Fal Sepeti Deneyimleri

Emre dçin instası nedir

Selam kızlar, Işilay Can’a başka baktıran var mı aranızda?
Ben baktırdim .
Severim ışılay ablayı.
Tavsiye niyetine baktırıyıtum.
Karekter analizi iyi oluyor.
Süreç dediği şekilde ilerliyor.
Beğenmeyeni de var burda .
Birşey diyemicem ama başından beri bana ne dediyse yaşadım.

Oylum Genç in 2 sene önce baktığı fal tamamen çıkmış vadesiyle birlikte.
Eski fallarımı dinliyorum.
Popüler bir yorumcu değil ama gerçekten tutturmuş .
Nesibe de bilmiş ilersini .
Bu iki fal tamamen tutmuş .

Adları geçti diye eski fallarımı bi kontrol ettim Işılay can duygu deniz oylum genç hepsi bende patlamış alakasız olmuş
kıvanç yeni birisiymiş evet bayadır fal atmıyodum online akşam bi onu deneyip yazarım kızlar :)

Bende oylum çıktı olumsuz konuşmuştu öyle oldu sonucu.
Sende olumlu konuşup sonuç olumsuz mu oldu?

Bende oylum çıktı olumsuz konuşmuştu öyle oldu sonucu.
Sende olumlu konuşup sonuç olumsuz mu oldu?
olumsuz dedikleri olumlu oldu aşkla ilgili. iş için dediği olumlularda tam tersi olmuş

kıvançada baktırdım kızlar yani çok saçma gönderdikten 11 dakika sonra falı göndermiş 9 dakika konuşmuş zaten ne iş anlamadım bide kötüydü zaten nasihat vermiş ensonda 5 puan verip güzel bi yorum yapar mısın diyo

Bütün olumsuzlar patlasın .
Benimki çıkmıştı maalesef.
Kıvanç tırt ya bana herseyş anlattırıp saçma sapan bir yorum yaptı .
Ben falcı bile olduğunu düşünmüyorum o adamın

Hangi hesap bu yazar mısınız ?

Kızlar özlem yılmaz nasıl çıkıyor mu?
Çok uzun bakmış bana şaşırdım .

arkadaşlar bu foruma son kez yazıyorum yaklaşık ıkı senedir baktırmadıgım falcı kalmadı hepsi seviyo dedi bende karakteri ve olmus olayları bilince bir coguna inandım ama benden önceki eski sevgilisiymiş sevdigi ne yazık kı ben kendımı o kadar kaptırdım ve inandım ki burda hep okurdum onceden yazılanları işte inanmayın böyle şöyle oldu diye icten ice hep korkardım benim başıma gelirse diye. umut tabıkı her zaman var bu benım durumum böyle oldugu icim diyorum ama fala inanmayın lutfen umudunuz duadan olsun bu hatayı ben yaptıgım icin son kez bunu da söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…