Valla evet 2018 de yazmışım, bana sorarsan öyle ama hala ispat edemedimBu fal tuttu mu acaba 2018 de yazılmış mesaj
nasıl fal hakkı kazandınız ?1 fal daha attım ve 1 fal hakkı kazandım
Örnek olarak 20 ₺’lik fal baktırdığımızda hesabımıza %20 hediye ekleniyor. Yani 1 fal hakkı için %100 hediye toplanması gerekli. Tek sevmediğim özelliği falcı otomatik olarak seçiliyornasıl fal hakkı kazandınız ?
10.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;
Alex: Sorduğum kişinin karmaşık bir ruh hali içinde olduğunu, benden hoşlandığını, aramızda bir etkileşimin olduğunu fakat uzun vadede ilişkiye bir adım atamayacağını söyledi. Bir sonraki görüşmemiz Aralık ayında olabilirmiş. Bu kişinin hayatını yaşadığını, benim kadar bu durumu kafasına takmadığını söyledi. Bu kişiyle sevgili olacakmışız fakat sevgili olmamız çok uzun zaman alacakmış. Bu yüzden benim de hayatımı bu konuyu fazla kafaya takmadan yaşamam gerektiğini söyledi. Bu kişi şu anki sorumluluklarının haricinde ciddi bir ilişkiyi kendisine yük olarak görüyormuş. Genel olarak falların uzun bir vadeyi kapsamadığını dile getirdi.
Alex bana da aşağı yukarı böyle bi yorum yapmıştı10.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;
Alex: Sorduğum kişinin karmaşık bir ruh hali içinde olduğunu, benden hoşlandığını, aramızda bir etkileşimin olduğunu fakat uzun vadede ilişkiye bir adım atamayacağını söyledi. Bir sonraki görüşmemiz Aralık ayında olabilirmiş. Bu kişinin hayatını yaşadığını, benim kadar bu durumu kafasına takmadığını söyledi. Bu kişiyle sevgili olacakmışız fakat sevgili olmamız çok uzun zaman alacakmış. Bu yüzden benim de hayatımı bu konuyu fazla kafaya takmadan yaşamam gerektiğini söyledi. Bu kişi şu anki sorumluluklarının haricinde ciddi bir ilişkiyi kendisine yük olarak görüyormuş. Genel olarak falların uzun bir vadeyi kapsamadığını dile getirdi.
Bildiğim şeyleri söyledi ve vade istediğim soruya açıkça kahin değiliz dedi. Tabii ki öyle değil ama sonuçta fal bu, merak ettiğimiz için baktırıyoruz.Nasıl peki bu yorum sizce
Memnun kaldın mı peki?Alex bana da aşağı yukarı böyle bi yorum yapmıştı
Evet benim de bildiğim şeylerdi dediğin gibi.. Karakter analizi süper ama henüz dediği olaylar yaşanmadı.Memnun kaldın mı peki?
İş için mi aşk için mi dedikleri cıktı acaba inşallah güzel şeyler olmuşturAn itibari ile ayışığının falı çıktı
Aynen,çoğu sorudan yürüyor zaten,detay vermeyince yeni ayrildin diye düşünüp vade veriyorlar.Bu 2 hafta boyunca kendimce bir deneme yaptım arkadaşlar. Ex ile ilgili sadece adını verip ne olur diye sorduklarım dönüş var dedi, ayrılalı 2 yıl oldu sonra hayatına birileri de girdi dediklerim çok uzun zaman geçtiğini anlayınca o iş bitmiş dediResmen verdiğimiz bilgi üzerinden yorum yapıyorlar
Yapabiliyorsan tamamiyle birak bir senede baktirdigim falin harcadigim paranin haddi hesabi yok simdi harcadigim paraya aciyorum. Cikacaklarinida hiç sanmiyorum zaten belli bir noktadan sonra sadece yorumculari merakimdan baktirdim birazda. Iki gun once ruyamda birkac falimin ciktigini gordum ruyanda gorursun gibi bir uyari heraldeSizce fal baktırmaya ara versem mi?
siz ayışığının fallarını beğenmişmiydinizSizce fal baktırmaya ara versem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?