valla gelecek öngörüleri o kadar başarılı değil ama karakter analizi on numara benceadamin karakteri fazla olumsuz anlatmis. tanidigim kadariyla bence dogru. iliskiyi arkadasimi sevdiginden degil aliskanliktan ve arkadasimin maddi imkanlarinin coklugundan devam ettirmesi falan filan. senle ilerde ciddilesmek ister ama surdurmemen gerekiyo seni dibe cekecek demis. yorum olumsuz ama kullandigi kelimeler,anlatimi filan olumsuzlugu ikiye katlamis. fareler zehirler iblisler
anda başka önerebileceğin biri var mı?valla gelecek öngörüleri o kadar başarılı değil ama karakter analizi on numara bencebenim çok büyük ihtimal narsist kişilik bozukluğu olan biriyle kısa bir ilişkim oluştu onu sormuştum, hemen gördü, "bu kişi yalnızca kendi menfaatini düşünen çok sahtekar, düzenbaz biri, şansından bu kısa sürmüş, bu adam insanı mahveder" dedi. %100 doğruydu gerçekten karakter analizinde hiç pember değil, acımıyor:)))
Merve Merveli ve Demir iyiydi bende, Nesibe ve Deva da fena değildi.anda başka önerebileceğin biri var mı?
Merve Merveli ve Demir iyiydi bende, Nesibe ve Deva da fena değildi.
Merve Merveli ve Demir iyiydi bende, Nesibe ve Deva da fena değildi.
demir bende faciaydi iade aldim. nesibeyi denemedim. deva gunune gore iyi ya da kotu. merve anlik icin iyilerden
ben tarot atmıştım.devaya ne baktırıyorsunuz
devaya ne baktırıyorsunuz
hiç çıkmadı pembeciFulya Nas’ı nasıl buluyorsunuz?
Bana çok salladı ne geçmiş, ne gelecek hiçbiri tutmadı.Fulya Nas’ı nasıl buluyorsunuz?
İki defa şans tanıdım aşırı kötüydüahu yaldız bi ara anda iyidi, şuan ne düşünüyorsunuz? eskiden hep sıra olurdu müsait yakalayamazdım şimdi hiç baktıran görmüyorum
ahu yaldız bi ara anda iyidi, şuan ne düşünüyorsunuz? eskiden hep sıra olurdu müsait yakalayamazdım şimdi hiç baktıran görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?