- 17 Şubat 2022
- 14
- 3
- 1
- Konu Sahibi mervealimm
-
fala kesinlikle inanmıyorum zaten fakat dinsel konuda zoruma gitmeye başladı son zamanlardaOlan olmus boyle seylere inanmayin hem
keske mumkun olsaEskiye dönüp zamanı değiştirin
Pişman olmak tövbedir zaten. Bir de dille et olsun bitsin.fala kesinlikle inanmıyorum zaten fakat dinsel konuda zoruma gitmeye başladı son zamanlarda
evet o şekilde yapmayı düşünüyorumPişman olmak tövbedir zaten. Bir de dille et olsun bitsin.
Tövbe edeceksiniz başka ne yapılır tuhaf tuhaf sorular yaMerhaba arkadaşlar yıllar öncesinde çok fazla fal baktırdım ve inanıyordum da zaman zaman dine çok fazla bağlı bir insan değilim fakat şu an bu durum beni dinsel açıdan çok rahatsız ediyor şu an kesinlikle baktırmıyorum ama o dönemleri düşününce çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım sizce
neyi fake olabilir ya absurt bisey degil bu gayet normal yasadıgım bir sıkıntıdan bahsettimKonu fake geldi bana neyssee
cevap yazmak zorunda degilsiniz?Tövbe edeceksiniz başka ne yapılır tuhaf tuhaf sorular ya
Bunun başka bir cevabı olabilir mi?cevap yazmak zorunda degilsiniz?
neyi fake olabilir ya absurt bisey degil bu gayet normal yasadıgım bir sıkıntıdan bahsettim
evet boyle durumda olanlar olabilir? bir seyler yapmıslardır ona iyi gelmistir mesela???? biraz mantık lutfen yaBunun başka bir cevabı olabilir mi?
Bunu biz yazınca mı farkedeceksiniz?
cok guzel bir ornek cok tesekkurlerTövbe edersiniz bir daha yapmazsınız. Bir yerde duymuştum şöyle diyordu. Allahın merhametinden ümidi kesmek, affedilmeyeceğine inanmak allaha karşı işlenen en büyük günahlardan birisi. Annelerimizi örnek gösteriyordu sonra. Kendi merhamet oryanusun bir damlasını sadece verdiği annelerimiz ne olursa olsun bizi affederler, bize merhamet gösterirler, hatalarımızda hemen bizden vazgeçmezler. Allah onlardan kat ve kat fazla merhametli.
cok teskkur ederim cok dogru soyluyorsunuzBenim eşim de önceden çok fal bakmış sonra kabuslar görmeye başlayınca bıraktı, şuan aradan 1 2 yıl geçti aklına bile gelmiyor inanın gerçekten pişmansanız ve dini boyutta tövbe ettiyseniz zamanla bu yükünüz azalacaktır, büyü gibi bir durum değil sonuçta peşinizi bırakır stres yapmayın hepimizin dönem dönem yanlış şeyler yaptığı oluyor insanız sonuçta
Neden ki fake olacak bir yanı da yokKonu fake geldi bana neyssee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?