Bize de söyleyin, biz de bilip ona boşuna para vermeyelim
Yok canım kendisi beni oyle cok seviyormuski,benim falıma rahat rahat bakmak,ozenerek bakmak icin en sona ozellikle birakiyormusnasıl ya falcılar ilk sıradaki yorumu almayıp sıradan başka yorumcu mu alabiliyorlar ? zaten darbe yemişiz diye geldik fal baktırmaya bir de falcının nazını kaprisini mi çekeceğiz bakmayacaksan iade et ne yani
Biz kucukken annemlerin arkadasina gitmistik bir akşam kalabalık grup şeklinde,çocukların hepsi mutfakta bir masaya oturtulmuştu,anne babalarsa salondalardı.Mutfakta ev sahibi bayan kek servisi yapıyordu,kendisi çok ünlü ve başarılı bir avukattı ve ev işlerinden pek anlamazdı.Neyse,kekin tabanını baya bir yakmış,o yanık kısımları biz çocuklara verip,kekin yanmış bölümünü yiyen çocuklar zeki olurlar diye bize kakalamıştıYok canım kendisi beni oyle cok seviyormuski,benim falıma rahat rahat bakmak,ozenerek bakmak icin en sona ozellikle birakiyormusbenim bunun degerini bilmem gerek yani..ama ben herseyi olumsuz tarafindan aliyormusum..Bence parası oldugunu sezdigi ve zayıf gordugu insanlara boyle farkli bir yuzu var bu kisinin..
Canım uyumsuz çıkıyor bana hep ve yeşil çingeneyle aynıydı falı bana..Olumsuzdur hatta uyumsuz genelde,yesil cingeneden daha duygusuz çat çat söyler,yeşil çingenede yine bir kıyamama falan vardır :) sevindim olumsuz bakmamış olmasınaYesilcingenenin bakmadığı kredimle uyumsuzza baktırdım o kadar detay vermememe rağmen bazı detayları çok iyi bilgisi şaşırdım. Umarım dediği gibi olur. Veeee fal macerama artık maddi koşullar ve psikolojim sebebiyle de ara vereceğim resmen kendi kendimi yıprattım
Ben yıldızname ve canlı özel baktırırım uyumsuza,diğer falları biraz baştan savma olabiliyorSuzanne777 ne falı baktirdiniz
Teşekkürler.memnun kaldınız mi? Ya da memnun kaldığınız başka.falci var miBen yıldızname ve canlı özel baktırırım uyumsuza,diğer falları biraz baştan savma olabiliyor
Falsepetinde Zeus,Yagmur sothis(herkes begenmeyebilir,klasik fal gibi degil),tellwede yeşil çingene,uyumsuz,klotho,binnazda Doğa dan begendigim ve çıkan falcılarTeşekkürler.memnun kaldınız mi? Ya da memnun kaldığınız başka.falci var mi
Çok sordum ama hepsinde yıldızname mi baktirdinizFalsepetinde Zeus,Yagmur sothis(herkes begenmeyebilir,klasik fal gibi degil),tellwede yeşil çingene,uyumsuz,klotho,binnazda Doğa dan begendigim ve çıkan falcılar
Yok sadece uyumsuz yıldızname,yeşil çingenede ne falı baktırdığnın önemi yok,duru görüsü var onun.Doğa dan zaten sadece katina bakar.Zeusa kahve baktırırım hep.Klotho aşk tarotu,Yağmur sothisede tarot :)Çok sordum ama hepsinde yıldızname mi baktirdiniz
Cok tesekkur ederim.Ben de yeşil çingene denemek istiyorum ama çok kararsız kaldım daha önceki berbat deneyimlerimden dolayiYok sadece uyumsuz yıldızname,yeşil çingenede ne falı baktırdığnın önemi yok,duru görüsü var onun.Doğa dan zaten sadece katina bakar.Zeusa kahve baktırırım hep.Klotho aşk tarotu,Yağmur sothisede tarot :)
Rica ederim,çingenenin enerjisi tutarsa en dürüst güvenilir falcılardan biridir benim için.Herşeyden önemlisi insandır :) Egosu hiç yok,tamamen saf temiz bir ruh..Şu ana dek en sevdiğim ve gerçekten dost olabilen çok nadir falcılardan biridir o..Keşke hatta normalde hayatımda olsa,cok keyifli,dost, esprili birisi :) Bazen hatta anlatımını,seçtiği sözcükleri okurken kötü şey söylese bile kahkahalarla gülüyorum :)Cok tesekkur ederim.Ben de yeşil çingene denemek istiyorum ama çok kararsız kaldım daha önceki berbat deneyimlerimden dolayi
Ben de bir deneyeyim bakalım.çok teşekkür ederim :)Rica ederim,çingenenin enerjisi tutarsa en dürüst güvenilir falcılardan biridir benim için.Herşeyden önemlisi insandır :) Egosu hiç yok,tamamen saf temiz bir ruh..Şu ana dek en sevdiğim ve gerçekten dost olabilen çok nadir falcılardan biridir o..Keşke hatta normalde hayatımda olsa,cok keyifli,dost, esprili birisi :) Bazen hatta anlatımını,seçtiği sözcükleri okurken kötü şey söylese bile kahkahalarla gülüyorum :)
YaBende patladı ama inşallah sana söyledikleri çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?