Fal Sepeti Deneyimleri

Bu fal tuttu mu acaba 2018 de yazılmış mesaj
Valla evet 2018 de yazmışım, bana sorarsan öyle ama hala ispat edemedim Ben bu yorumu Alex için yazmıştım galiba. Alex, durum ve karakter analizini çok doğru yapmıştı bana. Benim 3 senelik ilişkimdi fiili olarak aldatmasa bile (yani yakalamadım öyle bişey) kızlarla samimi olmayı sevdiğini biliyorum. İstediği kadar inkar da etse. Ona sorsan flörtleşme değildir zaten herşeye bir bahanesi vardı. Ama bence evet kızlarla flörtleşmeyi seviyordu daha doğrusu çok egolu bir insan olduğu için beğenilmeyi, dikkat çekmeyi seviyor. Fal konusunda ben artık birtek Alex ve Bubastis e güveniyorum ama emin ol onlar bile herşeyi birebir doğru söyleyemiyodur. Kafaya takıyorum ben de ister istemez ama hisleri kuvvetli diye her söyledikleri olumsuz şey de olacak değil bence.

10.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Alex: Sorduğum kişinin karmaşık bir ruh hali içinde olduğunu, benden hoşlandığını, aramızda bir etkileşimin olduğunu fakat uzun vadede ilişkiye bir adım atamayacağını söyledi. Bir sonraki görüşmemiz Aralık ayında olabilirmiş. Bu kişinin hayatını yaşadığını, benim kadar bu durumu kafasına takmadığını söyledi. Bu kişiyle sevgili olacakmışız fakat sevgili olmamız çok uzun zaman alacakmış. Bu yüzden benim de hayatımı bu konuyu fazla kafaya takmadan yaşamam gerektiğini söyledi. Bu kişi şu anki sorumluluklarının haricinde ciddi bir ilişkiyi kendisine yük olarak görüyormuş. Genel olarak falların uzun bir vadeyi kapsamadığını dile getirdi.

Son düzenleme:
️ 10.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Ersan Sam: Kısmetli birisi olduğumu, ihtimaller olmadan geleceğe bakmam gerektiğini söyledi. Sorduğum kişiyle yeni yılın ilk aylarında ilişkimiz başlayacakmış. Yani falımda 3 vakitlik bir dönemde birliktelik gözüküyormuş. Önümüzdeki yıl evlilikle alakalı bir adım atacakmışım. Sorduğum kişinin haricinde de farklı bir kişi hayatıma girmek isteyebilirmiş. Sorduğum kişinin karakterini doğru analiz etti fakat bilemediği şeyler de oldu. Genel olarak karışık bir fal yorumuydu.

Nasıl peki bu yorum sizce

Alex bana da aşağı yukarı böyle bi yorum yapmıştı

Bu 2 hafta boyunca kendimce bir deneme yaptım arkadaşlar. Ex ile ilgili sadece adını verip ne olur diye sorduklarım dönüş var dedi, ayrılalı 2 yıl oldu sonra hayatına birileri de girdi dediklerim çok uzun zaman geçtiğini anlayınca o iş bitmiş dedi Resmen verdiğimiz bilgi üzerinden yorum yapıyorlar

Aynen,çoğu sorudan yürüyor zaten,detay vermeyince yeni ayrildin diye düşünüp vade veriyorlar.

ayışığı konusunda baska atan varmıydı? aslında durumu benim eski fallarımda yesil cingene ve geysu dısında o ve alex cok iyi bilmiş, ayısığı ve yesilcingene demişti bana barıssanız bile eskisi gibi olmaz diye, olmadı da zaten. eski sevgilimle aramızda kötü sözler söylenmemişken aranızdaki kötü olaylar yüzünden söylenen sözler yüzünden aramıyor sen adım atacaksın görüsüceksiniz demiş tam tersi oldu, temmuz sonu biriyle tanısacaksın seni aradığında kararsız kalacaksın ama yine de gideceksin demiş bu dediği tuttu

Sizce fal baktırmaya ara versem mi?
Yapabiliyorsan tamamiyle birak bir senede baktirdigim falin harcadigim paranin haddi hesabi yok simdi harcadigim paraya aciyorum. Cikacaklarinida hiç sanmiyorum zaten belli bir noktadan sonra sadece yorumculari merakimdan baktirdim birazda. Iki gun once ruyamda birkac falimin ciktigini gordum ruyanda gorursun gibi bir uyari heralde

Merhaba kizlar.
1 ay once cok muhim bir sey yasadigimi ve falcilarin bunu bilemedigini yazmistim.
O an medyum cetin ve oya boran en gercegi soylemisti.
Alex nakta yesilcingene de yaklasmisti...
Oya boranin tesadufen tuttugunu dusundum cunku sonraki fali asiri cikmadi:)

Neyse bu surecte isle ilgili de muhim bir konum vardi,bazilari evet bazilari hayir diyerek yuzde 50 sanslarini kullandilar diyelim.
En mantikli cevabi nakta vermis.

ilk basta sevsem de,talia banu elifsu gibi cok fal atilan kisiler de bu onemli iki konumu digru goremediler.

1 aydir fal baktirmiyorum,gerek gormuyorum cunku ilk bahsettigim konunun bilinmemesi cok onemliydi benim icin.ve bosu bosuna oldgunu zaten bilsem de dank etti.
Ve bazi konular cat pat bilindiginde de bildi diyoruz ya aslinda tesaduf tutuyor belki de.
Vel hasili su an hayatimda duygusal bir konu olsa asla fal atmam demiyorum ama bunu nakta,alex,yesilcingeneyle sinirlarim.

Bu girdap isinden olabildigince cikin derim..en azindan her adini duydugunuza baktirmayin.

sunu da anladim; aslinda bize diyorlar ama o an cikamiyoruz o ruh halinden.
fali birakip kendi hayatimiza dondugumzde daha pozitif oluyoruz,olaylarda,karsilastiklarimizda daha iyi oluyor....
sık fal baktirdigimzda aksam eve kapanip negatif bir halde telvelerde haber bekliyoruz,cakra midir nedir cidden kapaniyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…