- Konu Sahibi psikopatinkarisi
Ah o uykusuzluk ... Hele bir de gecenin bir yarısı uyanıp bir daha uyuyamamak ... Çok zordur .. Papatya çayı dene ya da melisa çayı ...
bana yok mu? :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah o uykusuzluk ... Hele bir de gecenin bir yarısı uyanıp bir daha uyuyamamak ... Çok zordur .. Papatya çayı dene ya da melisa çayı ...
merhaba benım ıcınde bı yorumda bulunabılırmısınız acaba?aklımda bırısı var bu kısıyle alakalı ne cıkıcak kartlardan? sımdıden tesekkurler:)
deneyeyim şekersiz içilirseee tabi tatları kötü bitki çaylarnn yaaa
Sen gel ben senin de bir falına bakayım![]()
canımsın diline sağlık :)
Arkadaşım gece görmemişim kusuruma bakma :26:
Resmen zırvalamışsınız.Bir de burda bakma muhabbetleri dönmeye başlamış.
Şikayet ettim konunuzu.![]()
konu kapanır kapanmasına da sanki bu forumda hiç fal konuları yok ve fal baktrmak yasakmış gibi bi tavırnz var..bilemiorm neden herkese bu denli dert oldu .. neyse
Resmen zırvalamışsınız.Bir de burda bakma muhabbetleri dönmeye başlamış.
Şikayet ettim konunuzu.![]()
kocayla gidip fal baktırmak mı
benimki beni sürüklerdi fal baktırmak için
imkanı yok inanmam ben fala
lisede baktırdım 2 kere baktım saçmalıyo bi daha da hiç yeltenmedim
o da arkadaş zoruylaydı![]()
eşim çok sever terapi gibi gelir ona anlatacağı şeyi pür dikkat dinler.
benim kuzen fal bakıyo bize her geldiğinde bakar eşime
işle güçle ilgili bişiler zırvalar sonra bana gelince konu ne konuşacağını bilir
eşimde rahatlar psikolog gibi terapi yapıyor kendine![]()
konu kapanır kapanmasına da sanki bu forumda hiç fal konuları yok ve fal baktrmak yasakmış gibi bi tavırnz var..bilemiorm neden herkese bu denli dert oldu .. neyse
arkadaşlar öteki konular için de söyleyeceklerim geçerli ama bu başlık da fala bağımlı olduğunuzu yazmışsınız
sürekli fal bakmak ya da baktırmak neye yol açar az çok biliyorsunuzdur. benim bir arkadaşımdan biliyorum.
hani falım çıktı vs gibi şeyler beni ilgilendirmez ama paranormal olaylara yol açabileceğini unutmayın. size naçizane tavsiyem.
umarım neyden bahsettiğimi anlamışsınızdır.
Fal konuları olduğunu ben de biliyorum hanımefendi ama burası BDV,fal bölümü değil. Dert falan da olmadı,altında illa bir şey aramayın.![]()
Şikayet edebilirsiniz dert değil![]()
kesinlikle terapi yöntemi ve eğlenceli
Bu konu nedense bazılarına fazla dert oldu anlamış değilim bu aaa kaka öcüü böö tavırlarınıBen bi fal açayım bakayım konu kapancak mı
Korkutma arkadaşımşaka bir yana evet biliyorum yaşadım gördüm akıllanmadım
Dertti eğlenceye dönüştü napalım böyle eğlendik işte gece gece![]()
korkutmuyorum, kötü niyetle de söylemiyorum.
zaten bakıp bakmamanız da beni ilgilendirmez naçizane tavsiye verdim. alıp almamak sizdedir kolay gelsin.
İyi niyetinizden şüphem yok ... ve haklısınız da ... geyiğine yapılsa bile etkiliyor ... Napıyım aslında uzaklaşmak istediğim o kadar çok duygum korkum sıkıntım var ki sanırım bu şekilde saçma problemleri öne çıkararak onları kapatmak istiyorum ... Çünkü onlara bir dalarsam bir daha kolay çıkamam işin içinden ...
öyleyse ben size namazı önereyim en güzel terapi namazdadır. sıkıntılarınızın düzeldiğine siz bile inanamazsınız bir süre sonrave falla kapatmaya çalıştığınız sıkıntılarınız daha da artar. çıkan her şeye bel bağlarsınız daha içinden çıkılmaz durum olur.![]()