fal bakılır

merhaba okyanus85 kullanıcı
sen çok derin duygular yaşayacaksın.bu derinliğin içinde çıkmakta ilk başta güçlük yaşasanda sonraları ustalaşacaksın.bir dileğin çok güzel bir şekilde gerçekleşecek.tabiki demiyorum ki her şey çok güzel olacak.zorluklar yaşansada güzel şeylerle sonuçlanacak.acı tecrübeler değilmidir hayatın manasına sahip çıkmamızı sağlayan ve güzelin kıymetini bilmemize sebep olan.bir erkekle karşılıklı zorlukları aşacaksın.düşüncelerine kelepçe takıyorsun bazen bence bunu yapmaktan vazgeçmelisin.çünkü bu seni kısıtlamaktan başka işe yaramıyor.çünkü sen olumu bir enerjinin kıraliçesi olabilirsin sadece.olumsuzluklar senin ruh çatına ters düşer.lakin deme bazen karşındakinin düşünceleri sana ters gelsede doğru olandır.bir şeyin anlam bulmasına ve hayatına anlam katmasında ilk adım senden gelecek ve bu şeye ekler eklemekte senin başarınla sağlanacak.3 yıl senin ruh havuzunu doldurup beslenmene sebep olacak ve bu 3 yıl sonra daha doğru emin adımlar atacaksın hayata dair.olmaz diyeceğin şeyler olacak.vaay be diyeceksin sende.tabi zaman kavramı kendi sürecini tamamladığı zaman.13 yıl sonra hayatın ortasında tamahkar sevkini sürmene yetip artar bile diyorum ben.kalablık bir ortama gireceksin.canını acıtan insanlar olacak.ama üzülme her düşüs senin daha bir güçlü şekilde ayağa kalkmana sebep olacak.bir adak var yapılmadığı için nasibi uzaklaştırıyor.

merhaba greeneyes87 kullanıcı
hayatında bir sıkıntıdan ferahlama yolunda adım atıcaksın.emlakla ilgili bazı işlerin olacak gelecekte.bir erkek sana büyük bir nasip sunacak.acele etme bekle nasibin gelsin seni bulsun.bir buluşma senin hayatında maddi nasibinin güzel olmasına sebep olacak.bu nedenle hiçbir şeyi erteleme.unutma ki üşengeçlik insana nasip kaybettirebilir.katip senim eline bir kalem verecek kalemde maddi başarıdır.bu nedenle sabır diyorum ben.azimli bir şekilde yolunda devam et.pes etmek sana yaramaz.umduğun bir çok şey olumlu sonuç bulacak.her ne olursa olsun vaz geçme.bazen sıkıntılarıda değer karşıdaki kişi eğer bunu hak ediyorsa.bir erkek askerlikten sonra büyük bir nasip sahibi oluyor.bak sana ne diyeceğim sen hayatında sıkıntı yaşayacaksın ama bir an gelecek öyle rahata kavuşacaksın.bunu şimdi ne sen tahmin edebilirsin nede ben söyleyebilirim.9 yıl sonra hayatında değişiklikler senin önemli kararlar almana sebep olacak.

merhaba gonul323 kullanıcı
sen canım başarılı bir konuya el atacaksın.hayatta çok emek sarf edeceksin ama buna değer karşılığını göreceksin.hayatında 4 yıl çok çabuk geçecek.fakat bu 4 yıl sonrasında yaşayacakların senin olgunlaşma sürecini tetikleyecek.10 yıl sonrada tamamen olgun bir kişiliğe bürünüp hayata sıkı tutunmayı bilen ve öğreten olacaksın.kalabalık ortamlara gireceksin hep.çok kıskanan çekemeyenlerin olacak.çok sevineceğin şeyler yaşayacaksın.neşe sana diyor ki çabalarsan bana kavuşacaksın.ekrem isminde birisi haneye nasip getirecek.gönlünü ferah ve huzurlu tut.huzur ruhuna hitap eden tek melodi.iki yolun var temiz.

merhaba amante03 kullanıcı
canım sana bir nehirden bolluk ve bereket geliyor.bir şeyler hayatın boyunca nakış işler gibi işlenecek.yani hayatın çok ince konularla dolu olacak.ama sen bu konuda ustalaşırsan hayat sana güllük gülistanlık olur.hangi konuda dersen ince zor işleri çözme konusunda.çok sıkıntı yaşıyacaksın bir dönem ama bir bardak su yani sana birisi bir bardak su verecek.bu demekki birisi senin huzur bulmana sebep olacak.kafandaki çelişkilerin yersiz olduğunu bilmelisin.aceleye gerek yok.fındık kabuğunu doldurmuyacak şeylerede bu kadar takılma.sen çok derin bir insansın.detaylar hep senin için önemli olacak.ben istesemde bunu yapmana engel olamam.çünkü bu senin kişiliğinde var.düşünki sen boğaz köprüsü emekliyerek geçiyorsun.işte senin hayatın böyle olacak.ama köprüyü geçiyor ve sonundada muradına eriyorsun.bazen dalgalanmalar ruhunu alt üst ediyor.bırak biraz savursun seni rüzgar savursun ki.yuvanı bulasın.

merhaba mondschein_x kullanıcı
sen gökyüzünün karanlık yıldızı zanetmeki huzur sana çok uzak.aksine huzura sadece dem kalmakta.mutluluk tebesümle dolmuş yüzünü aydınlatmak için geriye saymakta.ne zaman dersen biraz daha sınavın var derim.zamana olan inancın izin verme benliğini harap etmesin.çünkü sana zaman sunacak hediyelik paketi.sabır ve zaman diyorum ben.pes etsende inancın sana çok güzel nasip getirecek.hal ve hareketlerinden bezdiğin kişi değişmeyecek mi sanıyorsun.yanılıyorsun çünkü değişecek hemde olumlu manada.birisine bir konuda aracılık edeceksin.çok hayıra geçeceksin.ikli ilişkilerde hitap şeklini değiştirmen senin 1000 adım öne çıkmanı sağlayacak.idari kısımla ilgili rayına giren işlerin sana nasip getirecek.bir adam sıkıntıdan kurtulacak.sağlık problemleriyle uğraşacaksın.fakat temiz sonuçlar var.kaybetmenin ardından kazançlar gelecek.büyük bir kişi haneye nasip bırakacak.sende bundan pay alacaksın.büyük bir nasip hanenin üstüne çöreklenmiş.eğer yolunuz doğru ve huzur yolu olursa bu nasibi alacaksınız.temiz bir uçak sevgi getiriyor haneye.çok laf dedikodu var.ama umursama meyva veren ağacı zaten taşlarlar.8 yıl sonra bir elinde kaşık bir elindede çatal olacak.afiyet olsun.

çok teşekkür ediyorum ağzına sağlık :)

çok güzel çok teşekkür ederim, yüreğinize sağlık :)

merhaba peralle kullanıcı
canım cuma günleri senin için duaların kabul gördüğü günlerden biridir.hayatta çaba sarf etmen gereken durumlar olacak.senin insan ilişkilerin takılmalar oluşturmakta.yani insanları tanımakta güçlük çekiyorsun.biraz algılarına kulak verirsen her şey daha güzel olacak.birisi senin için çok çaba sarf edecek.yan yana diz dize bir hayat için gözlerinde ki gülümsemeyi kaybetme.hayat sana onur ve maddiyat sunacak.bir kaleye sahip olacaksın diyelim.ama bu kale başkalarına yardım ettiğin sürece ayakta kalacak ve büyüyecek.maddi anlamda yükseliş sağlayacak sana.ama aksi sana kaybettirir.senin gibi bir ruh ben duygusundan kopup biz duygusuna kavuştuğu zaman kazanacaktır.hayatına hep genişlik katan insanlar olacak.bu insanlar senin büyüyüp gelişmene katkı sağlayacaklar.korkma çünkü korkaklık kaybettirir.çevrende seviliyorsun.bu şimdi değil ama ileride sana ekol kazandıracak bir durum oluşturacak.konuların özüne odaklanman senin bütünden uzaklaşmana sebep olmakta.bazende hayata nesnel bakmalısın.devlet kapısında bir işin olacak.birisi sana çok kırılıp darılacak.bazen çevrendekilere karşı duyarlı olmalısın diyorum.yani antenleri açıp bu insan bana ne diyor diyebilmelisin.çok şanslısın.şansını eline aldığın zaman yitirmemek içinde karşında ki insanlara karşı hep iyi bir dinleyici ol derim ben.inancın çok yüksek.bu nedenle sana kötülük etmek isteyen hep kendisi buluyor.eğer kendin olur ve hayata karşı güçlü olursan iz bırakacaksın diyorum.ama pes edersen malum bir hayat yaşayacaksın.etrafında dar kafalı insanlar çok.ama ben aslında onlara dar kafalı değilde aileden öyle görmüş insanlar diyorum.kesinlikle suçlamıyorum.hak da veriyorum.sende öyle yap.küçükten büyüğe giden bir hayatın olacak.ortak bir şeyler yaşanacak.orta yaşlı bir adam senin yolunda ışık bulmanı sağlayacak.2 yıl içinde vereceğin kararlar senin hayatının odak noktasını belirleyecek.senden aldıklarını başkalarına yetiştiren ağzı geniş bir kız var.o kıza dikkat.............para para sana akar eğer sen geri adım atmaz ve korkmazsan.hayatın için zor olana asılırsan.11 yıl sonra hayatının manasıyla paylaşılanlar vuku bulacak.sıkıntılı 5 yılda bu 11 yılın içinde barınmakta.iki kişi hayatıyla ilgili kararlar alırken sende çok etkileneceksin.arkanda sana devamlı destek olacak insanlar var.adağın var tertemiz bir koç bu.hanede bir kadın tutmuş adağı.senin elin devamlı kalem tutmalı.hadi hayırlısı.kitap oku ve imza at.küçük küçük topluluklar arasında dolaşacaksın ileri yaşamında.bazı şeyler perçinlenirken bazı şeylerde seni üzecek.ama bu üzüntülerin ardında kazanç var sen yılmazsan.

merhaba neroli kullanıcı
canım sen istersen olacak.ama sen karar vermekte güçlük çekiyorsun.çünkü hayata dair korkuların var.bence biraz zamana ihtiyacın var.son söz sende.

merhaba foreverlove kullanıcı
hayatının bir döneminde çok temiz bir beş yıl yaşayacaksın.bazen karşında ki insanlara gereğinden fazla değer veriyorsun.orta yolu bulmakta güçlük çekiyorsun.çünkü karasız duygular seni sonuca ulaştırmıyor.bir erkek itibar kaybedecek.bu durum onun hayata yeniden tutunmasını zorlaştıracak.emeğin sonucu kaşıkla'da olsa güzel nasipler kazanacaksın.bir şeyin mana bulup iki kişiye fayda getirmesine vesile olacaksın.birisi sana karşı çok fakat diyorsa o kişiden uzak dur derim.er geç dileğin oluyor.sana bir kaç kişi nasip sunacak.maddi açıdan kazanç sağlayacağın bir dönem oluşacak 8 yıl içinde.dürüstlük senin kalemini tutmana yani ekmek paranı kazanmanın anahtar kelimesi.canım senin koluna çok güzel iki bilezik var.bu demek oluyor ki işle ilgili tertemiz iki nasibin olacak yaşamın boyunca.bir bayanla sürekli çatışmaların olacak.sen tavrını korudukça kazanan sen olacaksın.bir ev sahibi olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…