• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Fal Portal olumsuz yorumları asla yayınlamıyor bu arada
Tarotun Bestesi
süre boyunca sesi kaydetti (7 dakika) ve süre bittikten sonra 10 saniyelik ses attı ve süre bitti yorumlarda yazarsınız dedi.
Ravenna asla anlam verilemeyen bi fal baktı süre içinde soruları okuyor süre bitti zaten
Ruhun Çiçeğine baktıracagım. güncellerim.

Fal sepetinde de
Peri Meleğ
e baktırdım iade aldım bilemedim yanı cok uyumlanamadık. Müge Demircan a baktırdım. onu da iade almadım ama fena da sayılmazdı kahve baktırmıstım o yuzden emın olamadım galiba.
Tarotun bestesinde aynı durumu yaşadım

Eda denizere mart 13 baktırmıştım 4 gün sonra buluşma demişti o an tutmadı ama nisanın dördünde buluşmuştuk şimdi ikinci kez baktırdım bugün öngörüleri nasıl iyimi
ve ahu yıldız nasıl

Burada okudugum bi kac soruya cevap vereyim:

Ahu yaldiz yillar önce hic bilemedi. 3. kisiyi göremedi ve bana masal anlatmisti

Ares Leviye de 5 sene önce bi kac kez baktirdim ilk fali iyidi sonra cikmamaya basladi pembeye bagladi sanki

Firuze Erkman daha Binnazdayken bana cikmamisti pembe tablo cizmisti

Burada Sibel kara hakkindaki yorumu ben asla anlayamadim. Bana sürekli büyü var dedi süre bitmek üzere beni tekrar ara bir seyler daha anlatacagim dedi tekrar 20€ verdim yine büyü var büyü var dedi sacmaladi yani sinirlerimi bozdu. Sonra yine ara dedi aramadim bir daha. Sonra da sürekli mesaj atip duruyordu hep fala gelmemi istedi ama gitmedim. Büyü var dedi baska hic bir sey dememisti o yüzden ben o yorumu asla anlayamadim.

Burada okudugum bi kac soruya cevap vereyim:

Ahu yaldiz yillar önce hic bilemedi. 3. kisiyi göremedi ve bana masal anlatmisti

Ares Leviye de 5 sene önce bi kac kez baktirdim ilk fali iyidi sonra cikmamaya basladi pembeye bagladi sanki

Firuze Erkman daha Binnazdayken bana cikmamisti pembe tablo cizmisti

Burada Sibel kara hakkindaki yorumu ben asla anlayamadim. Bana sürekli büyü var dedi süre bitmek üzere beni tekrar ara bir seyler daha anlatacagim dedi tekrar 20€ verdim yine büyü var büyü var dedi sacmaladi yani sinirlerimi bozdu. Sonra yine ara dedi aramadim bir daha. Sonra da sürekli mesaj atip duruyordu hep fala gelmemi istedi ama gitmedim. Büyü var dedi baska hic bir sey dememisti o yüzden ben o yorumu asla anlayamadim.

Çok üzüldüm duyduğuma. Beni kimse de yanlış anlamasın ben sadece içimden geldiği gibi yorum yaptım. Kimsenin hakkına falan girmek için değil.enerji tuttu bende şok edici şeyler söyledi. Misal arkadaşım beğenmedi bana ne kadar analiz ve anlıkta iyi olsa da gelecek konuları pembe tablo gibi çıktı dedi.

Karşı tarafın düşüncelerini okumakta Duygy Deniz 1 numara brnim için

beni aldatan adam icin senle ciddiye gitmeyi dusunuyor istiyor aklinda hep bu var diye ballandira ballandira dakikalarca anlatmisti sfjsjdj soru kisminda 3.kisiyi soylemistim destan gibi laf kalabaligi yapmisti. duygu kadar dusunceyi carpitan az kisi var. carpitmadigi kisimda da sizin dusunceleri soyler durur. digerlerinden iade aliniyor duygu iade bile vermiyor destek paragraf paragraf duygu hanimin enerjileri yorumlamasi farkli olabiliyor kendisi daha degisik goruyor filan diye sacma aciklamalar yapiyor. duygunun farki ne ki o kadar aciklama yapiyolar halen anlamadim sdjsndj falsepetinde baktirdigim donem en pisman oldugum fallarda zirveye oynar😂

beni aldatan adam icin senle ciddiye gitmeyi dusunuyor istiyor aklinda hep bu var diye ballandira ballandira dakikalarca anlatmisti sfjsjdj soru kisminda 3.kisiyi soylemistim destan gibi laf kalabaligi yapmisti. duygu kadar dusunceyi carpitan az kisi var. carpitmadigi kisimda da sizin dusunceleri soyler durur. digerlerinden iade aliniyor duygu iade bile vermiyor destek paragraf paragraf duygu hanimin enerjileri yorumlamasi farkli olabiliyor kendisi daha degisik goruyor filan diye sacma aciklamalar yapiyor. duygunun farki ne ki o kadar aciklama yapiyolar halen anlamadim sdjsndj falsepetinde baktirdigim donem en pisman oldugum fallarda zirveye oynar😂
Bayağı çuvallamış sende ya, demek 3. Kişiyi göremedi bile.

sin baktırdınız mı eda denizere
deva bende çıkmadı .karma tilkiye ahu yıldıza baktırdınız mı
Eda'ya baktırıyorum. Onun karşıdaki insanın düşüncelerini okumasını , hislerini ifade etmesini gerçekten çok beğeniyorum. İllaki erkek arkadaş anlamında değil sorduğum arkadaşlarımdan da ya da ailemle ilgili sorduklarımdan da bunu anlayabiliyorum. yani hiç ıskalamadı hayır ya bu kişi böyle değildi Eda yanlış söyledi dediğim olmadı. Başkasına olmuş da olabilir inanırım da ama bende hep tutuyor. Bir de Eda bana çok entelektüel ve çok kitap okumuş, kendisine ve hayata karşı sorgulamalarda bulunmuş birisi olarak geliyor. Eda ve Ayda Deniz ikisini bu yönlerden de beğeniyorum yani mahalle üslubuyla konuşan, çabuk sinirlenen, silip atan, enerjisi kötü insanlar değiller üslupları güzel bu tarafları da çekiyor beni. Yaş 30'u geçince artık sağlıklı iletişim kurmak insan için daha önemli hale geliyor belki de o yüzden bu noktaya dikkat ediyorum.

Kızlar falsepeti dışında İstanbulda veya telefonla bakan önerebileceğiniz biri var mı? Başka konular var aslında bunun için galiba ama sizin yorumlarınıza çok güveniyorum hahah bir de ben bu ara çok baktırdım o yüzden biraz saldım yine de anlık tutarlı bulduklarım Ayda Deniz ve Eda Denizer oldu. Eda Denizerin ilk faldaki vadesi bende tuttu hatta. Deva ile de ilgili çok olumlı yorum var ama açıkası geçen yıl bana baktığında çok olumsuz konuşmuştu 4-5 gün sonra onun söylediğinin tam tersi çok olumlu oldu bence uyumlanmayla çok alakası var ben o yüzden öznel olarak anlık beğendiklerime baktırmaya devam ediyorum vadeler pek tutmuyor

Eda'ya baktırıyorum. Onun karşıdaki insanın düşüncelerini okumasını , hislerini ifade etmesini gerçekten çok beğeniyorum. İllaki erkek arkadaş anlamında değil sorduğum arkadaşlarımdan da ya da ailemle ilgili sorduklarımdan da bunu anlayabiliyorum. yani hiç ıskalamadı hayır ya bu kişi böyle değildi Eda yanlış söyledi dediğim olmadı. Başkasına olmuş da olabilir inanırım da ama bende hep tutuyor. Bir de Eda bana çok entelektüel ve çok kitap okumuş, kendisine ve hayata karşı sorgulamalarda bulunmuş birisi olarak geliyor. Eda ve Ayda Deniz ikisini bu yönlerden de beğeniyorum yani mahalle üslubuyla konuşan, çabuk sinirlenen, silip atan, enerjisi kötü insanlar değiller üslupları güzel bu tarafları da çekiyor beni. Yaş 30'u geçince artık sağlıklı iletişim kurmak insan için daha önemli hale geliyor belki de o yüzden bu noktaya dikkat ediyorum.
Ayda Deniz çıkmış mıydı ?

Back
X