- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
Inss canım hepimizin umarım.Sağlık olsun bundan sonrasında karşına daha iyi insanlar çıkar inşallah
Evet harfleri hep bildi genel olarak bildi ama çıkar mı bilmiyorumMars ateşe baktıran oldumu ?verdiği harfler vs çok doğru anı biliyor gibi .
Ya o kız bir yerden bakıyor bence .Mars ateşe baktıran oldumu ?verdiği harfler vs çok doğru anı biliyor gibi .
Yıllar önce yine fal sepetinde birisine (adını hatirlamiyorum şu an) fal göndermiştim.O sıralar Facebook kullanıyordum.Profil fotoğrafımı tarif etmişti resmen ,şöyle kumralsin,sacin böyle ,yüz şeklin böyle vs vs diye ben de şuphelenmistim acaba bakıyorlar mi sosyal medyaya diye ki isim kendi ismim fal sepetinde de.O şekilde ulaştı herhalde dedim.Aklima geldi şimdi bu yorumu okuyunca :)Ya o kız bir yerden bakıyor bence .
Ben hiç inanmadım hepimizin ailesini falan biliyor .
Yok 3 kardeşsin vs gibi .
Arkadasım baktırdı baban istemeyecek sevgilini demiş kızın babası öldü yıllar önce buna bakamamis demek ki
Evet kac kardes oldugumuzu neden söyluyorki ne gerek var ?ama hepsini bildi.bende teyit edemedigim icin bazi konulari ani biliyormu anliyamadim.isim soy isim özellikle istiyor .ama sosyal medya hesaplarim gizli, nasil bulcakki kac kardes oldugumuzu yada harfleri .Ya o kız bir yerden bakıyor bence .
Ben hiç inanmadım hepimizin ailesini falan biliyor .
Yok 3 kardeşsin vs gibi .
Arkadasım baktırdı baban istemeyecek sevgilini demiş kızın babası öldü yıllar önce buna bakamamis demek ki
Bence bir sistemden bakıyor boyle bir yerde çalışıyor olabilir yada bilgi alıyor.Evet kac kardes oldugumuzu neden söyluyorki ne gerek var ?ama hepsini bildi.bende teyit edemedigim icin bazi konulari ani biliyormu anliyamadim.isim soy isim özellikle istiyor .ama sosyal medya hesaplarim gizli, nasil bulcakki kac kardes oldugumuzu yada harfleri .
Bence sosyal medyadan değil ama bir yerden bilgi alıyor .Yıllar önce yine fal sepetinde birisine (adını hatirlamiyorum şu an) fal göndermiştim.O sıralar Facebook kullanıyordum.Profil fotoğrafımı tarif etmişti resmen ,şöyle kumralsin,sacin böyle ,yüz şeklin böyle vs vs diye ben de şuphelenmistim acaba bakıyorlar mi sosyal medyaya diye ki isim kendi ismim fal sepetinde de.O şekilde ulaştı herhalde dedim.Aklima geldi şimdi bu yorumu okuyunca :)
Evet,kaç kardes oldugumuzu zaten biliyoruz :)) Harf vs vererek de etkilemek istiyorlar sanırım.A bak bunu bildi ,geleceği de bilir gibi gibi.Nerden bilgi alabilir peki ? Sosyal medya dışında aklıma bi şey gelmedi.Bence sosyal medyadan değil ama bir yerden bilgi alıyor .
Tak tak herkese şu kadar kardessiniz kız kardeşin var vs demesi ve bilmesi çok normal değil.
Ayrıca biz ona kardeşimimizi mi soruyoruz yani
Bilgi almak artık çok kolay atıyorum bankada çalışıyordur yada çalışan biri vardır takir takir bakar.Evet,kaç kardes oldugumuzu zaten biliyoruz :)) Harf vs vererek de etkilemek istiyorlar sanırım.A bak bunu bildi ,geleceği de bilir gibi gibi.Nerden bilgi alabilir peki ? Sosyal medya dışında aklıma bi şey gelmedi.
Tamam da, fal gönderdikten sonra zaten en fazla 1_3 saate geri dönüyorlar.(Bana cogunlukla öyle Bu oluyor) bu süre zarfında hangi birini hızla nasil adreslerden araştirabilir? Belki de yöntem geliştirmişlerdir ,gerçekten suç öyleyse bence de.Bilgi almak artık çok kolay atıyorum bankada çalışıyordur yada çalışan biri vardır takir takir bakar.
Ben mesela resmi bir kurumda çalışıyorum adres bilgileri vs elimin altında .
Bunları paylasmsk yasak tabi.
Böyle bir yerde çalışıyor yada çalışan birinden alıyor suç işliyor bu kız
Arkadaşım ona yazdı falı iade etmiş .
Yönetime de yazdı.
Bu yaptıgı büyük bir suç
Iki tıkla ulaşır ne var ki onda .Tamam da, fal gönderdikten sonra zaten en fazla 1_3 saate geri dönüyorlar.(Bana cogunlukla öyle Bu oluyor) bu süre zarfında hangi birini hızla nasil adreslerden araştirabilir? Belki de yöntem geliştirmişlerdir ,gerçekten suç öyleyse bence de.
Acaba bir falcı diğer falcıya attığımız soruları okuyabiliyor mu ? Yani aralarında böyle bir paslaşma, yardimlaşma olabilir mi ? Diyelim bir yorumcuya ev alıp alamayacağımi sordum Başka bir yorumcuya bunu söylemeden fal gönderdim ve kendi kendine ; siz ev alacaksınız ya da almayı istiyorsunuz vs dedi.Bunun olabilirligini de düşünmüyor değilim.Iki tıkla ulaşır ne var ki onda .
Saatlerce ugrasmasına gerek yok.
Valla herkes iyice delirdi yaptıkları çok yanlış.
Ama şöyle de bir şey var kız bana şu tarihte birşey olucak dediği tarihten 3 gün sonra benim olay oldu anlattigim olay .
Bende dedim herslde biliyor birşeyler.
Ama arkadaşımın ölmüş babasına istemeyecek baban erkek arkadaşını deyince dedim tesadüf heralde
ben sordum fal sepetine yasal olarak zaten mumkun degil böyle bir sey iciniz rahat olsun dedilerAcaba bir falcı diğer falcıya attığımız soruları okuyabiliyor mu ? Yani aralarında böyle bir paslaşma, yardimlaşma olabilir mi ? Diyelim bir yorumcuya ev alıp alamayacağımi sordum Başka bir yorumcuya bunu söylemeden fal gönderdim ve kendi kendine ; siz ev alacaksınız ya da almayı istiyorsunuz vs dedi.Bunun olabilirligini de düşünmüyor değilim.
Yok bence sanmam .Acaba bir falcı diğer falcıya attığımız soruları okuyabiliyor mu ? Yani aralarında böyle bir paslaşma, yardimlaşma olabilir mi ? Diyelim bir yorumcuya ev alıp alamayacağımi sordum Başka bir yorumcuya bunu söylemeden fal gönderdim ve kendi kendine ; siz ev alacaksınız ya da almayı istiyorsunuz vs dedi.Bunun olabilirligini de düşünmüyor değilim.
bunları kahve falında mı söylüyor? bir de yaşanacağını söylediği ve 3 gün sonra yaşanan olay spesifik bir şey miydi yani normalde olmayacak bir şey gerçekleştiyse hissetmiş olabilir gibime geldiIki tıkla ulaşır ne var ki onda .
Saatlerce ugrasmasına gerek yok.
Valla herkes iyice delirdi yaptıkları çok yanlış.
Ama şöyle de bir şey var kız bana şu tarihte birşey olucak dediği tarihten 3 gün sonra benim olay oldu anlattigim olay .
Bende dedim herslde biliyor birşeyler.
Ama arkadaşımın ölmüş babasına istemeyecek baban erkek arkadaşını deyince dedim tesadüf heralde
Normalde olmayacak birşeydi ve anlattığı şekilde oldu .bunları kahve falında mı söylüyor? bir de yaşanacağını söylediği ve 3 gün sonra yaşanan olay spesifik bir şey miydi yani normalde olmayacak bir şey gerçekleştiyse hissetmiş olabilir gibime geldi
arkadaşınız evli değil değil mi? çünkü o tarz programlarda baba vefat edince sistem gösteriyor diye biliyorum. bir arkadasımında babası vefat etmıstı direk söylemişti kadın bıze de ona isim veriyordu ama programdan baktıgı ortaya cıktı sonradanNormalde olmayacak birşeydi ve anlattığı şekilde oldu .
Ama yani arkadaşıma da öyle demiş .
Kafam karıştı
Arkadaşım bekar evet .arkadaşınız evli değil değil mi? çünkü o tarz programlarda baba vefat edince sistem gösteriyor diye biliyorum. bir arkadasımında babası vefat etmıstı direk söylemişti kadın bıze de ona isim veriyordu ama programdan baktıgı ortaya cıktı sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?