- 23 Ocak 2022
- 46
- 33
- 38
- 32
Geçen ay baktırdım ben. Bende de anlık fena değildi. Temmuz ayına vade verdi bana çıkarsa eğer yazarım.Kızlar Sarah yilmazoglu çıktı mı size sonuç süreç vesaire?anlık fena değildi.
Ben ona ex için baktırmıştım olucak demişti.Kızlar Sarah yilmazoglu çıktı mı size sonuç süreç vesaire?anlık fena değildi.
Evet çok ilginç ters taraflı dinleyince iyi aslında.duygu denizin su falında bende yaşadım o olayı kendi hislerimi ve yaşantımı karşı tarafınmış gibi aktardı bana
evet ışılayda anlıkta özellikle iyidir karakter analizi falan. benim favorim de gökce aksoy gelecek cıkmaz ona ama anlık enerjı okuması benım demedıgım her seyi der o sıra olan seyleri gorur anlık merak ettigim seylerde genelde ona giderimEvet çok ilginç ters taraflı dinleyince iyi aslında.
Detaylı bakıyor bide.
Ben şimdilik İşılay Can favorim.
Süreç onun dediği gibi ilerliyor.
Ilk fali cikmisti bende ama ikinci komple patladiKızlar Sarah yilmazoglu çıktı mı size sonuç süreç vesaire?anlık fena değildi.
O bende komple patlamis 2022 subatta baktirmisim hic bisey cikmamisDuygu Deniz nasıl?
Sanki beni anlattı falında ama karşı taraf olarak gördü
Ben hepsine baktırdım favorim İşılay Can.evet ışılayda anlıkta özellikle iyidir karakter analizi falan. benim favorim de gökce aksoy gelecek cıkmaz ona ama anlık enerjı okuması benım demedıgım her seyi der o sıra olan seyleri gorur anlık merak ettigim seylerde genelde ona giderim
Yani bende de karışık durumları anlattı.O bende komple patlamis 2022 subatta baktirmisim hic bisey cikmamis
Ceydayı bende denedim yani bana kötü bir şey söyledi umarım öyle bir şey yoktur sonunu olumlu yaptı ama ne bilim yani söylediği şeyi bilmeme öğrenmeme şu an için imkan yok.Selamlar, yeni yorumculardan Kıvanç karahanlı ve Ceyda Özdemir e fal gönderdim. Ceyda özdemir i hiç beğenmedim fakat kıvanç şahane fal baktı. Dediği çoğu şey tutuyor ve ilk defa vadeleri not aldım. Kesinlikle tavsiye ederim
bende kıvanca attım ama iade istedim su falında tek nokta atışı yoktu malesef tavsiye hep bilemiyorum bizim enerjımız uymadı belki deSelamlar, yeni yorumculardan Kıvanç karahanlı ve Ceyda Özdemir e fal gönderdim. Ceyda özdemir i hiç beğenmedim fakat kıvanç şahane fal baktı. Dediği çoğu şey tutuyor ve ilk defa vadeleri not aldım. Kesinlikle tavsiye ederim
Aaa bende baktıracam ona attım.bende kıvanca attım ama iade istedim su falında tek nokta atışı yoktu malesef tavsiye hep bilemiyorum bizim enerjımız uymadı belki de
memnun kalırsınız siz belkiAaa bende baktıracam ona attım.
Bayağı olumsuzdu ama doğru sanırım dedikleri bayağı gerçekçi bir faldı ne diyeyim hayırlısı olsunmemnun kalırsınız siz belki
olumluydu benimki ama hep tavsiye üzerineydiBayağı olumsuzdu ama doğru sanırım dedikleri bayağı gerçekçi bir faldı ne diyeyim hayırlısı olsun
Verdiği vadesinde mi çıktı zaman olarakDuygu Denizin bir dediği çıktu bu arada.
Anda biraz karışık baktı enerjileri karıştırdı bence ama dediği çıktı birşey
Tam vade vermemişti önümüzdeki günlerde dedi ve öyle bir olay yaşadım.Verdiği vadesinde mi çıktı zaman olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?