- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
isim soy isim ve doğum tarihinizi yazınız hayatınız hakkında öngörülerde bulunayım.
merhaba mondschein_x kullanıcı
sen gökyüzünün karanlık yıldızı zanetmeki huzur sana çok uzak.aksine huzura sadece dem kalmakta.mutluluk tebesümle dolmuş yüzünü aydınlatmak için geriye saymakta.ne zaman dersen biraz daha sınavın var derim.zamana olan inancın izin verme benliğini harap etmesin.çünkü sana zaman sunacak hediyelik paketi.sabır ve zaman diyorum ben.pes etsende inancın sana çok güzel nasip getirecek.hal ve hareketlerinden bezdiğin kişi değişmeyecek mi sanıyorsun.yanılıyorsun çünkü değişecek hemde olumlu manada.birisine bir konuda aracılık edeceksin.çok hayıra geçeceksin.ikli ilişkilerde hitap şeklini değiştirmen senin 1000 adım öne çıkmanı sağlayacak.idari kısımla ilgili rayına giren işlerin sana nasip getirecek.bir adam sıkıntıdan kurtulacak.sağlık problemleriyle uğraşacaksın.fakat temiz sonuçlar var.kaybetmenin ardından kazançlar gelecek.büyük bir kişi haneye nasip bırakacak.sende bundan pay alacaksın.büyük bir nasip hanenin üstüne çöreklenmiş.eğer yolunuz doğru ve huzur yolu olursa bu nasibi alacaksınız.temiz bir uçak sevgi getiriyor haneye.çok laf dedikodu var.ama umursama meyva veren ağacı zaten taşlarlar.8 yıl sonra bir elinde kaşık bir elindede çatal olacak.afiyet olsun.
merhaba gonul323 kullanıcı
sen canım başarılı bir konuya el atacaksın.hayatta çok emek sarf edeceksin ama buna değer karşılığını göreceksin.hayatında 4 yıl çok çabuk geçecek.fakat bu 4 yıl sonrasında yaşayacakların senin olgunlaşma sürecini tetikleyecek.10 yıl sonrada tamamen olgun bir kişiliğe bürünüp hayata sıkı tutunmayı bilen ve öğreten olacaksın.kalabalık ortamlara gireceksin hep.çok kıskanan çekemeyenlerin olacak.çok sevineceğin şeyler yaşayacaksın.neşe sana diyor ki çabalarsan bana kavuşacaksın.ekrem isminde birisi haneye nasip getirecek.gönlünü ferah ve huzurlu tut.huzur ruhuna hitap eden tek melodi.iki yolun var temiz.
isim soy isim ve doğum tarihinizi yazınız hayatınız hakkında öngörülerde bulunayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?