Fal ile değil duru görü ile hayatınızdan bahsedeyim

Ben foto direkt gönderdim acayip merak ettim umarım bana da bakar konu sahibi çok enteresan bir konu bayıldım
Bende gonderdim 3. gun oldu ne bakti ne cevap verdi. Sanirim yalan soyluyor fotograflari kullaniyor konu sahibi ortada yok ki kac tane mesaj attim en azindan bakmicam bile diyebilir vaktim yok diyebilir....

Bende gonderdim 3. gun oldu ne bakti ne cevap verdi. Sanirim yalan soyluyor fotograflari kullaniyor konu sahibi ortada yok ki kac tane mesaj attim en azindan bakmicam bile diyebilir vaktim yok diyebilir....

Yok cevap verir bence belki çok yoğundur bakamamıştır.
Bence yalan değil yalan olsa neden konu açsın ki.

Bende pazartesi gönderdim bakalım hayırlısı inşallah cevap verir :)

cevap yazar..yalan değil ..lütfen azcık bekleyin...yoğun olabilir işi çıkmış olabilir nete giremiyordur belki

cevap yazar..yalan değil ..lütfen azcık bekleyin...yoğun olabilir işi çıkmış olabilir nete giremiyordur belki
Kendisini takipliyorum profilinde koydugu albume yorumlar falan yapiyor ama actigi konusu takiplemiyor en azindan mesajlarina cevap verse yogunum sonra bakicam yada kusurabakma bakamiyorum dese hic cevap vermiyor kac defa mesaj attim kendisine.

merhaba bana da bakabilir misin ben de kahve falı bakabiliyorum elimden geldiğince bakabilirim sana:)

Peki foto göndersem bana ne diyceksin duygusalsın sinirlisin vb. Kişisel özelliklerimden mi bahsetceksin

tatlım ilk defa duydum senden :) bana bakar msın merak ettim sadece :)

Anneme yapmışlardı bunu gerçekten yapabiliyorsan müthiş bişi. ben de isterim ama yok benim öyle bi özelliğim yapar mısın yine de

Bende istesem nasıl olur :) sıra baya uzadı gerçi kızcağz yeter be bu ne diye kaçmış olabilir :)

Profildeki sevdiceğim ve ben alenen ortadayız yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…