- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
- Konu Sahibi Yengecyelkovan
kıskanç kadınları kenara alalım lütfen.
nazarınız değecek resmen..
Bence sen bi oku üfle kendine etrafına falan

Allah herkesin gönlüne göre versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıskanç kadınları kenara alalım lütfen.
nazarınız değecek resmen..
kusura bakmayın ben gayet güzel alımlı bir kadınsam eksiğim yoksa karşımdaki erkeğin de eksiği olmasın isterim.
onlar da güzel kız istemiyorlar mı?
azıcık dişini sıksın para kazansın ben napayım.
ben bu güzelliğim için az mı uğraştım o da uğraşsın.
Kesinlikle oyle guzel giyinmekle temiz giyinmeyi karistiriyorlar bence pahali ya da marka giyim olmadan da guzel giyinebilir insan git Lcw ye cok guzel cok uygun fiyata erkek giyim var. Gidip cakma adidas nike giyip cirkin ayakkabilarla dolaşirsan şansin olmaz tabiki. Bazen yetersiz insanlar bazi şeylerin arkasina siginir ve sucu onda arar. Bu erkeklerde oyle zaten bir insan kendini gelistiremedikten sonra o parayi ona versen nasil harcayacaginida bilmez karakterine daha zeval verip rezil eder kendini. Once beyini kontrol edeceksin. Bu beyin niye var kullanmak icin :)Kendilerinde kadınları çeken bir vasıf olmadığından, partneri olan erkekler bunu para sayesinde yapıyor sanıyorlar. Halbuki işe dişlerini fırçalamakla başlasalar bir şeyler değişmeye başlayacak![]()
Ilk cağlardan beri kadınlarda hipergami olayı vardır. Yani her zaman sonraki kuşaklarını hayata tutundurmasi kolay olacak baba adaylarını seçerler. Bu doğada da vardır. Mesela erkek tavus kuşu tüyleri efsane güzel olandır. Dişiye güç gösterisi yapar. Hangi erkek tavus kuşu daha güzelse o dişiyi cezbeder o erkek kazanır.Belki kızacaksınız dediklerim için.Ama bir düşünün fakir olup ta sürekli nefret içinde olmayan,biz kadınlara karşı öfkeli olmayan bir erkek var mı ?Sürekli kadınlar paraya bakar,kadınlar zengin erkekler için ölüp biter.Aman efendim lüks araba kölesi olurlar.Her yerde bunlar karşıma çıkıyor.Bu da bence demektir ki bu fakir erkeklerin kafa yapısından böyle.Sürekli nefret duymaları falan.
Kadınlar erkeklerin parasını yiyormuş,senin kazandığın üç kuruşu hangi kadın ne yapsın.Sürekli her yerde karşıma çıkmaya başlayınca böyle şeyler bir de size sormak istedim.