Fal Sepeti Deneyimleri

duygu denizin su falında bende yaşadım o olayı kendi hislerimi ve yaşantımı karşı tarafınmış gibi aktardı bana
Evet çok ilginç ters taraflı dinleyince iyi aslında.
Detaylı bakıyor bide.
Ben şimdilik İşılay Can favorim.
Süreç onun dediği gibi ilerliyor.

Evet çok ilginç ters taraflı dinleyince iyi aslında.
Detaylı bakıyor bide.
Ben şimdilik İşılay Can favorim.
Süreç onun dediği gibi ilerliyor.
evet ışılayda anlıkta özellikle iyidir karakter analizi falan. benim favorim de gökce aksoy gelecek cıkmaz ona ama anlık enerjı okuması benım demedıgım her seyi der o sıra olan seyleri gorur anlık merak ettigim seylerde genelde ona giderim

Ben hepsine baktırdım favorim İşılay Can.
Çok uzun bakmıyor ama iyi .
Gökçeyi de beğenmiştim.
Gelecek genelde zaten belli olmaz enerjiler değişir .
Falı daha çok tavsiye amaçlı baktırıyorum ben

O bende komple patlamis 2022 subatta baktirmisim hic bisey cikmamis
Yani bende de karışık durumları anlattı.
Sanki sevgilim benmişim gibi .
Çok yoğun çok fazla bakturan var.
Nesibeyş de seviyorum ama çok pahalı birde çok kısa bakıyor kendini tekrarlıyor cümlelerini.
Zülal de iyi tabi oda uçmuş .

Selamlar, yeni yorumculardan Kıvanç karahanlı ve Ceyda Özdemir e fal gönderdim. Ceyda özdemir i hiç beğenmedim fakat kıvanç şahane fal baktı. Dediği çoğu şey tutuyor ve ilk defa vadeleri not aldım. Kesinlikle tavsiye ederim

Ceydayı bende denedim yani bana kötü bir şey söyledi umarım öyle bir şey yoktur sonunu olumlu yaptı ama ne bilim yani söylediği şeyi bilmeme öğrenmeme şu an için imkan yok.
Kıvancı merak ettim bak şimdi

Kızlar bende şimale baktırdım oda yeni galiba nokta atışı yaptı bana dinlerken hehe kesin öyledir diye dinledim ve o gün dediği şeyin doğru olduğunu öğrendim şok oldum .
Bakalım diğer dedikleri çıkacak mı bekliyorum .

bende kıvanca attım ama iade istedim su falında tek nokta atışı yoktu malesef tavsiye hep bilemiyorum bizim enerjımız uymadı belki de

Duygu Denizin bir dediği çıktu bu arada.
Anda biraz karışık baktı enerjileri karıştırdı bence ama dediği çıktı birşey

Verdiği vadesinde mi çıktı zaman olarak
Tam vade vermemişti önümüzdeki günlerde dedi ve öyle bir olay yaşadım.
Vadelere pek takılmam zaten fallarda
Olaylar çıkıyor mu diye bakıyorum.
Ve dediği bir şey çıktı sonuçta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…