• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakir erkekler neden böyle

Hayat sanki herkese eşit sartlar veriyor gibi konuşuyorsunuz.Benim lise zamanlarımda da evine yardım etme amacı ile sanayi de falan çalışan arkasaslarim vardı.Ve daha zor hem de çok zor ve ağır şartlar altında çalışan,ezilen.Ailesini geçindirmek için kışın soğuğun da ,güneşin altında çalışan erkekler var.Lutfen böyle ithamlarla onurlu,gururlu insanları hedef tahtasına koymayın.Herkes aynı değil,herkes aynı görüşün mensubu değil.

Eskiden karekter vardı paralı yoktu
Şimdi her 2 side yok
Bunu muhakkak yapacagım.. Nerde olduguna dair İspat istermıydınız?
Zengin erkeklerin kötü olanlari yok mu hic..
Insan olabilmeyi becerenler söyle gelsin,para pulla insan olunmuyor
Insan olanla birlikte olmak lazim, darlikta da bollukta da hic degismez

Erkeği anlattığım bir gerçek olayla çözerim
Yaptığı yorum ile karekterli mi karektersiz mi, zaten kendini belli eder, eğer ki babasına yolladığı bomba paketine, gülüyorsa katektersizdir, ama gülmüyorsa karekterlidir

bence erkek ayni erkekte parasi olunca çekiliyor, fakir olunca çekilmiyordur :)
düşünsene hem fakir hemde kaba ikisi olmaz.
fakir olup kibar olsa tamam.
zengin olsa kaba olsa gene dersin aman bosver param var gider deli gibi alisveris yapar unuturum.
hem zengin hem kibar olsa herhalde tadindan yenmez.
ne diyorum ben ?
bana sorarsaniz en iyisi mi kendi paranizi kazanmak kariyer yapmak bos verin erkekleri :KK9:

Çoğu kadın yanındaki erkeği cüzdan gibi gördüğündendir belkide.Sırf o yerde konum paylaşıp içtiği kahvenin yediği yemeğin fotosunu storye atmak 3-5 kişinin gözüne girebilmek için en pahalı mekanlara gidip bi çaya kahveye 30-40 tl hesabı erkeğe ödetmeyi marifet sayan,bunu ödemeyi erkeğin görevi belleyen,ilk buluşmada pilavcıya götürdü diye karşısındakinin gururunu hiçe sayıp orda burda rezil eden,migrostan değil de bim,a101den alışveriş etti diye erkeği varoş ilan eden,doğum gününe aldığı kolyeyi bijuteri işi diye beğenmeyen kadınlar da var...Dragos sahilinde arkadaşımın yüksek cc li epey göz alıcı motorunu denerken kız olduğumu fark etmeyip kur yapan kızlar da gördüm.

Çoğu kadın yanındaki erkeği cüzdan gibi gördüğündendir belkide.Sırf o yerde konum paylaşıp içtiği kahvenin yediği yemeğin fotosunu storye atmak 3-5 kişinin gözüne girebilmek için en pahalı mekanlara gidip bi çaya kahveye 30-40 tl hesabı erkeğe ödetmeyi marifet sayan,bunu ödemeyi erkeğin görevi belleyen,ilk buluşmada pilavcıya götürdü diye karşısındakinin gururunu hiçe sayıp orda burda rezil eden,migrostan değil de bim,a101den alışveriş etti diye erkeği varoş ilan eden,doğum gününe aldığı kolyeyi bijuteri işi diye beğenmeyen kadınlar da var...Dragos sahilinde arkadaşımın yüksek cc li epey göz alıcı motorunu denerken kız olduğumu fark etmeyip kur yapan kızlar da gördüm.

Evet gercekten beyin fakiri bir suru hemcinsimiz var, haklisiniz 🤷🏼‍♀️

Cogu erkek para demek güc demek diye düsündügü icin böyle bence. Kendilerini güclü hissetmek istiyorlar ve bunu maddiyatla bagdastiriyorlar beyinsizler. bak aklima birkac erkekcik geldi bende sinir oldum simdi :D

Ben maddiyattan cok maneviyata deger veririm mesela ama benimde karsima o tür erkekler cikti... sinir harbiyle cidden sen kim fakir diyesi geliyor insanin :D cunki kendilerini öyle görüyorlar öyle diyesi geliyor insanin hakikatten.

Laf da anlatamazsin böylelerine cunki kompleksleriyle kendi zihnini sartlamis birkere.

Arka planda aslinda hepsi yavru kuzucuklar yinede bakma.. istiyorlar aslan olsunlar ve yanindaki disi kisiyi maddiyata bogup mutlu etsinler. Baska mutlu edecek kapasiteye ulasamamis magara kirolari cunki hepsi.
Edemiyorsa ezecek kadini.

Halbuki ortada problem yok kadin tarafindan.. gercekten seven bir kadin, ilgi, sevgi saygi ve caliskan bir erkek ister güven duymak ister. Bukadar yani.

Amaaa neeerde ...

Bu arada bence zenginlik ve fakirlikle alakasi yok erkeklerin böyle düsünmesiyle.
Zihin yapisiyla var.

Ben hiç sur dibindeki ayyaşa aşık olan kadın görmedim kendim de aşık olmam öyle adama..
kabul edelim ya da etmeyelim hepimiz varlıklı bir erkek görmek istiyoruz karşımızda.
filmlerde de hep öyle değil mi
ya da burdaki konularda kocam işsiz vs diye boşanmayı düşünen onca kadın yok mu?
demek ki para önemli bizler için bunu böyle dile getirince bazı kadınlar rahatsız oluyor ama gerçek bu.
sevgiliniz/kocanız fakir olsa hanginiz rahatsız olmazdınız?
öğrencileri vs ayrı tutuyorum.

Ben hiç sur dibindeki ayyaşa aşık olan kadın görmedim kendim de aşık olmam öyle adama..
kabul edelim ya da etmeyelim hepimiz varlıklı bir erkek görmek istiyoruz karşımızda.
filmlerde de hep öyle değil mi
ya da burdaki konularda kocam işsiz vs diye boşanmayı düşünen onca kadın yok mu?
demek ki para önemli bizler için bunu böyle dile getirince bazı kadınlar rahatsız oluyor ama gerçek bu.
sevgiliniz/kocanız fakir olsa hanginiz rahatsız olmazdınız?
öğrencileri vs ayrı tutuyorum.
Yaşadığınız coğrafyadan haberiniz var mı acaba?Size her istediğiniz alacak,her dediğiniz anında olacak,her akşam x restaurant ta yemek yedirecek kaç tane zengin erkek var Allah aşkına.Hemcinslerim olarak hayatı öyle toz pembe görüyorsunuz ki.Saniyorsunuz hayat size altın tepsi de sunulacak

Yalan mı?
Daha istemede ‘bana takı takmadılar’ konularına bir bakın derim.
Kınamıyorum, orası ayrı.
Bir insan, kadın ya da erkek farketmeksizin böyle bir kriteri benimseyebilir, bizi ilgilendirmez.
Bizi ilgilendiren kısım, kurunun yanında yaşın da yanması sadece.

Yaşadığınız coğrafyadan haberiniz var mı acaba?Size her istediğiniz alacak,her dediğiniz anında olacak,her akşam x restaurant ta yemek yedirecek kaç tane zengin erkek var Allah aşkına.Hemcinslerim olarak hayatı öyle toz pembe görüyorsunuz ki.Saniyorsunuz hayat size altın tepsi de sunulacak

kusura bakmayın ben gayet güzel alımlı bir kadınsam eksiğim yoksa karşımdaki erkeğin de eksiği olmasın isterim.
onlar da güzel kız istemiyorlar mı?
azıcık dişini sıksın para kazansın ben napayım.
ben bu güzelliğim için az mı uğraştım o da uğraşsın.

Belki kızacaksınız dediklerim için.Ama bir düşünün fakir olup ta sürekli nefret içinde olmayan,biz kadınlara karşı öfkeli olmayan bir erkek var mı ?Sürekli kadınlar paraya bakar,kadınlar zengin erkekler için ölüp biter.Aman efendim lüks araba kölesi olurlar.Her yerde bunlar karşıma çıkıyor.Bu da bence demektir ki bu fakir erkeklerin kafa yapısından böyle.Sürekli nefret duymaları falan.
Kadınlar erkeklerin parasını yiyormuş,senin kazandığın üç kuruşu hangi kadın ne yapsın.Sürekli her yerde karşıma çıkmaya başlayınca böyle şeyler bir de size sormak istedim.
aşağılık kompleksi olan erkeklere özgü bu söylediğiniz özellikler. maddi durumla alakasız. bu kafa yapısında çok erkek var maalesef ama tamamen aşağılık kompleksi işte. böyle düşünen erkekler aslında bir çok kötü özelliğe sahiptir ; kadına saygı duymaz, şiddet bile uygular ama kendini kusursuz sandığından kadınların ondan uzak durması maddi durumuymuş zanneder yazarken bile sinirlendim.

kusura bakmayın ben gayet güzel alımlı bir kadınsam eksiğim yoksa karşımdaki erkeğin de eksiği olmasın isterim.
onlar da güzel kız istemiyorlar mı?
azıcık dişini sıksın para kazansın ben napayım.
ben bu güzelliğim için az mı uğraştım o da uğraşsın.
Güzelliği size bahseden Rabbimdir.Sizde ki bu ne kibir dir böyle.Guzelliginizi bir erkeğin parası olmasıyla kiyasliyorsunuz.

Güzelliği size bahseden Rabbimdir.Sizde ki bu ne kibir dir böyle.Guzelliginizi bir erkeğin parası olmasıyla kiyasliyorsunuz.

eee parayı bahseden kimdir?
ben güzelsem erkeğin de varlıklı olmasını istemek hakkım değilmi?
sonuçta davul da dengi dengine.

Back
X