Elektrikli Mutfak Aletleri Fakir pro 2000 kıyma makinesi kullanan var mı?

Ay__Prensesi

Melekler Nur Saçmış Bebeğim Yüzüne.
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
3.460
5.684
158
Merhaba arkadaşlar ben kıyma makinası almayi düşünüyorum ama netten araştırdım fakir kıyma makinesine karar verdim ve yeni çıkan model pro 2000 almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz? Fikirlerinizi ihtiyacım var.

Canım gerekli mi ya? Bilemedim, onu her seferinde çok iyi kaynar kaynar yıkaman gerekmiyor mu? Yoksa bakteri falan ürer hemen, hiç hijyenik olmaz. Bir de tezgahta yer kaplayacak.

Neyse, ürün hakkında bir fikrim yok.

Ben bu kurban bayramından önce MOULINEX HV8 Kıyma Makinesi 1800 W aldım. İndirimde idi çok uyguna aldım. Çok kullanışlı ve pratik.

Kıyma lazım olduğu zaman evden taze taze çekiyorum. Kasaptan et alıyorum sadece, sonuçta kasaptaki makinedeki hijyenden de pek emin değiliz. Evde bildiğimiz makinede çekiyorum.

Ben bu kurban bayramından önce MOULINEX HV8 Kıyma Makinesi 1800 W aldım. İndirimde idi çok uyguna aldım. Çok kullanışlı ve pratik.

Kıyma lazım olduğu zaman evden taze taze çekiyorum. Kasaptan et alıyorum sadece, sonuçta kasaptaki makinedeki hijyenden de pek emin değiliz. Evde bildiğimiz makinede çekiyorum.
Bizde aldik fakir makina 2000 wolt cokta memnun kaldım.. Bayramda harika işimi gördü. Parçalarını yikiyorum kuruluyorum tertemiz elimle yapıyorum herşeyi bence cok iyi..

Bende arnica kullanıyorum gayet güzel sucuk bile yapıyoduk gecen sene eşimle bu sene kurbanın kıymasını evde çektim yine gayet güzel oldu tabi ev tipi olduğu için dışardakiler kadar hızlı olmuyo biraz ugrastırıyor ve bulaşık makinesine atamıyosun elinde güzelce yıksman gerekiyor ben bikere atmıştım parlaklıgı gitti karardı resmen parcalar

Back
X