S sparkly Guru Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 1.721 2.558 333 İstanbul Bugün 16:59 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.441 sarigull .!.: Bence sen bidahakine chatgpt’i dene Genişletmek için tıkla... yok ben hakkini yiyemem iyiydi cunku. senle tutmamis olabilir yada sonradan salmis oyle bakip geciyo olabilir
sarigull .!.: Bence sen bidahakine chatgpt’i dene Genişletmek için tıkla... yok ben hakkini yiyemem iyiydi cunku. senle tutmamis olabilir yada sonradan salmis oyle bakip geciyo olabilir
sarigull Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2021 442 619 53 Bugün 17:36 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #20.442 sarigull .!.: Kızlar Uzay ChatGPT kullanıyor aaay bide bi yerden okuduğu okadar belli ki Genişletmek için tıkla... Yani sonuçta hepimiz deli gibi para veriyoruz bu salak fallara ondan buradan ikaz etmek istedim. Yazık paramıza
sarigull .!.: Kızlar Uzay ChatGPT kullanıyor aaay bide bi yerden okuduğu okadar belli ki Genişletmek için tıkla... Yani sonuçta hepimiz deli gibi para veriyoruz bu salak fallara ondan buradan ikaz etmek istedim. Yazık paramıza