Fal Merakı ...

psikopatinkarisi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
521
5
16
Ankara
Mübarek Ramazan açtığım konunun hayrı yok ama Allah affetsin...

Arkadaşlar aranızda benim gibi fal baktırma meraklısı var mı ? Bi de bu iş uğruna zavallı kocasının kolundan tutup cafe cafe gezdiren bi sürü para ödeten ( walla psikologtan daha pahalı ) Sevgili kocam artık ne yapacağını şaşırdı bana fal bakmaya başladı

Tamam şimdi gelecek yorumları tahmin ediyorum yerin dibine sokacaksınız beni yok günah yok hurafe yok cehalet diye ama elimde değilllllllll :26:

duymak istediğin bişeymi var ki kafe kafe geziyonuz:44: ayrıca allah kocana sabır versin, herşeyin fazlası zarar

Ahandaaa beni anlatmışsın canım yaaa en son beyoğlunda bi falcıya gitmiştik eşimle,tabii kolundan çeke çeke garibimin bi bekleyişi vardı çok komikti nereye geldim ben nerdeyim der gibiydi..Tabii kide gaybı Allah'tan başkası bilmez ama benimki eğlencelik

Ben bi de kocama da baktırtıyorum kıyamam o da itiraz etmiyor oturup dinliyor Tabiki Allah'tan başkası bileme zaten 10 dakka sonra unutuyorum söylenenleri ama takıntı gibi bişi oldu hosuma gidiyor ... ( Buarada eşimi de ilk tanıştığımızda ona fal bakarak tavlamıştım )

Kocana allahtan sabır diyorum, tuvalet kağıdı yap daha yararlı olur o para. Falcılar tahmin edebilse geleceği 3-5 kuruşa ağız kokunu çekmezlerdi, imar geçecek yerlerden arsa alırlardı.

Bu merak gerçekten bir hastalık.Ben de çok meraklıyım.Ben psikolojik bir rahatlama hissediyorum;fakat çoğu kez de etkisinde kalıyorum olumsuz söylemlerin.Geçen ay tam 300 lira verdim fal için...Sonradan çok pişman oldum.Çünkü tamamen para tuzağıymış o an anlayamadım.Sonrasında da iş işten geçmişti...Dediğim gibi rahatlıyorum;ücreti çok yüksek olmadığı sürece.Henüz çok iyi bakan bir falcı bulamadım arayıştayım

Bi kısmet görünüyor deyip,kendinimi tarif ettin yoksa falda??

bu merakın sonu hayır olmuyor genelde ben sana söyliyim. kısmetini bu kadar zorlama, güzel düşünürsen güzel olur de geç gitsin.

Kocana allahtan sabır diyorum, tuvalet kağıdı yap daha yararlı olur o para. Falcılar tahmin edebilse geleceği 3-5 kuruşa ağız kokunu çekmezlerdi, imar geçecek yerlerden arsa alırlardı.

Çok güldüm bu yoruma çok haklısın özellikle son cümlede

İşte beni anlayan biri

Bi kısmet görünüyor deyip,kendinimi tarif ettin yoksa falda??

Hayır o çok klasik :18: onun içini okuduğuma inandırdım tırstı benden

genelde platonik takılan ya da eski sevgilisinin dönmesini bekleyen genç kızlar meraklı olur fala, evli birinin meraklı olması ilginç.

emin olun size gelene kadar kimler var, ayda fala yüzlerce lira harcayanlar, günde 2-3 fal baktıranlar... bazılarında gerçekten ciddi bağımlılık boyutunda. bende de bi ara öyleydi bi aşk derdi yaşarken ama o zaman bile ayda bir ya da 3 haftada birden daha sık baktırmazdım. şimdiyse 3 ayda bir filandır. ona bile kızıyorum kendime. çünkü geçmişi ve şimdiki zamanı iyi bir şekilde bilip geleceği de sallıyorlar. insan o zaman gelecekle ilgili dedikleri de kesin doğru diye umutlanıyor, ama tabi ki yok öyle bir şey. "psikologa gitsem daha pahalı, terapi oluyor çok daha ucuz bir paraya" diye bakıyordum olaya ama falcı umutları olmasaydı 1 yılda unutacağım kişiyi 2-3 yılda zor unuttum. terapi merapi değil anca anti terapi olur faldan. her ne kadar iradeli olsak da , "eğlencelik baktırıcam gerçekleşmeyeceğini biliyorum" desek de insan baktırınca falcı ağzı laf yapan biriyse etkileniyor ve umutlanıyor ister istemez. müslüman değilim ama şu kur'an'da geçen "fal şeytan işi bir pisliktir" lafı falı en güzel şekilde tanımlamış, üstüne tanıma gerek yok.

Verdiğiniz paralarla gidip bir hayr yapsanız eminim daha çok rahat hissedersiniz
Sanırım manevi açlıktan ileri geliyor bu durum
Herkes merak eder geleceği ama peygamber bile bilemez unutmayın
Sırf insan bunu bilerek bile tutabilir kendini
Nasıl içiniz elveriyor o sahtekarlara çalışıp didinip kazandığınız parayı vermek?
Bence de psikologa cüzi miktar ödeyerek kurtulabilirsiniz zira tehlikeli durum her yönden

Geçen sene ayrılık acısını o derece yoğun yaşamamın müsebbidirler. İlişki de ara limoni hangi falcıya gittiysem seviyor sorunları var gelecek cok seviyor yüzük görünüyor vs vs diye diye adamın tapusunu elime verdiler. E naptı adam gitti baskasıyla nişanlandı. Bende öyle arkadan bakakaldım. Hani hani ama ama benimdi filan moduna girdim. Ya kendi aklım mantığımla o adamdan bi nane olmayacağını bilirdim eğer bu falcılar olmasaydı inandırmasalardı. Ve bu kadar acı çekmezdim gittiğinde. Ne oldu kaldım bu şekilde. O yüzden faldan terapi amaçlı dahi uzak durun yazık kocanızı da almayın ben bu falcılara baktırmanın olumsuz enerjiye sebep olduğuna inanıyorum olacak şeyi bile oldurmaz hale sokabilirler. Zaten evlisiniz sevdiğiniz yanınızda maddi sıkıntınızda yoksa niye baktırıyorsunuz ki boşverin.

bi saat once yengem bakti. cokta guzel bakar ve kadinin fala inandirma gucu var. cok guzel de seyler soyledi. anlik mutlulugu yakaladim. ama o kadar yani :))

bana 1 den 13 e kadar 4 sayı yaz. her sayının yanına 1-2-3-4 rakamlarından birini ekle. örnek: 5(1)- 7(3)- 12(4)- 1(1) gibi. rakamların sıralı olması gerekmez. ufak bir yorumda ben yapayım :)

İlk verilen sayıları yorumlayacağım sadece

Son düzenleme:
5tllk kahve+fal olayıyla girdigim kafeden . tarot filan falan diye ama baana geçirdi 100tl verdigimi cıktıgımı hatrlıyorum ne söyledigini kasada cüzdanı cıkarırken unuttum

gerçi şubatta gittgim yine 5tl kahve+fal olayında bikaç şey söylemişti gülüp geçtim deee 3ay sonra cıkıverdi ortaya.onada tesadüf mü desem bilemedm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…