- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
. Bugün doktora gitmiş yine lens tak diyormuş ameliyat olmaz cok ileri diyormuş. Bunu diyen devlet hastanesi.
Özele de gitti 5 milyara yaparım göz ameliyatını demiş.
Burada ki yazılanları okut arkadaşına ameliyat olmasın ameliyat için göz numarasının sabitlenmesi gerek,hem de 16 derece çok yüksek retinaya vs zarar verebilir eğer ameliyat uygun görülseydi devlet hastaneside yapardı,miyop+ astigmat var bende de henüz durmadı ilerlemesi gözlük kullanıyorum.Arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekkür ederim.
Bu okuduklarımdan sonra kıza pek git şuraya başvur da ol diyemeyecegim.
Bu vebali alamam ya benim desteğimle birşey olursa. Allah korusun.
İnanin bu saydıklarınızı sormak ne onların aklına gelir ne de biri sahip çıkıpda ya arkadaş bir dakika der.
Nasıl olacak bilmiyorum ya hayırlısı olsun.
Rabbim cümlemize sağlık afiyet versin.
Soyleyince de sen kotu oluyorsun...Kimsenin beş milyar (5.000.000) verebileceğini sanmıyorum. Belki beş bin (5.000) lira toplanabilir ama.
Bu arada altı sıfır atılalı yıllar oluyor.
ben ce de özele pek güvenme ,bu tarz vakalarda bir kaç devlet hastanesiden bilgi alsın.Özeller para için herşeyi yapar.Benim babamın arkadaşı yaptırdı adamın korneasına fazla lazer mi ne tutmuşlar göz damarları yandı tabii ki bu istisna olabilir ama araştırsın bence devlette.olmadı referans alabileceği bir özel dr a gitsin.Para konusunda 5000 çok değil ama olmayınca nerden bulsun.Bence belediye sosyal işlere gitsin.başkan yardımcılarıyla konuşsunNereden yardım alabilir bilmiyorum ama göz numarası büyümeye devam ediyorsa müdahale edilmiyor diye biliyorum devlette yapmiyolarsa vardır bir bildiği sanki özel para için yapicakmis gibi geldi bana
neden öyle olmuş kızın gözleriAblacım yazdığın için teşekkür ederim .
Evet benimde aklımda şu kuşku oluştu. Neden devlet yapmıyor?
Onlara da dedim ya özeldeki para için yapıyorsa adam parasını alır gerisini düşünmez dedim.
Devletteki başka doktora da gidecek.
Ama kimseleri yok abla nasıl deyim durum ben bir araştırıyım diyen yok. İnanırlarda yani.
Özeldeki lazer değil kalıcı lens koyacağım aynı gözlükle bakıyor gibi düşün demiş.
Bilmiyorum ya hangisi hayırlısı yaptırılması mı ?
Kız daha 20 yaşında ya
Parantez içinde yazmasaydın hangisinde kaç sıfır olduğunu algılayamazdık tebrikler!
Bu konuda yalnızca bu kısma mı takıldın? Konuşmak istermisin ,çocukluğuna mı insek acaba?
Amin. Genetik galiba babası da bu durumda calışamayacak halde.neden öyle olmuş kızın gözleri
doğuştan genetik vs falan mı
16 numara çok büyük cidden Allah yardımcıları olsun
hayırlı kapılar açsın inşallah
Bir özel bir devlet olarak 2 ayrı doktora gittiTek doktorun dediğiyle olmaz biraz araştırsın.
Zaten bu bilgilerden sonra nasıl ol diye destek olurum ki. Bu riske girememKayserideymiş kız kaç tane özel göz var bilmiyorum ama göz hastanelerinde zaman zsman ücretsiz muayne oluyo birkere arayıp fiyat sorsa listelerine girer ücretsiz olduğunda mesaj gelir.
Hepsine tek tek gitsin fikir alsın.
Benim babamında gözünde problem var göz damarları kurumuş sadece bunu biliyoduk birtanesi neredeyse muayne sonrası amelyat edecekti. Olmaz öyle şey dedik hepsini gezdik aynı amelyat için dağlar kadar farklı fiyat verdiler enson bitanesi kör kalma ihtimaliniz çok yüksek risk size kalmış deyince vazgeçtik
Ya gözüne bisey olmasında . Korktum da şimdi ol diye desteklemeyeben ce de özele pek güvenme ,bu tarz vakalarda bir kaç devlet hastanesiden bilgi alsın.Özeller para için herşeyi yapar.Benim babamın arkadaşı yaptırdı adamın korneasına fazla lazer mi ne tutmuşlar göz damarları yandı tabii ki bu istisna olabilir ama araştırsın bence devlette.olmadı referans alabileceği bir özel dr a gitsin.Para konusunda 5000 çok değil ama olmayınca nerden bulsun.Bence belediye sosyal işlere gitsin.başkan yardımcılarıyla konuşsun
Bu egzersizleri bende kendime yapmaya çalışmıştım ana çok yüksek düşeceğini hiç sanmıyorum 1 yıl kadar bir zaman gerekiyorduHiç bir göz doktoru ilerleyen göze çizme işlemi uygulamaz. Önce numaranın durması gerek.
Kız evdeyse internette göz derecesini düşüren egzersizler var. Yalnız uzun bir süreç ve devamlılık gerekiyor. Ayrıca süreç boyunca gözlük takamaz. Bunu araştırın.
NerdelerArkadaşlar merhaba.
Belki daha önce hatırlarsınız konu açmıştım bir akrabam var kız benimle yaşıt göz derecesi çok ileri 16 derece.
Bu aile çok fakir . Kışın odun kömür yardımı yapılıyor, haftalıkda yanlış bilmiyorsam 6 gün yemek alıyorlarmış aş evinden.
Durumları anlamanız için yazdım.
. Bugün doktora gitmiş yine lens tak diyormuş ameliyat olmaz cok ileri diyormuş. Bunu diyen devlet hastanesi.
Özele de gitti 5 milyara yaparım göz ameliyatını demiş.
Kız çok üzülüyor . bir yandan hala ilerliyormuş göz derecesi.
Komşuları belediyeye valilige başvurun demiş. Bende konuşunca ; başvur belli olmaz yardım olur belki dedim.
Siz de başka nereye başvurabilirler?
Hayat öyle garip ki 5 milyar kimisinin tek bir ayakkabı parası...
Kızın annesi diyor ki ; elmas herşeyim var ama kızımın bu hali beni çok üzüyor. Ne kadar üzüldüm... Nankörlüğümüze bakar mısınız ?
Benim 150 metre kare kirada oturduğum evim onlara saray gibi gelir hala kalkıp neleri dert ediyorum dedim .
Allah gördüğümüzden geri koymasın da kadındaki huzura mutluluğa baktım bir de kendime . Ufacık şeyleri sıkıntılı ediyoruz yazık bize...
Neyse uzatmadan nereye başvurulabilir hanımlar bu 5 milyar için?
Şimdiden teşekkürler
Psikolojik destek alırsa gözlüğü sevebilir mi. Onu çok cirkin gösterdiğini bu yüzden kimseyle olmadığı nı düşünüyorBuraya daha oncede konu acmistin yazmistim bu kiz hakkinda ameliyat olmasin gerekiyorsa psikologa gitsin gozlukleri kabullensin.
Sizlerde cevresi olarak heveslendirmeyin birisi para verip yaptirsa bile itiraz edin.
Ustelik kayseride boyle bir ameliyati yapacak bir hastane oldugunu dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?