Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi RedHeadWitch
-
aynen bu konuyu başka bir arkadaş açmış ama bende de durugörü var fakat tek kişiyle konuşmam lazım onun düşüncelerini görüyorum ve asla geleceği bilemiyorum aklından geçenler fotoğraf gibi gözmün önüne geliyor astral seyahat te oluyor bende ama şu an pek iyi değilim kişi kendini kapatırsa göremiyorumBenden bahsediyo :) bendrn sonra yazdın
hatlar karıştı :))))
İyi olunca yaz bana :)))aynen bu konuyu başka bir arkadaş açmış ama bende de durugörü var fakat tek kişiyle konuşmam lazım onun düşüncelerini görüyorum ve asla geleceği bilemiyorum aklından geçenler fotoğraf gibi gözmün önüne geliyor astral seyahat te oluyor bende ama şu an pek iyi değilim kişi kendini kapatırsa göremiyorum
mesaj attım tatlımm bakar mısınbakmıyor değilim zamanında günde 10 kişiye baktım konuyu geç gördünüz bu benim problemim değil bir karşılık beklemiyorum da bunu yaparken bu yüzden beni itham edemezsiniz insanlar her zaman musait olmayabiliyor.-Kristal-
Banada bakarmisin cnmsu da değilde transta görüyorum gözümü kapatım baş ağrım gece korkma hayatımın kötü etkilenmesi vs oluyordu
Bakayım da yine baş Ağrı'm hayatım kötü etkilensinBanada bakarmisin cnm
Sana demedimki konuya acan kisiyeBakayım da yine baş Ağrı'm hayatım kötü etkilensin
Size bakayım bana nolursa olsun ben bakarım demedim
Sözde vermedim
merhaba bana da bakabilir misiniz acaba? bu enerji işlerine çok inanıyorum ve bu konu ilgimi çok çekti. ben de size çok iddialı olmasam da kahve falı bakabilirim.Duru görüyü nasıl yapıyorum kısaca bahsedeyim. Birine odaklandığım zaman ondan aldığım enerji ile hayatına ilişkin görüntüler alıyorum. Bu görüntüler bazen kısa bir andan bazen bir olayın içinden ibaret oluyor. Ancak o enerjiyi almak için karşımdaki kişiye ait bir fotoğrafı görmem gerekiyor. (Gerçekte görmediğim için.) Elimden geldiğince isteyenlere bakmaya çalışacağım. Bana fal ya da bu tarz yetenekleri ile bakmak isteyen olursa da çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?