen ne kadar tatlı gönlü güzel bir insansın, çok duygulandırdın beni inan.Muradım sensin
Hayattaki herşeyi yaşadım istediğim herşey oldu çok şükürBen tamamım yiter Allah bereket versin Bundan sonra sevdiklerim için tüm isteklerim
Senide çok seviyomDüşün adını dahi bilmeden doğumumda Rabbim den istediğim biri senle ilgili diğeride evlatlarımın sağlığıydı Çok şükür onlar sağlıklı şimdi diğer dileğim olsun inşallah
Kuzuummm benim muciskom seni unutmam mümkün mü hic
Ay sorma gece çok komik bişi olduYaa tabiii dün gece geç yatmışsın deli kızz olur tabii uykun nettin kocişle robot süpürgenin başını mı beklediniz nasıl süpürür diye
Yaaaaa senin nickini yerim ben,ohh be özüne döndünNicki değiştirdim sosyomm
Hahahahaah ayyy kahkaha atıyorumAy sorma gece çok komik bişi oldu
Tam bişeyler oldu yatouoz şarjm az diye bağırmaya başladı dedim şunu gönder yerine gitsin kapat gari. Gittiydi içeri
Allahm Bi saat falan geçti mi geçmedi mi vuğğvuğğğvuğğğ Bi ses yatak odası kapısında Bi ışıklar yanıp sönüyor dedim Allahm noluyo
Hemen dürteledim bizimkini kalksana bu geri gelmiş sen bunu göndermedin mi diyeeadam kendini şarj etmiş gecenin Bi yarısı mahremimize girmeye çalışıyor kapı kapalı olunca girememiş ısrarla bağırıyor Bi de terbiyesiz
Heee kuzzzz yaaaYaaaaa senin nickini yerim ben,ohh be özüne döndün
Hahaaaaaaaaa deli yaaaa yarıldım gülmektenAy sorma gece çok komik bişi oldu
Tam bişeyler oldu yatouoz şarjm az diye bağırmaya başladı dedim şunu gönder yerine gitsin kapat gari. Gittiydi içeri
Allahm Bi saat falan geçti mi geçmedi mi vuğğvuğğğvuğğğ Bi ses yatak odası kapısında Bi ışıklar yanıp sönüyor dedim Allahm noluyo
Hemen dürteledim bizimkini kalksana bu geri gelmiş sen bunu göndermedin mi diyeeadam kendini şarj etmiş gecenin Bi yarısı mahremimize girmeye çalışıyor kapı kapalı olunca girememiş ısrarla bağırıyor Bi de terbiyesiz
Bi de belirtmiş zirrrrrr deli üye diye yaaHeee kuzzzz yaaa
Aalllahhh canını almayağğ ayyyy kahkahaaa attımmm burdaaa hahahahahahaha aayyy koptumm manyahh karıııAy sorma gece çok komik bişi oldu
Hee kızz gece meğersemm ondan yatamamışYaa tabiii dün gece geç yatmışsın deli kızz olur tabii uykun nettin kocişle robot süpürgenin başını mı beklediniz nasıl süpürür diye
Travelli aldım kuzumm baya indirimli aldım katlanıyor bide pusetleri var bebek bakım çantası varr indirimine denk geldiikk vallahii sansımızaa bebeği kapanılan yerii kumaşlı yağmurluğu bile varr çok ceşit yapmışlar adamlar bardak koyma yerini bile düşünmüşler bizim için sana gelecek sırası kuzumm benimm vallaha daha çok gençsin yaaaaynen kuzum onlar büyük eşyaları alacaklar gerisi bizde bezi maması ıslak mendili şuyu buyu biz hep sıkışık olacak onlar sadece bir iki ay sıkışırlar düzelirlerpekii bebek arabasını nasıl aldın travelleri çok beğeniyorum ben
Hahahahahaha aslındaa onuBi de belirtmiş zirrrrrr deli üye diye yaa
bebeklinick nickooomm gel bak,bence siz jouum ile delilikte kapışırsınız
İnşallah kuzum o günleride görürüz hayırlısıylaHee kızz gece meğersemm ondan yatamamış
Travelli aldım kuzumm baya indirimli aldım katlanıyor bide pusetleri var bebek bakım çantası varr indirimine denk geldiikk vallahii sansımızaa bebeği kapanılan yerii kumaşlı yağmurluğu bile varr çok ceşit yapmışlar adamlar bardak koyma yerini bile düşünmüşler bizim için sana gelecek sırası kuzumm benimm vallaha daha çok gençsin yaaa
Hahahahahaha aslındaa onuMi-Ok Yun dan gördümm aaa dedim bende zır deliyim barii bende öyle yazayımm dedimm hahahahaah ayyy kediliyle tam kapışmalık leeennn hiç düşünmedim onu bebeklinick gehhmemm haaa
Yaaaaaa kuzum benim yaaa kıyamam ben sana,sen ne kadar tatlı gönlü güzel bir insansın, çok duygulandırdın beni inan.rabbim şu gönlünün güzelliğini görüyor çok şükür canım benim,rabbim evlatlarına sana ailene güzel ömürler nasip etsin inş sen sor ben söyleyeyim kuzum,adım Elif
Hepsi şahane pacikomunHee kızz gece meğersemm ondan yatamamış
Travelli aldım kuzumm baya indirimli aldım katlanıyor bide pusetleri var bebek bakım çantası varr indirimine denk geldiikk vallahii sansımızaa bebeği kapanılan yerii kumaşlı yağmurluğu bile varr çok ceşit yapmışlar adamlar bardak koyma yerini bile düşünmüşler bizim için sana gelecek sırası kuzumm benimm vallaha daha çok gençsin yaaa
Hahahahahaha aslındaa onuMi-Ok Yun dan gördümm aaa dedim bende zır deliyim barii bende öyle yazayımm dedimm hahahahaah ayyy kediliyle tam kapışmalık leeennn hiç düşünmedim onu bebeklinick gehhmemm haaa
Evet bitanem en önemlisi kalp, kalpten isteyince rabbim yerine yerleştirir ınşSonradan öğrendim onu güzelliğimAma olsun isimle olmasada kalple oluyor. Sonuçta kalbi en iyi bilenden istiyoruz
Cümlemize inşallahRabbim hepinize sağlık, huzur, afiyet, mutluluk, neşe versin
Hee kızz gece meğersemm ondan yatamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?