Şunu da sor bakayım kıza, 5000'e yaparım diyen hastane kızın bu ameliyata uygunluğunu test için muayene etmiş mi? Yoksa sadece yaparız diye konuşup geçmiş mi? Belki kızın göz tansiyonu var, belki korneası ameliyata uygun değil, muayene etmeden dediyse o doktor müneccim miymiş?Ablacımın söylediklerini ss alıp ona da anlatayım bari. Benden kadar bilmiyordum çünkü özele gidince tek tek sorsun
İnşallah iyi insan çıkar karşısına da .Ablacım,
bence kıza sponsor olacak iyi bir göz hastanesi bulunabilirse doğru dürüst bir ameliyatla en azından gözlük numarası düşer, valilik yardım eder mi bilemiyorum ama arkadaşlara katılıyorum, gerekirse tv de haberlere çıksın, hayırseverlerden yardım istesin, göz önemli bir organ çünkü, hele de genç kızmış, gözlerini kafasına takar haklı olarak ama ilk umut verene ameliyat olmasını onaylamıyorum şahsen, bu kıza ameliyatın artılarını eksilerini anlatacak, işin uzmanı iyi bir göz doktoru lazım.
Adam galiba sadece göz derecesini ölçmüş ablacım.Şunu da sor bakayım kıza, 5000'e yaparım diyen hastane kızın bu ameliyata uygunluğunu test için muayene etmiş mi? Yoksa sadece yaparız diye konuşup geçmiş mi? Belki kızın göz tansiyonu var, belki korneası ameliyata uygun değil, muayene etmeden dediyse o doktor müneccim miymiş?
Yalnız o hastane neresiyse beni okusalar kesin kavga ederdik :)))
Goz icine ameliyatla lens takilacak sanirim. Bende 7 numara mix astigmatim. Gozluk taktigim halde ilerliyor. Bana da 10.000 tl yi gecer dediler ameliyat icin.Arkadaşlar merhaba.
Belki daha önce hatırlarsınız konu açmıştım bir akrabam var kız benimle yaşıt göz derecesi çok ileri 16 derece.
Bu aile çok fakir . Kışın odun kömür yardımı yapılıyor, haftalıkda yanlış bilmiyorsam 6 gün yemek alıyorlarmış aş evinden.
Durumları anlamanız için yazdım.
. Bugün doktora gitmiş yine lens tak diyormuş ameliyat olmaz cok ileri diyormuş. Bunu diyen devlet hastanesi.
Özele de gitti 5 milyara yaparım göz ameliyatını demiş.
Kız çok üzülüyor . bir yandan hala ilerliyormuş göz derecesi.
Komşuları belediyeye valilige başvurun demiş. Bende konuşunca ; başvur belli olmaz yardım olur belki dedim.
Siz de başka nereye başvurabilirler?
Hayat öyle garip ki 5 milyar kimisinin tek bir ayakkabı parası...
Kızın annesi diyor ki ; elmas herşeyim var ama kızımın bu hali beni çok üzüyor. Ne kadar üzüldüm... Nankörlüğümüze bakar mısınız ?
Benim 150 metre kare kirada oturduğum evim onlara saray gibi gelir hala kalkıp neleri dert ediyorum dedim .
Allah gördüğümüzden geri koymasın da kadındaki huzura mutluluğa baktım bir de kendime . Ufacık şeyleri sıkıntılı ediyoruz yazık bize...
Neyse uzatmadan nereye başvurulabilir hanımlar bu 5 milyar için?
Şimdiden teşekkürler
Benim kızımda da göz kusuru var, bu kızcağız kadar yüksek derecelerde değil ama sonuçta 15 aylıktan beri gözlük kullanıyor, bir doktorla yetinmedim bebekken, İstanbul'da aklına gelebilecek en iyi göz hastanelerinden tut da Prof.'lara kadar götürdüm, hepsi aynı teşhis ve aynı tedavi de mutabık kalınca ikna oldum. O yüzden göz konusunda biraz pimpirikliyim.Adam galiba sadece göz derecesini ölçmüş ablacım.
Güvenemiyor insan ya. Özel ya bir de.
17 yasina kadar gözlük 30 yasina kadar lens kullanmis ve 31 yasinda göz ici mercek (ICL diye gecer tipta) ameliyati olmus biri olarak yaziyorum bu yaziyi. Goz numaram 10 ustundeydi. Bende lazer olurum diye gitmistim ama lazer olamayacagim soylendi ve mercek takildi.Arkadaşlar merhaba.
Belki daha önce hatırlarsınız konu açmıştım bir akrabam var kız benimle yaşıt göz derecesi çok ileri 16 derece.
Bu aile çok fakir . Kışın odun kömür yardımı yapılıyor, haftalıkda yanlış bilmiyorsam 6 gün yemek alıyorlarmış aş evinden.
Durumları anlamanız için yazdım.
. Bugün doktora gitmiş yine lens tak diyormuş ameliyat olmaz cok ileri diyormuş. Bunu diyen devlet hastanesi.
Özele de gitti 5 milyara yaparım göz ameliyatını demiş.
Kız çok üzülüyor . bir yandan hala ilerliyormuş göz derecesi.
Komşuları belediyeye valilige başvurun demiş. Bende konuşunca ; başvur belli olmaz yardım olur belki dedim.
Siz de başka nereye başvurabilirler?
Hayat öyle garip ki 5 milyar kimisinin tek bir ayakkabı parası...
Kızın annesi diyor ki ; elmas herşeyim var ama kızımın bu hali beni çok üzüyor. Ne kadar üzüldüm... Nankörlüğümüze bakar mısınız ?
Benim 150 metre kare kirada oturduğum evim onlara saray gibi gelir hala kalkıp neleri dert ediyorum dedim .
Allah gördüğümüzden geri koymasın da kadındaki huzura mutluluğa baktım bir de kendime . Ufacık şeyleri sıkıntılı ediyoruz yazık bize...
Neyse uzatmadan nereye başvurulabilir hanımlar bu 5 milyar için?
Şimdiden teşekkürler
Vay anasını,ciddi olamazsınızKimsenin beş milyar (5.000.000) verebileceğini sanmıyorum. Belki beş bin (5.000) lira toplanabilir ama.
Bu arada altı sıfır atılalı yıllar oluyor.
Parantez içinde yazmasaydın hangisinde kaç sıfır olduğunu algılayamazdık tebrikler!Kimsenin beş milyar (5.000.000) verebileceğini sanmıyorum. Belki beş bin (5.000) lira toplanabilir ama.
Yorum yapmak için yorum yapanlarda bugün...Kimsenin beş milyar (5.000.000) verebileceğini sanmıyorum. Belki beş bin (5.000) lira toplanabilir ama.
Allah şifa versin, yardımcıları olsun inşaallah.Arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekkür ederim.
Bu okuduklarımdan sonra kıza pek git şuraya başvur da ol diyemeyecegim.
Bu vebali alamam ya benim desteğimle birşey olursa. Allah korusun.
İnanin bu saydıklarınızı sormak ne onların aklına gelir ne de biri sahip çıkıpda ya arkadaş bir dakika der.
Nasıl olacak bilmiyorum ya hayırlısı olsun.
Rabbim cümlemize sağlık afiyet versin.
Peki ablacım . Yorumlarınız için teşekkür ederim.Allah şifa versin, yardımcıları olsun inşaallah.
Umarım şimdi olmasa bile ileri de gözlerindeki rahatsızlık için gerçekten kalıcı bir tedavi yöntemi bulunur ama gözlük veya lensle devam etsin şimdilik, gözlük takıyorum diye sorun etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?