Yaa ohh ne iyi düşünmüşsünüz park yatağı çok övüyorlar
Evettt te ilkbaşta beşik dedim ama civilde baktık aslında öyle eşimde bende çok şey edemedik 2 yaşina kadar boşa dedik park yatağı seçtik hatta kv de yanımızdaydı bikere düşünüp bunu biz alırızz siz acele etmeyin bile demedi
Bide eşim hep bana sordu sağolsunn yoksa evde aklını koparırımm onun benn elektrikli ana kucağı çok istiyordum kıramadı aldı çabuk büyüyobebek çöp olur diye ama aldı

Ayyy evet onu bende istiyorum beşiğimizi babam alacak sağolsun bu e bebekte olan elektrikli ana kucaklarından birini alacağım rabbim nasip kısmet ederse çok beğeniyorum neden çöp olsun kızz ikinciye kullanırsın

Reactions: Jou
Yaniiii bizimki işte bide fiyat biraz ucuktuu alsin kuzumm inanki hep biz aldık buyüzden biz batıyoruz ya zaten sıkışanda bizizz

Yaniiii bizimki işte bide fiyat biraz ucuktuu alsin kuzumm inanki hep biz aldık buyüzden biz batıyoruz ya zaten sıkışanda bizizz
aynen kuzum onlar büyük eşyaları alacaklar gerisi bizde bezi maması ıslak mendili şuyu buyu biz hep sıkışık olacak onlar sadece bir iki ay sıkışırlar düzelirler pekii bebek arabasını nasıl aldın travelleri çok beğeniyorum ben

Reactions: Jou
Yaaaaaa kuzum benim yaaa kıyamam ben sana,sen ne kadar tatlı gönlü güzel bir insansın, çok duygulandırdın beni inan. rabbim şu gönlünün güzelliğini görüyor çok şükür canım benim,rabbim evlatlarına sana ailene güzel ömürler nasip etsin inş sen sor ben söyleyeyim kuzum,adım Elif

Yaaaaa imrendim kalbine maşallah sana
ASSOSyal im beni unuttu galibena ama olsundu
Kuzuummm benim muciskom seni unutmam mümkün mü hic unutmadım da bu ara ders çalışmaya başladım bakıp çıkıyorum nolur küsme darılma bana,kalbimdesin yaş ile ilgili bir yorumunu okudum yaşa takılma ben senden büyüğüm bak emi rabbim zamanıni bekler unutma

Yaa tabiii dün gece geç yatmışsın deli kızz olur tabii uykun nettin kocişle robot süpürgenin başını mı beklediniz nasıl süpürür diye
Ay sorma gece çok komik bişi oldu
Tam bişeyler oldu yatouoz şarjm az diye bağırmaya başladı dedim şunu gönder yerine gitsin kapat gari. Gittiydi içeri
Allahm Bi saat falan geçti mi geçmedi mi vuğğvuğğğvuğğğ Bi ses yatak odası kapısında Bi ışıklar yanıp sönüyor dedim Allahm noluyo
Hemen dürteledim bizimkini kalksana bu geri gelmiş sen bunu göndermedin mi diyee adam kendini şarj etmiş gecenin Bi yarısı mahremimize girmeye çalışıyor kapı kapalı olunca girememiş ısrarla bağırıyor Bi de terbiyesiz

Hahahahaah ayyy kahkaha atıyorum sapıııkkk kitle onu gece yatarken hahahahah bide vuğğ vuğğ ses gelir hee

Hahaaaaaaaaa deli yaaaa yarıldım gülmekten

Aalllahhh canını almayağğ ayyyy kahkahaaa attımmm burdaaa hahahahahahaha aayyy koptumm manyahh karııı vuğ vuğ vuğ iyi vurdumuu barriiiii

Yaa tabiii dün gece geç yatmışsın deli kızz olur tabii uykun nettin kocişle robot süpürgenin başını mı beklediniz nasıl süpürür diye
Hee kızz gece meğersemm ondan yatamamış
Travelli aldım kuzumm baya indirimli aldım katlanıyor bide pusetleri var bebek bakım çantası varr indirimine denk geldiikk vallahii sansımızaa bebeği kapanılan yerii kumaşlı yağmurluğu bile varr çok ceşit yapmışlar adamlar bardak koyma yerini bile düşünmüşler bizim için sana gelecek sırası kuzumm benimm vallaha daha çok gençsin yaaa
Bi de belirtmiş zirrrrrr deli üye diye yaa

bebeklinick nickooomm gel bak,bence siz jouum ile delilikte kapışırsınız
Hahahahahaha aslındaa onu Mi-Ok Yun dan gördümm aaa dedim bende zır deliyim barii bende öyle yazayımm dedimm hahahahaah ayyy kediliyle tam kapışmalık leeennn hiç düşünmedim onu bebeklinick gehhmemm haaa

İnşallah kuzum o günleride görürüz hayırlısıyla

Sonradan öğrendim onu güzelliğim Ama olsun isimle olmasada kalple oluyor. Sonuçta kalbi en iyi bilenden istiyoruz

Cümlemize inşallah Rabbim hepinize sağlık, huzur, afiyet, mutluluk, neşe versin

Hepsi şahane pacikomun

Nickoda kapışır demesi benden

Miokyum da neresi deliyse bilemedim,şapşik ya

Sonradan öğrendim onu güzelliğim Ama olsun isimle olmasada kalple oluyor. Sonuçta kalbi en iyi bilenden istiyoruz

Cümlemize inşallah Rabbim hepinize sağlık, huzur, afiyet, mutluluk, neşe versin
Evet bitanem en önemlisi kalp, kalpten isteyince rabbim yerine yerleştirir ınş güzel kalbinden öperim seni ballı badem

Herkeste bir Yok pro üye yok aktif üye yok popüler üye bende dedim ben hiç biri değilim. Nasıl bir üyeyim Benden olsa olsa Manyak Üye olur öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…