Fal Merakı ...

5(1)- 7(3)- 8(2) 12(4) yine 1324 oldu ama tesadf oldu başarabildimmi

çok değer verdiğiniz koyu saçlı bir bayanla(aynı zamanda kafa denginiz) birlikte bulunduğunuz yerden fazla uzak olmayan bir yere daha önceden de konuşmuş olduğunuz gibi gideceksiniz. hayırdır falcıya mı gidiyorsunuz? :)

Son düzenleme:
Bu aralar deliliğe çok da uzak olduğum söylenemez aslında

Bunuda mi falci soyledi?

hepsi bir yana kari-koca fal baktiracak kadar durumunuz iyi anlasilan cope para atmak gibi bisey bu resmen

Allah askina o parayi sadaka verseniz hem hayir yapmis olur, hemde hayatinizdaki kotu olan seyleri def etmis olursunuz bi deneyin

Eşim de ben de sadaka adına payımıza düşeni fazlasıyla yapıyoruz merak etmeyin ... Teşekkürler :)

aaa'Aa oda nesi yahu. ne yapmışm ben o sayılara öyle kafaları iyi olmş onların

pisikopatın karısı koyu saçların varmı yavrum ordan mı ki bu fazla uzak olmayan yere sözleşip gittigm kişi

teşekkür ederim derin tekrar mı yazsam ki bi daha mı baksan ayıp mı ederim ki acaaba ben

Son düzenleme:

Bizim ki kum falıydı kadın böyle kağıda bişiler yazdı verdi .. Ana ! Bak aklıma geldi ben o kağıdı bi bulayım bakayım neler çıkmış neler çıkmamış

ehehehe

Derin arkadaşım çok sağol gece gece walla iyi geldin :) ( buarada kaybettiğimiz bebeğin adını Derin koycaktık biz aklıma geldi )

başka bi konuda yazdıgn yorumu gördümde konuyu açmak istemedim.ne denir başın sagolsun :26: hayırlısıyla istediginde yeniden bebişin yola cıkar umarım saglıklıca

başka bi konuda yazdıgn yorumu gördümde konuyu açmak istemedim.ne denir başın sagolsun :26: hayırlısıyla istediginde yeniden bebişin yola cıkar umarım saglıklıca

Sağol canım Allah hazır oldugumuzda ve en hayırlı zamanda nasip eder inşallah ama en az 2 yıl düşünmüyorum çok korktum çünkü ...

Ben de online fal bakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…