- Konu Sahibi herzamanheryerde
mrb arkadaşlar şu sıra katina deste falıyla ilgileniyorum fakat kendime bakarken objektif olmaıyorum varsa bilen bakan arkadaşlar karşılıklı bakalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olu canım ben biraz biliyorum. saç ten göz rengini yaz bir ilişkin varsa ikinizin bilgilerini yaz merak ettiğin birşey varsa sor . bende sarışın kahve gözlü beyaz tenliyim. hayatımda kimse yok bakarsan sevinirim.mrb arkadaşlar şu sıra katina deste falıyla ilgileniyorum fakat kendime bakarken objektif olmaıyorum varsa bilen bakan arkadaşlar karşılıklı bakalım![]()
sen ne falı bakıyosun canım ?sen bana bak bende sana bakayım :) rapisa nickli üyeye de karşılıklı bakarım :)
kahve blyrm istersen karşılıklı fallaşabilirzmrb arkadaşlar şu sıra katina deste falıyla ilgileniyorum fakat kendime bakarken objektif olmaıyorum varsa bilen bakan arkadaşlar karşılıklı bakalım![]()
canım katina mı bakıyorsun.sen bana bak bende sana bakayım :) rapisa nickli üyeye de karşılıklı bakarım :)
tamam canım bana bakarmısın bende tarot yda katina bakabilirim. balık burcuyum.ben tarot bakarım
istersen fllaşabiliriz ben biraz katin biliyorum canımmrb arkadaşlar şu sıra katina deste falıyla ilgileniyorum fakat kendime bakarken objektif olmaıyorum varsa bilen bakan arkadaşlar karşılıklı bakalım![]()