Allah kabul etsin canm benim5 kişiyiz
Ederim canıminşallah rabbimin tez zamanda hayırlı evlat veririr hepimize
Aynen ablacm Dr Lara kalsa öldürüp koyuyorlar daevet kesinlikle öyleee. ben bi kaç ay içinde neler yaşadım umutsuzluğa kapıldım ama inan Allah yardım ediyor. kesinlikle ümitsiz olmamak ve her şeyi Allah'a bırakmak gerekiyor. sen ona güven ummadığın anda olur güzel şeyler canım benim
haklısın canım benim. inşallah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün, güzel haberler almamızı nasip etsinAllah kabul etsin canm benim
Aynen ablacm Dr Lara kalsa öldürüp koyuyorlar da
Bu tedaviler bebek uğraşları inan aşırı yıprandım
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bizimde
Uyumuşum geriyeeAynen kuzum gidem de karnıcığımı doyurayım
Oooo iyi bakalumm kuzum allah kabul etsinnNasılsınız bakalım fıstıklar bu gün görümcede kuran var bnde gideceğim
Başka bi plan yapKonuştum simdi kızla yarın nişan alısverişine gidicekmiş cıkamıcam
EvetBen iyim cok şükür kuzu seni sormalı
Ay git git yeni gelin olarak cok güzel olur
Amin canım sağolasınAllah kabul etsin canm benim
Aynen ablacm Dr Lara kalsa öldürüp koyuyorlar da
Bu tedaviler bebek uğraşları inan aşırı yıprandım
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bizimde
Yaptim yaptim şüküro işe yarar onla yapabilirsin dujjjj
Sabah a uyuyamamışım hiç şimdi kahvaltı ediyorumOhhh sefan olsun döne döne uyu
Kizlarrrr bugün birinin doğum günü adı lazım değil baş harfiD u t bugün doğdu nice yillari olsun geceleri kocasıyla ateşli olsun
30 yaş en ateşli zamanlar boşa geçirme istedimhele hele dileğe bak . Teşekkür ederim
Aaaayyyyy aradığımmm msjjjj harikasınn ben diyemedimm durumda sen dedin yaaKizlarrrr bugün birinin doğum günü adı lazım değil baş harfiD u t bugün doğdu nice yillari olsun geceleri kocasıyla ateşli olsun
Ekim de evlendirdikk onu
Oooh afiyet bal kaymak olsun kuzum benimSabah a uyuyamamışım hiç şimdi kahvaltı ediyorumnaptin geldinmi eve
Evet canım birkaç aylık
Oooo saçlarda boyanmış kahvaltılar hazırlanıyor bile daha neolsunnOooh afiyet bal kaymak olsun kuzum benim
Geldim geldim saçımı boyadım kayfaltı hazırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?