Fakir erkekler neden böyle

kusura bakmayın ben gayet güzel alımlı bir kadınsam eksiğim yoksa karşımdaki erkeğin de eksiği olmasın isterim.
onlar da güzel kız istemiyorlar mı?
azıcık dişini sıksın para kazansın ben napayım.
ben bu güzelliğim için az mı uğraştım o da uğraşsın.

Ne yaptınız güzel olmak için? çok merak ettim valla

Ben bu konunun alnı olsa öperim. Yinede genellemeyeyim ama çoğu bu şekilde resmen. Her yerdeler bu tipler.
Biriyle tanışmıştım tanışma daha yeni geçen sene yani. Adam mühendis yüksek lisans yapıyor bir de. Bende son sınıftayım. Birbirimize fotoğraf atıyoruz falan her bir cümlesinde üzerimdekileri dikizleyip “zengin misin güzelim sen” “gözlüğe bak şu filanca marka havalısın” vs seyler yazıyor. Dedim amacın ne
Oturup mağaza marka zenginlik fakirlik mi konuşacağız dedim.

Siz şöylesiniz böylesiniz şöylesiniz de böylesiniz neler neler söyledi. Sizin gibiler yüzünden kimseye güvenmiyoruz vs... halbuki daha ortada bir şey yok adam aşırı aşağılık kompleksi çıktı anlayacağınız.
İlk başlarda deli gibi güzelsin bana bakmazsın zengin istersin diyen, ağzının payını verince (vermemin sebebi davranısları ve kompleksli olusu) sonra çirkinliğe bak demeye baslamıstı.

Adam ruh hastasıydı. Sonra 2019 da da bi ruh hastasıyla ugrastım anca kendime geliyorum. Dur bakalım bu sefer ki ruh sağlığından kaçtı beni buluyor arama çalışmalarında sonumuz hayr olsun.

Fakiri tanımlamak lazım. Sonra bu çalışma nerede kaç denekle, hangi yöntemle yapıldı bilmek lazım. Gerçi siz söylediğine göre kaynak yeterli. Ne yapalım peki ?

Kendilerinde kadınları çeken bir vasıf olmadığından, partneri olan erkekler bunu para sayesinde yapıyor sanıyorlar. Halbuki işe dişlerini fırçalamakla başlasalar bir şeyler değişmeye başlayacak :işsiz:
Kesinlikle oyle guzel giyinmekle temiz giyinmeyi karistiriyorlar bence pahali ya da marka giyim olmadan da guzel giyinebilir insan git Lcw ye cok guzel cok uygun fiyata erkek giyim var. Gidip cakma adidas nike giyip cirkin ayakkabilarla dolaşirsan şansin olmaz tabiki. Bazen yetersiz insanlar bazi şeylerin arkasina siginir ve sucu onda arar. Bu erkeklerde oyle zaten bir insan kendini gelistiremedikten sonra o parayi ona versen nasil harcayacaginida bilmez karakterine daha zeval verip rezil eder kendini. Once beyini kontrol edeceksin. Bu beyin niye var kullanmak icin :)

Herzaman alim gücü iyi olan daha caziptir
Reel dünyada özgüvenli birçok şeye ulaşımı rahat olan güven verir
Ki kadınlarda bu ilkel benlikte beni koruması çocuklarımı beslemesi koruması vardır
Bunu alim gücü iyi olan mi olmayan mi sağlar
Her zaman için doğru birşey mi değil tabiki
Senin tabirinle fakir adamlar kısmen de olsa haklılar

Hiç duyar kasmayın hayatın gerçekliğinde alim gücü öne çıkar
Diğer faktörler
Kadınlarda
Erkeğin
Eğitimi
Nezaketi
Duruşu
Dürüstlüğü
gücü
Hayata bakışı
Güzelliği alınır/aranır
Erkeklerde
Kadının
Güzelliği
Zarafeti
Eğitimi
Samimiyeti
Dürüstlüğü
Ve son olarak alim gücü
Alınır/aranır

Kadın ruhundan anlamayan, ilişkilerinde dikiş tuttaramayan ve hep terkedilen erkekler kadınların para peşinde olduğunu, kendisinin parası olsaydı kadınların tapacagını idda ederler....Buna psikolojide yansıtma deniyordu galiba ....Yani kendindeki eksikleri başka alakasız sebeplere bağlamak...Boyle erkeklerden uzak durun

Belki kızacaksınız dediklerim için.Ama bir düşünün fakir olup ta sürekli nefret içinde olmayan,biz kadınlara karşı öfkeli olmayan bir erkek var mı ?Sürekli kadınlar paraya bakar,kadınlar zengin erkekler için ölüp biter.Aman efendim lüks araba kölesi olurlar.Her yerde bunlar karşıma çıkıyor.Bu da bence demektir ki bu fakir erkeklerin kafa yapısından böyle.Sürekli nefret duymaları falan.
Kadınlar erkeklerin parasını yiyormuş,senin kazandığın üç kuruşu hangi kadın ne yapsın.Sürekli her yerde karşıma çıkmaya başlayınca böyle şeyler bir de size sormak istedim.
Ilk cağlardan beri kadınlarda hipergami olayı vardır. Yani her zaman sonraki kuşaklarını hayata tutundurmasi kolay olacak baba adaylarını seçerler. Bu doğada da vardır. Mesela erkek tavus kuşu tüyleri efsane güzel olandır. Dişiye güç gösterisi yapar. Hangi erkek tavus kuşu daha güzelse o dişiyi cezbeder o erkek kazanır.
Mesela mantık evlilikleri de böyle. Belli bir statü ve yaştaki kadınlar adamın kariyeri, toplumdaki statüsüne bakar. Ama bu her zaman bu kadar keskin olmaz. Genelleyemeyiz..
Aşk evliliği yapan kadınlar da var. Ama şöyle bir durum var. Maddi olarak alt kesim bir yaşam süren bir kadın maddi olarak alt kesim yasam suren bir erkekle evlenmek istemez. O yüzden kariyere ve paraya bakar. Cünkü bilir ki evlenirse baba evinde çektiği durumu çekecek.
Buna örnek benim kuzenim. Teyzemlerin durumu baya kötüydü. Hep akraba yardımı ile geçindiler. Teyze kızım da uzun boylu slav ırkına benzeyen bir kız. Gitti bir inşaatçının oğlu ile evlendi. Şu an inanılmaz zengin bir yaşantısı var. Aşık olup evlendim diyor evet doğru ama adamın parasına aşık oldu:)
Ama doğada şu da var. Belgeselde belki görmüşsünüzdür. Kâr baykuşları çiftleşme için yeterli şartlar yoksa kitlik varsa üremezler. Bazı kadınlar da bunun gibi. Mesela iyi bir kısmet bulamazsa evlenmez. Kafama uygun birini bulamadım demek aslında budur. Ama bu kadınları takdir ederim. Sırf zenginliğe bakmazlar. Duygusal paylaşıma da bakarlar.
Yani doğadaki gibi sırf sonraki kuşaklar rahat hayatta kalsın düşüncesiyle paraya bakan da var. Kariyere güce bakan da. Duyguya bakan da var. Hepsini isteyen de.

Ama benim yorumum artık genç kızlar paraya ve toplumdaki statüye bakıyor. Yoksa asla evlenmek istemiyor..
Hipergami: Doğada dişilerin kendilerinden statü olarak üstün, yüksek ve iyi genlere sahip eş arama isteği.

Son düzenleme:
Size öyleleri denk gelmiş. Ben kocamla evlenmeden önce işi bile yoktu hiçbirşeyi yoktu ama hiç böyle laflar duymadım ağzından. Demekki o diyenler birilerinden kazık yemiş ki faturayı bütün kadınlara kesiyolar

Eski sevgilim fakir degil de cimriydi. Birgun bir cafeye gittik. Hanzocum ilk defa kredi karti kullanacak. Kasadaki kiza kredi kartina taksit yapar misiniz demisti yedigimizin ictigimizin parasini... Rezalet yani... Neyse cekil dedim cekil ben oderim... Sonra da aldatti ayrildik cok sukur. 😂

Fakir diye isimlendirmeniz cok sacma
Bu egitimle görgüyle alakalı diye düşünüyorum
Evet boyle insanlar var ama genelde kabugundan cıkamamış insanlar bunlar

Senin kazandığın 3 kuruş parayı kim ne yapsın demiş gel de acıma aldığı nefese...! O 3 kuruş parayla çoluk çocuk yetiştirenler var ağzını yıka da öyle konuş bence. 3 kuruş olsun da helalinden olsun Rabbim sizin gibilerdem korusun fakirleri!

Çok enteresan..Çok kişi tanıdım ama bunu ne kimseden duydum ne de hissettim.Fakir damgası vurmadım ki kimseye.Bakış açınız çok değişik.Kimsenin böyle birşey yaptığı yok ve de zengin erkek daha cimri olur,ben durumu kötü olanların daha paylaşımcı olduğunu gördüm ve düşünüyorum.Düşünceleriniz o odaklı olduğundan gözünüze bu tip şeyler geliyor bence

Yıllar önce benımde maddi imkanları kısıtlı sevgilim vardı. Hatta bazen yol parası verdiğim olmuştur.. Bazı sebeplerden ötürü ayrıldık.. Ama 1 sene boyunca peşimdeydi. Hep bir bişeyler alma çabası falan. Gidiyor pahalı parfüm alıyordu. Sanki tüm sıkıntı buymuş gibi.. Ki ona parayla ilgilide hiç muhabbet yapmamışımdır. Rencide edemem cünkü insanları.. Artık o kadar cok rahatsız ediyordu ki söyledikleriyle laflarıyla.. Doldum taştım.. En son dedim ki " eğer ben paracı olsam sana verdigim yol parasını isterdim lafını yapardım " dedim. Vay efendim ben bunu unutmamışım falan filan.. Aklım o paradaymış falan. 😁😁😁😁 anormal bunlar ya kafaları başka çalışıyor..

erkek de maddi güce saygınlığa bakarım ama biri de çıkıp bana paracısın lafı yapamaz. Beraberlik için ortak zevkler lazım, ortak zevkleri gerçekleştirmek için malesef belli düzeyde para.

Back
X