- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 38
- Konu Sahibi RedHeadWitch
-
Bana baksın önce ben gönderirimFoto gondermedim kiz, ama gonderesim var
Foto gondermedim kiz, ama gonderesim var
Bende gonderdim 3. gun oldu ne bakti ne cevap verdi. Sanirim yalan soyluyor fotograflari kullaniyor konu sahibi ortada yok ki kac tane mesaj attim en azindan bakmicam bile diyebilir vaktim yok diyebilir....Ben foto direkt gönderdim acayip merak ettim umarım bana da bakar konu sahibi çok enteresan bir konu bayıldım
Bende gonderdim 3. gun oldu ne bakti ne cevap verdi. Sanirim yalan soyluyor fotograflari kullaniyor konu sahibi ortada yok ki kac tane mesaj attim en azindan bakmicam bile diyebilir vaktim yok diyebilir....
cevap yazar..yalan değil ..lütfen azcık bekleyin...yoğun olabilir işi çıkmış olabilir nete giremiyordur belkiBende gonderdim 3. gun oldu ne bakti ne cevap verdi. Sanirim yalan soyluyor fotograflari kullaniyor konu sahibi ortada yok ki kac tane mesaj attim en azindan bakmicam bile diyebilir vaktim yok diyebilir....
cevap yazar..yalan değil ..lütfen azcık bekleyin...yoğun olabilir işi çıkmış olabilir nete giremiyordur belki
Kendisini takipliyorum profilinde koydugu albume yorumlar falan yapiyor ama actigi konusu takiplemiyor en azindan mesajlarina cevap verse yogunum sonra bakicam yada kusurabakma bakamiyorum dese hic cevap vermiyor kac defa mesaj attim kendisine.cevap yazar..yalan değil ..lütfen azcık bekleyin...yoğun olabilir işi çıkmış olabilir nete giremiyordur belki
Istersen sende bak ( bende squat yapmistim) albumune yorumlar yapiyor yani demekki kk ya giriyor peki neden cevap verme zahmetinde bulunmuyor.cevap yazar..yalan değil ..lütfen azcık bekleyin...yoğun olabilir işi çıkmış olabilir nete giremiyordur belki
bu kadar rağbet olucanı düşünmemiştir :)Kendisini takipliyorum profilinde koydugu albume yorumlar falan yapiyor ama actigi konusu takiplemiyor en azindan mesajlarina cevap verse yogunum sonra bakicam yada kusurabakma bakamiyorum dese hic cevap vermiyor kac defa mesaj attim kendisine.
Olabilirbu kadar rağbet olucanı düşünmemiştir :)
Döneer diye düşünüyorum.. SabırIstersen sende bak ( bende squat yapmistim) albumune yorumlar yapiyor yani demekki kk ya giriyor peki neden cevap verme zahmetinde bulunmuyor.
Duru görüyü nasıl yapıyorum kısaca bahsedeyim. Birine odaklandığım zaman ondan aldığım enerji ile hayatına ilişkin görüntüler alıyorum. Bu görüntüler bazen kısa bir andan bazen bir olayın içinden ibaret oluyor. Ancak o enerjiyi almak için karşımdaki kişiye ait bir fotoğrafı görmem gerekiyor. (Gerçekte görmediğim için.) Elimden geldiğince isteyenlere bakmaya çalışacağım. Bana fal ya da bu tarz yetenekleri ile bakmak isteyen olursa da çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?