Fal Sepeti Deneyimleri

Sana da mı böyle söyledi? Ben de geçenlerde baktırdım, bundan önce kadınlara sıradan gözle bakmış ama artık hayatında bir kadın istiyor dedi.
Fal baktırmayı bırakmakla çok doğru bir karar vermişim.

Demek ki göze batan bir şeyler var sizde. Bir de bu açıdan bakalım. :)
Madem kendisi paylaşılmasını asla istemiyor, o zaman buraya gelip ‘kendisi adamdır, reelde de bakıyor.’ gibi yorumlar yapmanız çok gereksiz. Çok haşır neşir olduğunuz üyeler varsa onlara özel mesaj yoluyla bilgi verebilirsiniz.
‘Şahane falcı, İstanbul’da reelde de bakıyor ama adres vermem’ triplerine girmek çok saçma. :) hatta asıl saçma olan şey bu. :)

Evet bunun benzeri şeyler söylemiş, iyi yapmışsın..

Promosyon falım liya constanta ya denk gelmiş sarkaçla destekleyeceğim falınızı yazıyor profilde o neymiş ve baktıran var mı ona

Tatlım senin gözüne sadece batıyor ben senin başka bi postun altına yorum attığını hic görmedim dedikten sonra iki başka posta yorum atmışsın hanı biliyoruz bu ayakları:))))) merak etme ben özelden konuşuyorum reelde bakıyor şudur budur bunlar benim şahsi yorumum bu kimseyi ilgilendirmez ayrica reelde ne is yaptigini bildigimden soyluyorum bunda bi anormallik yok hani ben zaten vermek istesem yada o kişi sıkıntı olmaz dese zaten veririm

Kendisi adamdır çok severim reelde de bakıyor kelimesi niye bu kadar çok gözüne batıyor tuhaf yani neyse diyorum

Şu işaretli yeri okudum da... Siz şaşırmışsınız ya, diyecek bir şey bulamadım. Kendinizi bu kadar önemli sanmayın ama. :)

Selam kızlar utkuya şimdi fal attım katina 1. Sıradayım kaç dakikada yorumluyor. Yorumlayınca buraya görüşlerimi yapacağım hakkında genelde iyi şeyler söyleyenler var umarım kötü bir fal gelmez

Selam kızlar utkuya şimdi fal attım katina 1. Sıradayım kaç dakikada yorumluyor. Yorumlayınca buraya görüşlerimi yapacağım hakkında genelde iyi şeyler söyleyenler var umarım kötü bir fal gelmez
Beğenir ve gerçekçi bir yorum yaparsa bende katina falı baktırmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum

Kızlar ece kurtarana fal atmıştım tam bir rezalet rezaletin de rezaleti 10 kart var ve 2 kart yorumu düşünün yani iade istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…