- 2 Ağustos 2016
- 90
- 64
- 93
- 32
- Konu Sahibi RedHeadWitch
-
arkadaşlar cevap verdiğimce veriyorum. geçmişe giderek ilerliyorum genelde 3-4 gündür fırsatım olmadı bakmaya zaten. o yüzden liste kabarmış epey.
merhaba canım bu durum bende de var gözüme geliyor çekilen acılar sevinçler fotoğraf gibiDuru görüyü nasıl yapıyorum kısaca bahsedeyim. Birine odaklandığım zaman ondan aldığım enerji ile hayatına ilişkin görüntüler alıyorum. Bu görüntüler bazen kısa bir andan bazen bir olayın içinden ibaret oluyor. Ancak o enerjiyi almak için karşımdaki kişiye ait bir fotoğrafı görmem gerekiyor. (Gerçekte görmediğim için.) Elimden geldiğince isteyenlere bakmaya çalışacağım. Bana fal ya da bu tarz yetenekleri ile bakmak isteyen olursa da çok sevinirim :)
Fotoğraf atsam bakabilir misin ?merhaba canım bu durum bende de var gözüme geliyor çekilen acılar sevinçler fotoğraf gibi
kumral düz saçlı beyaz tenli ince bacaklı birisinFotoğraf atsam bakabilir misin ?
Evet, istersen mesajla fallaşabiliriz. Kahve falına bakabilirim :)kumral düz saçlı beyaz tenli ince bacaklı birisin
ok canımEvet, istersen mesajla fallaşabiliriz. Kahve falına bakabilirim :)
Bana da baksana foto mu atmam lazim kiok canım
lazım değil konuştuğum kişiyle ilgili kıvırcık saçlısınBana da baksana foto mu atmam lazim ki
Hayir.Degilim.lazım değil konuştuğum kişiyle ilgili kıvırcık saçlısın
bugün günümde değilim sanırımHayir.Degilim.
Banada bakabilir misiniz rica etsem :)arkadaşlar cevap verdiğimce veriyorum. geçmişe giderek ilerliyorum genelde 3-4 gündür fırsatım olmadı bakmaya zaten. o yüzden liste kabarmış epey.
bugün günümde değilim sanırım
canım bugün göremiyorum kafan net deil sanırımMerhabalar rica etsem bana da bakar mısınız çok merak ediyorum da :)
yükselenin belki su grubudur onların hisleri güçlü oluyor sen bunlara bakarken hasta falan rahatsız olmuyor musun?başak burcuyum :)
ben bugün bilemiyorum ama bildiğimde ço rahatsız oluyorumyükselenin belki su grubudur onların hisleri güçlü oluyor sen bunlara bakarken hasta falan rahatsız olmuyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?