- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Mübarek Ramazan açtığım konunun hayrı yok ama Allah affetsin...
Arkadaşlar aranızda benim gibi fal baktırma meraklısı var mı ? Bi de bu iş uğruna zavallı kocasının kolundan tutup cafe cafe gezdiren bi sürü para ödeten( walla psikologtan daha pahalı ) Sevgili kocam artık ne yapacağını şaşırdı bana fal bakmaya başladı
Tamam şimdi gelecek yorumları tahmin ediyorum yerin dibine sokacaksınız beni yok günah yok hurafe yok cehalet diye ama elimde değilllllllll :26:
Ahandaaa beni anlatmışsın canım yaaaen son beyoğlunda bi falcıya gitmiştik eşimle,tabii kolundan çeke çeke garibimin bi bekleyişi vardı çok komikti nereye geldim ben nerdeyim der gibiydi..Tabii kide gaybı Allah'tan başkası bilmez ama benimki eğlencelik
fallara kalsa kimler kimler benimdi , nelerim vardi neler. gunahini bilemem ama deliriyor olabilirsin hemsire :))
Bu merak gerçekten bir hastalık.Ben de çok meraklıyım.Ben psikolojik bir rahatlama hissediyorum;fakat çoğu kez de etkisinde kalıyorum olumsuz söylemlerin.Geçen ay tam 300 lira verdim fal için...Sonradan çok pişman oldum.Çünkü tamamen para tuzağıymış o an anlayamadım.Sonrasında da iş işten geçmişti...Dediğim gibi rahatlıyorum;ücreti çok yüksek olmadığı sürece.Henüz çok iyi bakan bir falcı bulamadım arayıştayımMübarek Ramazan açtığım konunun hayrı yok ama Allah affetsin...
Arkadaşlar aranızda benim gibi fal baktırma meraklısı var mı ? Bi de bu iş uğruna zavallı kocasının kolundan tutup cafe cafe gezdiren bi sürü para ödeten( walla psikologtan daha pahalı ) Sevgili kocam artık ne yapacağını şaşırdı bana fal bakmaya başladı
Tamam şimdi gelecek yorumları tahmin ediyorum yerin dibine sokacaksınız beni yok günah yok hurafe yok cehalet diye ama elimde değilllllllll :26:
Ben bi de kocama da baktırtıyorum kıyamam o da itiraz etmiyor oturup dinliyorTabiki Allah'tan başkası bileme zaten 10 dakka sonra unutuyorum söylenenleri ama takıntı gibi bişi oldu hosuma gidiyor ... ( Buarada eşimi de ilk tanıştığımızda ona fal bakarak tavlamıştım )
Mübarek Ramazan açtığım konunun hayrı yok ama Allah affetsin...
Bu aralar deliliğe çok da uzak olduğum söylenemez aslında
Kocana allahtan sabır diyorum, tuvalet kağıdı yap daha yararlı olur o para. Falcılar tahmin edebilse geleceği 3-5 kuruşa ağız kokunu çekmezlerdi, imar geçecek yerlerden arsa alırlardı.
Bu merak gerçekten bir hastalık.Ben de çok meraklıyım.Ben psikolojik bir rahatlama hissediyorum;fakat çoğu kez de etkisinde kalıyorum olumsuz söylemlerin.Geçen ay tam 300 lira verdim fal için...Sonradan çok pişman oldum.Çünkü tamamen para tuzağıymış o an anlayamadım.Sonrasında da iş işten geçmişti...Dediğim gibi rahatlıyorum;ücreti çok yüksek olmadığı sürece.Henüz çok iyi bakan bir falcı bulamadım arayıştayım
Bi kısmet görünüyor deyip,kendinimi tarif ettin yoksa falda??
bi saat once yengem bakti. cokta guzel bakar ve kadinin fala inandirma gucu var. cok guzel de seyler soyledi. anlik mutlulugu yakaladim. ama o kadar yani :))
Yengenizin numarasını alabilir miyim
alenen olmaz. bunca hatun ve iyi fal bakan yenge. tehlikeli :)))))
bi saat once yengem bakti. cokta guzel bakar ve kadinin fala inandirma gucu var. cok guzel de seyler soyledi. anlik mutlulugu yakaladim. ama o kadar yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?