- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 34
Sonucta o ve onun gibilerin isi bu ekmegiyle oynamaktır bir bakıma bu .Bu arada hala neyi savunduğumu çözememişsiniz o kişinin burda yapılan yorumunu bir daha gözden geçirirsen eger beni anlayabilirsin dalga geçer gibi yorum yapması bu tarz insanlar dan medet ummak 《《《《《《《《《 cümlesi de çok ağır keşke benim cümlelerime takılana kadar bu cümlelere takilsaniz
Sağol canimBuraya bakabilirsin Fal Sitesi Kurmak için script ve yazılım fiyatları
Rica ederim canımSağol canim
Siz kimi tercih ettiniz? Sonuç olarak memnun kaldığınız yorumcular hangileri oldu?Slm kızlar ben eski uyelerdenim,hesap kapatıp şifremi unuttuğumdan üşendim,ikidir yeni hesap açtım.Belirsiz bir sürecim var çok uzundur.Birçok fal baktırdım tabi bu süreçte gerek online gerek yuzyuze,gerekse telefonda.Eskiden tek erkek için baktırırken tüm falcılar aynı şeyleri söylüyor gibiydi ama yeni biriyle tanışınca söylemler bölündü.Bu arada yeni birini öngörenlerde olmuştu hepsini yazacağım.
Yeniyi ön görenlerle başlayayım:
Binnazdan zümra,doğa ve zişan yakın zamanlı bakıp yeni kişi için önden uyardı.Aynı şekilde uyumsuz,elifsucan ve tel.de bakan ayşede yeni birini söylediler.
Eskisini tercih edecegimi söyleyenleroğa,Elfin,Zişan,uyumsuz,y.cingene ( biraz açık bıraktı istersen yenide olur dedi),sevgi derman,ece katre,mandal toprak,fincan melisa,şah sultan,melisa asya
Yeniyi söyleyenler:Zümra (kesin tercihin demedi ama olumlu konustu),klotho (ilk falında eskiyle olumlu görmüştü,yeniyi söylememişti,ben yeniyi sorunca daha iyi olacağını,diğerinin belirsizlik yaratacağını söyledi,biraz bana bıraktı gibi,ama analizleri güzel ve doğruydu),yagmur sothis: ilk falda vade verip eskiyle düzelecek dedi,vadesi gelmeden yeniyi sorunca hemen yeniye döndürdü,eskisi bir hareket yapmamış değişti dedi,ama zaten hareket öngördüğü vade daha gelmemişti ve zaten 3 ay önce bakmıştı eski fala daha,yeniyide öngörememişti zaten..
Ikiside kötü olmaz ikiside diyenler:namaste,bakırköy ayşe (3.başka birini öngördü),asenat
İşini iyi yapmıyorsa, bir zahmet yapmasın zaten. Ki söylediğinde haklılık payı vardı arkadaşın. Hepimiz gidip falcılardan medet umuyoruz resmen.Sonucta o ve onun gibilerin isi bu ekmegiyle oynamaktır bir bakıma bu .
Bunların sonucu henuz belli olmadı,olunca tabiki yazacagim.Ama bana falları çıkanlar ve memnun olduklarımı,geçmişi değerlendirerek yazayım,bunlar anı bilen analizi iyi olanlar değil,çünkü öyle çok var,direkt geleceği tutturmuşlar,yada olmayan şeyi önden bilenler: Yeşil çingene,uyumsuz,Doğa Dan,Elfin,Şah sultan, Klotho çok eskiden hep baktırırdım o dönem dediği şekilde ilerledi şu an için beklemem gerek anlamak için,Bakırköy ayşe yakın zamanı bildi ama daha sonuçlanmadı beklemem lazım.Gelecek tutturanlar sadece bunlardı bende.Siz kimi tercih ettiniz? Sonuç olarak memnun kaldığınız yorumcular hangileri oldu?
Dün bende indirdim. İlk 150 kredi 2 TLKızlar falsepetinin mobil uygulaması gelmiş çok sevindim valla kolay ulaşım olcak artik
Bende indirdim şimdi gayet iyi olmuşDün bende indirdim. İlk 150 kredi 2 TL
iphone da yok ama uygulamaları :/Bende indirdim şimdi gayet iyi olmuş
Yakında İphone’a da gelecekiphone da yok ama uygulamaları :/
android markettenmi indirdiniz siz?
Evet aynen marketten indirdim takımdada iphone da olucakmisiphone da yok ama uygulamaları :/
android markettenmi indirdiniz siz?
İos app yok galibaKızlar falsepetinin mobil uygulaması gelmiş çok sevindim valla kolay ulaşım olcak artik
Bir de bence begenmedigimizi dile getirmekteAşırı itici değil mi ya :) neden elin falcısını bu kadar savunur ki insan?
Canım ben yakın zamanda burcu karene e attım ufak bi gelişme oldu beklemedeyim diğer soylenimler icin enerjisini beğendim ama böyle vay canınahayret ettim demedim bilgin olsunŞubat ayı geldi çattı, kimsenin çıkan/çıkmayan fal haberi yok mu? Öneri okuyup ona göre fal göndermek istiyorum. Öneri yerine ya bir tartışma ya da sahte hesaplar görüyorum. Biz buraya zaten manevi sorunlarımızdan dolayı geliyoruz, bir de fal baktırarak maddi çöküş yaşıyoruz. En azından yakın geleceği bilen yorumculara fal gönderelim.
Bir de yeni gelen yorumculara nasıl güveneceğiz? Eski ve güvenilir yorumcular nadiren çevrimiçi oluyor, bu duruma bir çözüm bulunmalı. Ve hep aynı kişiler çevrimiçi... Tavsiyen için teşekkür ederim.Canım ben yakın zamanda burcu karene e attım ufak bi gelişme oldu beklemedeyim diğer soylenimler icin enerjisini beğendim ama böyle vay canınahayret ettim demedim bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?