- Konu Sahibi patlakmisir
-
haklısınız ben de hanlar hamamlar beklemiyorum....ama madem para yok yola nasıl para buluyorlar:96:benim ailemde zengin değil bi sürü borca girdiler.oyüzdende pekçok şeyi yapamıyorlar seyehat gibi...
sadece yaşayan bilir diyorum aynı sıkıntıları yaşadığım için konu sahibine hak veriyorum.Eşimin ailesi de biz evlenmeden önce kredi borcu diye eşimden yüklü para aldı ikiside memur emeklisi dört kişilik bir aile oldukça rahat yaşar ama onlar gezmeye tozmaya düşkün oldukları yaşam standartlarının üstünde yaşamaya meyilli oldukları için oldukça kredi borcu yaptılar.Eşim yurt dışında çalışmıştı evlenmeden önce atmıyorum 20 bin dolara yakın para aldılar eşimden.Eşimle 4 yıl önce evlenmeye karar vermiştik birikim yapalım tekrar düzene koyalım her şeyi diye ancak 1.5 yıl önce evlenebildik.Ve 1.5 yıl önce de hiçbir değişiklik yoktu eşimin ailesinde evlenirken eşimin ailesi bir çeyrek altın bile takmadı nikaha gelen diğer misafirler gibi geldiler evimize bir bardak dahi almadılar.Ne kadar beklersen bekle bir insan nasılsa öyle gider değişmez eşimin ailesiyle farklı şehirde yaşıyoruz öyle her şeyi kontrol altına aldık.Eşim biz ne alırsak alalım araba,eşya peşin aldığımız şeyler vs ailesine krediyle aldık diyor hala bunu demesinin bir nedeni vardır diye düşünüyorum.
Aynı sey degil arkadasım emekli memurlar gelirleri normal düzeyde sadece düsüncesiz sizinkiler.
konu sahibinin de aynı durum olabilir çünkü bizimkilerde hep durumumuz iyi değil halindelerdi 5-6 yıl önce bende bizimkiler için durumları kötü diyordum aklım başıma ünv bitip işe girip çalışmaya başlayınca geldi gelirlerinin gayet normal düzeyde olduğunu o zaman daha iyi anladım.Gerçi önceki sayfaları çok ayrıntılı okumadım gerçekten gelir düzeyleri çok düşük olabilir.Bizimkilerden sonra inancım zayıfladı malesef .
canım buradaki bazı insanlar ya başlarından geçmemiş ya da bir şekilde sinsice sindirdikleri için karşı tarafı bize melek kesiliveriyorlar.oysaki yaşamak farklı...insan gerçekten bunalıyor.biraz düşünce istiyor...insanlara bu konuyu açıncada suçlu oluyosun.bırak yesinler sende ne yaparsan yapa geliyor mesele.öyle diyenlerin bir de hayatlarına bakmak lazım
iste boyle,boyle gelin,kaynana,kayin peder sorunlari basliyor...henuz nisanliyken siz ogullarinin ailesine ne harcadigina karisiyorsunuz sonunu dusunemiyorum,oglullari elinde varsa harcasin, harcicak tabiki ya, hayret bir olay....
Allah sabır versin eylülcüm...kurtulmuşsun iyiki...bende rahat olurum umarım..
çok güzel yazmışsın...büyük sevap haklısın...ama benim ailem ne olacak? onlar sıkıntıya giriyor.erkek kardeşim evlenirkende hep onlardan gitti ben evlenirken de....
canım çok sağol....haklısın ben büyüttüm galibaa.ama işte insan borca batınca herşeyde gözüne batıyor...
hemen karar verme canım ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?