Fakirler için hangi yardım kuruluşlarına başvurabiliriz allah rızası için bakın lütfn

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
arkadaşlar dünden beri ağlıyorum yalvarrım bi akıl verin....

Kardeşimin mahalleden arkadaşı..... babası küçükken ölmüş, annesi başka adamla evli... üvey baba... türlü dayaklar....

cocuk 19 yaşında ve yaklaşık 5 6 yıldır tek başına yaşıyor..... annesi hiç sahip çıkmıyo.. geçici işlerde çalışıyo... dışardan liseyi okumaya çalışıyo garibim :( kardeşimin arkadaşları "abla ben brya gircem abla ben şu üniye gircem" diye bana anlatırken o boynu bükük oturuyo.... durumu içler acısı.... bizim orda köy gibi gecekondular var orda tek göz bi evde buzdolabı yok, camaşır makinesi yok, eşyası yok... sıcak suyu ocağı yok :(

dün annem aşure yapmıştı, annemlerde gördüm... halini görmelisiniz.... burdan anlatılacak gibi değil... perişan halde... o kadarda dürüst, ahlaklı efendiki..... ve çok inançlı.... ben şimdi harama el uzatsam Allah ilerde benim yüzüme bakmaz.. ben hep böyle olcak değilimya elbet ilerde Rabbim yüzüme bakacak diye anlatırmış.. evim yakın olsa her akşam yemek verrim ama uzağım:(

arkadaşlar çocuk Ankarada ikamet ediyo

NE OLUR Bİ AKIL VERİN ÇOCUK İÇİN NE YAPABİLİRİM ??? NEREYE GİDEBİLİRİM ??? KİMSE YOKMU DERNEĞİ, DENİZ FENERİ GİBİ YERLERİN TELİNİ ALDIM, KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEYİ ARAYACAĞIM

ELİM BOŞ ÇIKARSAM KAHROLURUM Bİ AKIL VERİN NE YAPABİLİRİM ??? canım benim.. tek başına ,, ne ana ne baba ne kardeş.. önümüz kış.... annem bana gıda koymuştu ona yolladım kardeşim anlatıyo o kadar sevinmişki...

bazen anlatırmış kardeşime.. " bazen o kadar bunalıyorumki kimsem yok, geçenlerde hastalandım bi nane limon yapanım yok" diye

kardeşime peynir zeytin alayım yollayım dedim abla dolabı yokki bozulur diyo.. annemin bana verdikleri ve birde nane limon kaynatıp yolladım dünyalar onun olmuş... :(

ne yapabilirim nolur akıl verin nerye gideyim ??? çocuğun durumu çok kötü

Son düzenleme:
Belediyelerin beyaz masa departmanı var yoksullara giyim, yakıt, erzak vb her türlü yardımı yapıyorlar. Okul dönemlerinde çantasından kalemine defterine kadar. Zaten temel gereksinimleri karşılanırsa hayatını idame ettirmesi kolay olur.
Allah yardımcınız olsun...

Belediyelerin beyaz masa departmanı var yoksullara giyim, yakıt, erzak vb her türlü yardımı yapıyorlar. Okul dönemlerinde çantasından kalemine defterine kadar. Zaten temel gereksinimleri karşılanırsa hayatını idame ettirmesi kolay olur.
Allah yardımcınız olsun...

beyaz masa departmanı duymamıştım canım araştırayım hemen :( şuan yağmur yağıyo aklıma hep geliyo ne yapıyo diye :(

beyaz masa departmanı duymamıştım canım araştırayım hemen :( şuan yağmur yağıyo aklıma hep geliyo ne yapıyo diye :(

canım halamın durumu da pek iyi değil o başvuru yapmıştı dün kapısına getirmişler erzağını. Yağsından tuzuna şekerine kahvaltılığına kadar..

Back
X