• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakirlik suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durumu kendine sindiremeyen ilk sırada sen varsın,başlığa bakınca biri bunu sorun etti sandım,ama asıl sorun eden senmişsin. Başlığı bilinçaltın açtı sanırım,daha dürüst olmuş. Ve ben şimdi adam konusuna odaklanamıyorum çünkü zaten fakir ve suçu büyük.

bürokrat olması lazım burada işi ne 25 yıllık hakim savcı olmalı onun burada işi ne ?

Konudan ve bunu yazdığınız içerikten tamemen bağımsız olarak, saydığınız 3 meslek gurubundan ikisine mensup ve saydığınız nitelikleri taşıyan üyelerin burada var olduğunu bizzat biliyorum. Özel sektörden de şuranın şusu olan kadın desem herkesin bileceği bir kişinin de üye olduğunu biliyorum. kendi bildiklerimden yola çıkarak, bilmediğiniz çok hanım vardır diye düşünüyorum. En Büyük KK :KK66: :KK200:

Merhabalar
Bir kurumda devlet memuruyum.daha önce evlendim ayrıldım çocuğum yok.yasadigim şehirden uzak bir yere atandım.burada bir kurumda çalışmaya başladım.maasim ve pozisyonum çok iyi.Biriyle tanıştım burada.kendisi hiç evlenmemiş.aramizda bunu hiç problem yapmadı.zira ailesi de öyle.Ailesiyle tanıştım annesi yaşlı babalarının ölümünden sonra iyice çökmüş fakir gariban insan.kendisiyle aynı yerde çalışıyoruz ama o kadrolu değil.dolayisi ile maaşı konumu benden düşük.ki hiç problem olmadı aramızda 10 aydır birlikteyiz.
Bu ilerde problem olabilir mi bilemiyorum açıkçası.yeni bir hayata onunla adım atmak istiyorum ama yarın bir gün ailemde bunu sorun yapacak . Siz nasıl bir yol izlerdiniz bu konuda
Basbaya problem olmuş size bdv de konu açtırdığına göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X