Saçlarımdaki aklar psikolojimi bozuyor bayadırOooo saçlarda boyanmış kahvaltılar hazırlanıyor bile daha neolsunn
Beyazlarımızı kapattık canooSaçlarımdaki aklar psikolojimi bozuyor bayadır
Ehh işte sabah hiç uyuyamadım ki ya ya 11 re kadar ayaktaydım enson uyudum1 saat kalktım kahvaltı ettimm yanii ağrım var ara ara vuruyorr sağa yatamıyorum bebege baskı vuruyor ağrım oluyor yatış şeklim bozulduBaşın geçti mi askimsu
Olsun okuma dinlesende yeter dua et banadaEvetama kuran okuyamıyorum dinletim hizmet ederim
Derim güzelim benimOlsun okuma dinlesende yeter dua et banadaYasemine bir bebek nasip et Allahım de
Oy kuzum kiyamam size, daha şimdidenEhh işte sabah hiç uyuyamadım ki ya ya 11 re kadar ayaktaydım enson uyudum1 saat kalktım kahvaltı ettimm yanii ağrım var ara ara vuruyorr sağa yatamıyorum bebege baskı vuruyor ağrım oluyor yatış şeklim bozuldu
benim de 6 ay olduEvet canım birkaç aylıksen
Amin kuzum amiiinDerim güzelim benimhepimize ederim herkesin gönlümdeki nasip etain rabbim şu cuma saati suysun sesimizi
Ahahahaha yıkadım şimdi beyazları iyi boyayamamış olabilirim kuruyınca ortaya çıkacak ak keçi kara keçiBeyazlarımızı kapattık canoo
Benden eskisinbenim de 6 ay oldu
Amin kuzum amiiin
Ben 4.aya giriyorum ay zaman nasıl geçti ya dahandün gibievet sen daha tazesinben eskimişim artık
evet öyle oluyo. nasıl ve ne şekilde geçtiğini anlamıyosun bileBen 4.aya giriyorum ay zaman nasıl geçti ya dahandün gibi
Ooo dip köşe temizlik diyorsunnnPlanımı yaptım büyük bir ev temizliği
Oyy nasılda kıyamazmış pacikonaaOy kuzum kiyamam size, daha şimdiden
Kurtulamıyoruzz şu beyazdannAhahahaha yıkadım şimdi beyazları iyi boyayamamış olabilirim kuruyınca ortaya çıkacak ak keçi kara keçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?