fal bakılır

merhaba faat isimli kullanıcı
son zamanlarda ruh halinde kendinle ilgili çatışmalar yaşamak dasın.bu durum seni ne ileri nede geri götürmekte.bu nedenle artık duygularından çok birazda gerçeklere yoğunlaşman gerekiyor.unutma ki gerçekler senin her adımda ilerlemen'i sağlayacak tek nedendir.kararsız kaldığın bir konu senin için sonuç bulacak.kendini iki arada bir derede sıkışmış hissediyorsun.ortaya karışık yaşanmış bir çok şey hayatında olumlu sonuç bulacak.ama sen buna yani kendine bir izin verebilsen he şey dahada güzel olacak.hayatında neticelenmesini istediğin bir kaç şey var.bunlar gelecek zamanda senin için en olumlu şekilde sonuçlanacak.yalnız sabır ve zamana olan inancın sarsılmasın.unutma ki ümit kırıldığı zaman zaten kişi için gelecek umutlarda son bulur.bu nedenle hiç bir şeyin umudunu sarsmasına izin verme.senin gibi içi temiz bir insan asla ve asla lanet okumamalı.unutma ki karşımızdaki için ne istersek Allah eninde sonunda o isteği bize'de nasip eder.emeğinin karşılığını eninde sonunda alacaksın.unutma ki senin sırtını karşında kendinden fazla değer verdiğin insanlar yere yatırabilir.ben diyorum ki önce kendini düşün sonra karşındakiler'de seni düşünecektir.karşında çok zor bir insan var.bu zor insanda gelecek zamanda bir çok şeye razı olacak.yani senin haklılığını kabul edecek.noterle ilgili bir işin olacak.temiz sonuçlanacak temiz bir zarf alacaksın.ama yine tekrarlıyorum hayatındaki ikilemlerden kurtul.sevgi hayatın umduğundan daha güzel olacak.duaların kabul ediliyor.rica minnet edecek sana haksızlık eden bir bayan.yani çok pişman olacak yaptıklarına.hiç ummadığın birisinden büyük bir destek yardım alacaksın.aklıyla ilerleyen birisi sizin soyunuzda çok ilerleyecek bu bir erkek çocuk şu an.
sen hep dimdik ayakta dur.7 yıl sonra hayatında bazı başlangıçlar yaşayacaksın buda hayatının düzene girmesini sağlayacak.dikkat diyorum etrafında ağ örmüş üç kişi var.bunlar seni daraltıp nefes alamamana sebep olmaktalar.sen us yani akılla ilgi bazı yaşanmışlıklar yaşayacaksın.bir erkek haneye büyük bir yardım getiriyor.unutma zaman sadece saatlerle kısıtlı değildir.eğer biz inanmazsak zaman kısılır ve isteklerimizde olmaz.14 yıl içinde yaşayacağın bir çok şey senin olgunlaşma evreni tamamlayacak.kayıplardan çok kazancın olacak ama kendine inanır ve hiç sarsılmazsan.bir dileğin var gerçekleşecek.sana dua eden bir bayan var duaları kabul olan.sen bir dönüm noktasından sonra bir başarıya el atacaksın.önünde senin için çok önemli koskoca ve tertemiz bir 14 yıl var.bu 14 yılı iyi kullanman dileğiyle.ben eminim'ki sen hırsların değil merhametinle hareket edecek ve kazanan olacaksın.her dolunay zamanı dua et.o zaman duaların senin için hayra bürüneceği zamanlardan biri olacak.hanene ay doğacak hiç ummadığın bir zaman ve sen huzur bulacaksın.

merhaba nurtug1984 isimli kullanıcı
canım senin bir muradın çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor.hayata dair bir çok umudun var.umutların bir bir gerçekleşecek.ama yaşam boyunca umutlarınla ilgili değişikliklerde yaşayacaksın.ama öyle kelebek ruhuna sahipsin ki.bu ruh senin her adımda öne geçmeni sağlayacak.bazı şeyler için artık geç olduğunu düşünsen'de asla vazgeçme.hastaneyle ilgili temiz sonuçlanacak bir rapor alacaksın.bir erkek çok sıkıntıda ama sen ona büyük bir destek vereceksin.bazı şeyler hayatında anlık yaşanacak.yani çabuk sonuç bulan şeyler yaşayacaksın.bu seni biraz rahatsız edebilir.pek üstünde durma derim anlık şeyler senin daimi olana ulaşmanı sağlayacak.bir kalem alacaksın eline.yani resmi bir şeye sahip olacaksın.hanende tamamlanmamış yarım kalan şeyler var bir çoğu yakında tamamlanacak.sen istesen bir çok istediğine sahip olabilirsin.bu neden Allah'dan iste o hiç bir eli boş çevirmez.senin gibi kelebek ruha sahip bir insanı asla geri çevirmez.kısa kısa bir sürü yolun var.küçük küçük lokallerde buluşmalar gerçekleşecek.bir imza işi var.senin için olumlu sonuçlar getirecek.hasta bir kadın var.çok sıkıntılı zamanlar yaşayacak bu kadın.6 yıl sonra hayat işte sen buymuşsun ben hep senin bu halini görmek isterdim.asıl bundan sonra neler olacak diyeceksin.12 yıl sonra her şey rayına oturacak.aslında sen istesen hayat sana çok verir sende etrafındakilere çok nasip dağıtırsın.kelebek ruhunu asla kısıtlama unutma o özgür bir ruhdur.

merhaba dunyaaa isimli kullanıcı
sen bütünden parçaya giden bir kişisin.her şeyi önce bütünüyle gözlemliyor sonra liğme liğme didikliyorsun.çok konuşulacak bir şeyler yaşayacaksın.konuşulan konular senin ilgi odağı olmana sebep olacak.çok şaşıracağın bir şeyler yaşayacaksın.ara ara içten yeter diyen çığlıklarını'da duyar gibiyim.bir bıkkınlık durumu'da söz konusu.buna sabırsızlık'ta diyebilirim.daraltma kendini unutma genişlik insana ferahlık getirir.genişlikten kastım kalp genişliğidir.mutlu olacağın bir şeyler yaşanacak.edebiyat yapan bir kişiliğin var.edebiyat çünkü senin ruhunun özü.bir kişi senin isteğine kavuşman'da sana yardımcı olacak.iki kişinin arasında bir barış çeltiği atacaksın sen.er geç dileğin oluyor.dileğinden kastım kalpten en çok istediğin şeydir.çok zor olan bir şeyi sen başarıyorsun.düşünki bir yeri vidalıyormuş gibi birde sağlamlaştırıyorsun.çok açık gözlü bir kadın var lehinize konuşan ve haneyi nazarlayan.ama amacına nahil olmayacak bu kadın.bir erkek var kalbi kaskatı olan.çünkü hayatı boyunca acı çekmiş bu erkek.bu nedenle kimseye güveni kalmamış.çok sarsılmış bu erkek.büyük bir yılan haneye nasip murat getirecek.ama reis çok argo konuştuğundan haneye bir türlü nasibi bırakamamakta.temiz bir haber alacaksın.çok sessiz birisi ininden çıkacak.işte o zaman ne denir sessiz atın tekmesi ağır olur.bir kadın var haneye düşmanlık besleyen açık gözlü ve hin bir kadın.çok zorluk yaşayabilirsin ama bütün bu zorlukların üstesinden bir at gibi cesur ve asil şekilde gelip şahlanacaksın.7 yıl sonra geriye bakmadan ilerlemesini öğreneceksin.ıskalasanda kazanmasını öğreneceksin.14 yıl sonrada koltuk senin olacak.

merhaba neroli isimli kullanıcı
yaşlı bir insandan kalacak maddi ve manevi şeyler senin hayatında rahatlama'na vesile olacak.iki kişi arasında çok sıkıntı yaşamak'dasın.çok sıkıntılı durumlar yaşamışsın ama yinede dimdik ayaktasın.sabır diyorum ben.unutma ki sabır ve zaman her şeyin ilacıdır.bazı şeylerin mükafatını geçte olsa alacaksın.galibiyet sende.çünkü sen karşındakiler için hep iyiyi isteyensin.bu nedenle geç olsa'da iyi seni bulacak.emeklerinin karşılığını tel tel alacaksın.çok kızdığın bir konu hakkında son sözü söyleyen sen olacaksın.emir demir keser.sende bazı şeyleri kesip atacaksın.ama bu arada dikkatli ol sevenlerin kırılmasın.sana bir elden çok büyük bir destek gelecek.tabiatına ters giden şeyler bir bir senden uzaklaşacak.muradına kavuşacaksın.bir temiz kağıt işin var.biraz sıkıntılı ama sonuçlar temiz.yüz yüze vermiş çok sorun yaşayan iki çift var.8 yıl sonra matemle gelen bir sevinç yaşayacaksın.
16 yıl sonra küllerinden doğup yaşama sıkı sıkıya sarılı.çevrendeki kalabalığa,yaşlı ve genç kişilere nasihatler vereceksin.hayatın gerçek manası senin için vuku bulacak.sana tavsiyem senden gizlenen bir şeyler varsa bunları irdeleme.irdelemek sana yarar değil zarar getirir.bazen bilmemek bilmekten daha iyi gelir insana.olmak istediğin şey uzak değil sadece biraz denemeler ve geçilmesi gereken yollardan sonra olacaktır.

merhaba tolin isimli kullanıcı
hayatında sıcak gelişmeler olacak.emekliye emekliye olsa'da hedeflerine ulaşacaksın.büyük bir güç kazanacaksın.maddi açıdan küçük küçük kazançlardan büyük kazançlara ulaşacaksın.birisiyle aran açılacak ama fazla uzun sürmeyecek bir tatsızlık olacak bu.bir at ağır ağırda olsa sana bir nasip getirecek.gelecekte hayatında çok büyük bir gelişme yaşayacaksın.adeta çağ açılacak senin önünde.ama akılcı yaklaşımından asla uzaklaşmaman gerekiyor.önünde engellerde olacak fakat akılcı yaklaşımın bunları çözmene vesile olacak.o yüzden ben sen aklınla hareket etmelisin diyorum.önce manen kendini mutlu etmelisin.bazı şeylerde acele kararlar alma.çok güzel bir nasip sahibi olacaksın.uzun bir yolun var.ikamet değişikliği yaşayacaksın.1 yıl içinde kendi kendini çok sorguluyacaksın.17 yılsonrada işte yaşamak istediklerin ve yaşadıkların bir tv sıcaklığı gibi aleni her şey göz önünde olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…