2 3 güne ara verlennn biraz görehh seniiiAra verdim beybii
Eneee yarın cumartesi kociş gelcek seni almayaaaYokk kuzu mecbur yarın çıkarım zaten yarın gitcem diyee
Oda muhtemelen gelir oraya
Kim o kadın tam anlamadım
Amaaan tek tek yazamazdım alıntı ettim oku kedilimHeee yaa bi tanıdığımız var da çeşmeden geldiler annemle araları iyi değill bi benle çok iyi dün yukardayken annem okadar hoşgeldin desede yüz vermedi hanii ani oldu haberimiz yoktu zaten oturuyoduk dün hiç konuşmadı yüz vermedii kızı beni görmek için mutluyduu annemde sinirlendii bugün ben niye kızımı yukarı çıkarcam istiyosa kendi kızinı gondersin buraya dedi halam beni sormaya geldide eve olayylarr yanii kıyamet koptu
Hahaaa eğitimde level atliyorsun bebegim2 3 güne ara verlennn biraz görehh seniii
Ataninca gör sen o araları2 3 güne ara verlennn biraz görehh seniii
Ben atanayım aminAtaninca gör sen o aralarıbidaha yüzümüze bakmayacak
Gerçi ondan önce sen gidicisin bebe doğurup yüzümüze bakmican
Aaaa öylemii hala yapıyonuzmu onuEneee yarın cumartesi kociş gelcek seni almayaaa
Annişe söyle su döksün arkandan tez gelin hahahaben öyle yaptırırım hep senede 4 5 kere gideriz hahaha
Amaaannn beynin haböyle olcakk şaşurdu heptenHahaaa eğitimde level atliyorsun bebegim
Hee gızz yaptırırımAaaa öylemii hala yapıyonuzmu onu
Heaa geliyo kocişş bakalım
inşallahh oda kalması şansı olur ya
Bende özledim pacikomuAmaaannn beynin haböyle olcakk şaşurdu hepten
Özlüyom çok
Vuuuuuu yapamamm sizsizzz bebiş uyudumu gelirimm nickoooAtaninca gör sen o aralarıbidaha yüzümüze bakmayacak
Gerçi ondan önce sen gidicisin bebe doğurup yüzümüze bakmican
Hahahah evett te işine bağlıı gececi olursa yarın gece döneriz muhtemelenn umarım akşam çalışırda pazartesi dönerizzzHee gızz yaptırırım
Kociş gelince oda mı kalacak direk gideceksiniz biliyordum kuzum kalabilirse kalsın tabii ni gün bi gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?