- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
sizde durum biraz garip. 2. kez rakamlar isteyeceğim. birlikte yorumlayayım.
huuuuu.......heeeeeeeyyyyyyyy........piştttttttttt..........kızlar ne oluyo ne rakamları bnde istiyorum bnada bakın ne ise ooooooo fal mı hııııııı???????*
sizde durum biraz garip. 2. kez rakamlar isteyeceğim. birlikte yorumlayayım.
iyi güldüm bunaa
fal ihtiyacın varsa böyle cok para kaptrmadan bukez kndim için tabihaftaya bi ugrayalım falcılara
hadi ozamannnnn bitanede bna bakalım lüüüüüüüüüütfennnnnnnnevet online fal bakıyoruz
kendimizi aştık yemin ederim :44:
5(1)- 7(3)- 8(2) 12(4) yine 1324 oldu ama tesadf oldubaşarabildimmi
Bu aralar deliliğe çok da uzak olduğum söylenemez aslında
evet ama ucuz olsun şu 5 - 10 liralıklardan ... En son 170 lira verdik içime oturdu
çok değer verdiğiniz koyu saçlı bir bayanla(aynı zamanda kafa denginiz) birlikte bulunduğunuz yerden fazla uzak olmayan bir yere daha önceden de konuşmuş olduğunuz gibi gideceksiniz. hayırdır falcıya mı gidiyorsunuz? :)
Bunuda mi falci soyledi?
hepsi bir yana kari-koca fal baktiracak kadar durumunuz iyi anlasilan cope para atmak gibi bisey bu resmen
Allah askina o parayi sadaka verseniz hem hayir yapmis olur, hemde hayatinizdaki kotu olan seyleri def etmis olursunuz bi deneyin
çok değer verdiğiniz koyu saçlı bir bayanla(aynı zamanda kafa denginiz) birlikte bulunduğunuz yerden fazla uzak olmayan bir yere daha önceden de konuşmuş olduğunuz gibi gideceksiniz. hayırdır falcıya mı gidiyorsunuz? :)
100tl +5 hesap odedim bende işte üzdanı cıkarırkende neler söyledigi ucctuu gitti o paraylahaketmedi cünkü bi b*k bildigi yoktu. enson 5tllk bile kadın negüzel döktrmşte gırgır yapcam die dinlememşm bile
O ben olabilirim koyu saçlayımmm
5(1)
7(1)
9(3)
11(2) kusura bakma derınım senıde yordumm cokk saol amaoldumu?
bır rakamı tekrar kullanabılıoruz ben sonra duzeltme yapmıstım
hahahaahaha aldım cevabımıderiin bildiin bildiinn hemde evet falcıya gidiorz bu işte cok iyisin bilmelisin
ehehehe
Derin arkadaşım çok sağol gece gece walla iyi geldin :) ( buarada kaybettiğimiz bebeğin adını Derin koycaktık biz aklıma geldi)
5(1)
7(2)
9(3)
11(4)
öncekiler bunlardı, farklı yazarsan sevinirim.
9-10-1-5 ( 1-4-2-3) ahaha ben bile yazıyorum ya ne diyimmerak ettim
başka bi konuda yazdıgn yorumu gördümde konuyu açmak istemedim.ne denir başın sagolsun :26: hayırlısıyla istediginde yeniden bebişin yola cıkar umarım saglıklıca
Eşim de ben de sadaka adına payımıza düşeni fazlasıyla yapıyoruz merak etmeyin ... Teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?