Fal Sepeti Deneyimleri

Mars ateşe baktıran oldumu ?verdiği harfler vs çok doğru anı biliyor gibi .
Ya o kız bir yerden bakıyor bence .
Ben hiç inanmadım hepimizin ailesini falan biliyor .
Yok 3 kardeşsin vs gibi .
Arkadasım baktırdı baban istemeyecek sevgilini demiş kızın babası öldü yıllar önce buna bakamamis demek ki

Yıllar önce yine fal sepetinde birisine (adını hatirlamiyorum şu an) fal göndermiştim.O sıralar Facebook kullanıyordum.Profil fotoğrafımı tarif etmişti resmen ,şöyle kumralsin,sacin böyle ,yüz şeklin böyle vs vs diye ben de şuphelenmistim acaba bakıyorlar mi sosyal medyaya diye ki isim kendi ismim fal sepetinde de.O şekilde ulaştı herhalde dedim.Aklima geldi şimdi bu yorumu okuyunca :)

Evet kac kardes oldugumuzu neden söyluyorki ne gerek var ?ama hepsini bildi.bende teyit edemedigim icin bazi konulari ani biliyormu anliyamadim.isim soy isim özellikle istiyor .ama sosyal medya hesaplarim gizli, nasil bulcakki kac kardes oldugumuzu yada harfleri .

Bence bir sistemden bakıyor boyle bir yerde çalışıyor olabilir yada bilgi alıyor.
Baban istemeyecek dedi kıza yani babası öldü yıllar önce.
Herşeyi bilen bunuda bilir yani.

Bence sosyal medyadan değil ama bir yerden bilgi alıyor .
Tak tak herkese şu kadar kardessiniz kız kardeşin var vs demesi ve bilmesi çok normal değil.
Ayrıca biz ona kardeşimimizi mi soruyoruz yani

Bence sosyal medyadan değil ama bir yerden bilgi alıyor .
Tak tak herkese şu kadar kardessiniz kız kardeşin var vs demesi ve bilmesi çok normal değil.
Ayrıca biz ona kardeşimimizi mi soruyoruz yani
Evet,kaç kardes oldugumuzu zaten biliyoruz :)) Harf vs vererek de etkilemek istiyorlar sanırım.A bak bunu bildi ,geleceği de bilir gibi gibi.Nerden bilgi alabilir peki ? Sosyal medya dışında aklıma bi şey gelmedi.

Evet,kaç kardes oldugumuzu zaten biliyoruz :)) Harf vs vererek de etkilemek istiyorlar sanırım.A bak bunu bildi ,geleceği de bilir gibi gibi.Nerden bilgi alabilir peki ? Sosyal medya dışında aklıma bi şey gelmedi.
Bilgi almak artık çok kolay atıyorum bankada çalışıyordur yada çalışan biri vardır takir takir bakar.
Ben mesela resmi bir kurumda çalışıyorum adres bilgileri vs elimin altında .
Bunları paylasmsk yasak tabi.
Böyle bir yerde çalışıyor yada çalışan birinden alıyor suç işliyor bu kız

Arkadaşım ona yazdı falı iade etmiş .
Yönetime de yazdı.
Bu yaptıgı büyük bir suç

Tamam da, fal gönderdikten sonra zaten en fazla 1_3 saate geri dönüyorlar.(Bana cogunlukla öyle Bu oluyor) bu süre zarfında hangi birini hızla nasil adreslerden araştirabilir? Belki de yöntem geliştirmişlerdir ,gerçekten suç öyleyse bence de.

Iki tıkla ulaşır ne var ki onda .
Saatlerce ugrasmasına gerek yok.
Valla herkes iyice delirdi yaptıkları çok yanlış.
Ama şöyle de bir şey var kız bana şu tarihte birşey olucak dediği tarihten 3 gün sonra benim olay oldu anlattigim olay .
Bende dedim herslde biliyor birşeyler.
Ama arkadaşımın ölmüş babasına istemeyecek baban erkek arkadaşını deyince dedim tesadüf heralde

Mithra yüksel diye bir falcı var fal sepetinde baktiran oldu mu bilmiyorum ben aylar önce baktirmistim kız iyi bence.
Dediği şeyler çok doğruydu .

Acaba bir falcı diğer falcıya attığımız soruları okuyabiliyor mu ? Yani aralarında böyle bir paslaşma, yardimlaşma olabilir mi ? Diyelim bir yorumcuya ev alıp alamayacağımi sordum Başka bir yorumcuya bunu söylemeden fal gönderdim ve kendi kendine ; siz ev alacaksınız ya da almayı istiyorsunuz vs dedi.Bunun olabilirligini de düşünmüyor değilim.

ben sordum fal sepetine yasal olarak zaten mumkun degil böyle bir sey iciniz rahat olsun dediler

Yok bence sanmam .
Çünkü birbiriyle hepsi yarışıyor orda .
Dur özelden yazıyorum sana

bunları kahve falında mı söylüyor? bir de yaşanacağını söylediği ve 3 gün sonra yaşanan olay spesifik bir şey miydi yani normalde olmayacak bir şey gerçekleştiyse hissetmiş olabilir gibime geldi

bunları kahve falında mı söylüyor? bir de yaşanacağını söylediği ve 3 gün sonra yaşanan olay spesifik bir şey miydi yani normalde olmayacak bir şey gerçekleştiyse hissetmiş olabilir gibime geldi
Normalde olmayacak birşeydi ve anlattığı şekilde oldu .
Ama yani arkadaşıma da öyle demiş .
Kafam karıştı

Normalde olmayacak birşeydi ve anlattığı şekilde oldu .
Ama yani arkadaşıma da öyle demiş .
Kafam karıştı
arkadaşınız evli değil değil mi? çünkü o tarz programlarda baba vefat edince sistem gösteriyor diye biliyorum. bir arkadasımında babası vefat etmıstı direk söylemişti kadın bıze de ona isim veriyordu ama programdan baktıgı ortaya cıktı sonradan

Arkadaşım bekar evet .
Bu detayı atlamış işte Mars .
Ben baktigini düşünüyorum günahını alıyorsam da Allah affetsin.
Herkese şak şak şu kadar kardeşin var vs demesi normal değil ve herkese bunu yapıyor.
Ayrıca biz ona kaç kardeşiz diye sormuyorux.
Isim soyisim doğum tarihi herşeyi veriyoruz zaten.
Ne kaldı geriye isteyen çok rahat bulur.
Anne adı da var .
Bu kişisel verileri alması büyük suç yalnız.
Site yönetimine de yazdık araştırsinlar.
Ben zaten böyle soyisim isteyenleri anlamıyorum su falında yildiznamede evet ama Tarot bakıyorsun yani ne gereği var.
Sosyal medyadan da bulabilir sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…