Fal baktırdığım için vicdan azabı çekiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dini açıdan daha inançlı olduğunuza göre Allahın tövbe edildiği takdirde affediciliğinin de yüksek olduğunu biliyorsunuzdur. İçten gele gele tövbe edin ve Allahın çok bağışlayıcı olduğuna, kulu affetmek için bir zerre bile yeterli olduğuna iman edin.

cok tesekkur ederim guzel dusunceleriniz yorumunuz icin

evet boyle durumda olanlar olabilir? bir seyler yapmıslardır ona iyi gelmistir mesela???? biraz mantık lutfen ya
Ayy bana mı mantık lazım size mi?
Bir günah işlersen, bundan pişmanlık duyarsan tövbe edersin, başka yapılabilecek birşey yok yaw neyi uzatıyorsunuz, bunu bilmek için de birine sormaya gerek yok öz mantık yeter

Ben portakal yedim geçti siz de deneyin

gercekten utanın kendinizden saygısızsınız

komiksiniz yazzzıkkkk size gercekten utanın kendinizden saygısızsınız
Insanlar bir sürü yasak şey yapar bundan pişmansa tövbe eder bir daha yapmaz buna niye bu kadar tepki verdin ki

Tamam pişmansın bir daha yapma olsun bitsin

Insanlar bir sürü yasak şey yapar bundan pişmansa tövbe eder bir daha yapmaz buna niye bu kadar tepki verdin ki

Tamam pişmansın bir daha yapma olsun bitsin
saygısızlıga tahammulum kesinlikle yok o yuzden

Ayrıca size bit şekilde yorum yapanlara da kızıp tepki verince de günaha giriyorsunuz ki yorum yapanlar tövbe et diyorlar kötü bir şey değil
Ne demek gerekir baska

gercekten utanın kendinizden saygısızsınız
Tövbe etmekten başka yapılacak birşey yok, bunu bilmek için de birine sormaya gerek yok diyorum kaç oldu ya bu mu saygısızlık
Ben niye utanayım kendimden fal mı baktırdım
Haa şimdi geldi aklıma illa başka bir cevap istiyorsunuzya hani varmış gibi biz bulamadık bi fal baktırın belki çıkar, nasıl şimdi size yakışır derecede saygılı oldu değil mi bunu istiyordunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…