Fal Sepeti Deneyimleri

8000 mi olmus
Bende anda çok kotuydu hikaye yazdi resmen.
Değmez valla bu paralara .
Ama olumlu olanlar cikar inss faldan bagimsiz

Aslında Duygu tam tarotcu tarot anda bilgi verir .
Tarotu güzel okuyor .ondan daha iyi bir Tarot bakan yok o sitede zaten
Gelecek sadece tahmin orda yaniliyor işte enerji hep değişiyor çünkü .
Nesibe Tarot yada katına bakmıyor bence suya baktığını düşünüyorum arapça destem var diyor sessizlerim dediği varlıklar var Nesibe mim tarzı çok farklı hepsinden.
Vadeyi tutturamiyor evet ama olayların sonuçlarında hep bilmistir benim yıllar içinde.
Dönecek dediği adam donmustur yok olmaz o başkasıyla olucak dediği kişi gerçekten başka biriyle olup yollarimiz ayrılmıştır.
Çok eski bir erkek arkadaşım için dönecek sevgisi var demişti yıllar önce evet döndü ama uzun bir süre sonra.
Orda da ben müdahale etmiştim büyük bir kavga çıkarmıştım.
O da bana hep dönmek istedim ama çok kirilmistim sana Gurur yaptım dönemedim demişti aradığında .
Ben istememistim sonuç olarak ama nesibenin dedigi gibi bana sevgisi vardı.
Zaten kesin bunla olup bunla olucan demez yol açık anahtar var diye konuşuyor .
Ama yol tamamen kapalıysa adamın başka biriyle gönül bağı vs varsa zaten söylüyor çatır çatır.
Herşeyi Rabbim bilir diyor yaniladabilirim bunun altını çizer.
Bir şey bilmeden emin emin konusan tipler gibi değil o yüzden saygı duyuyorum ona.
Gül ablayı çok seviyorum ya oda hisli bir yorumcu geçen olmasini istediğin şeyi senden daha çok istiyorum dedi bana canım benim varsın çıkmasın falı inss çıkar da insanlığı çok güzel.
Yıllar içinde hepsiyle arkadaş oldum nerdeyse .
Işılay abla da oyle .
Bende yerleri hep ayrı olucak .
Yeni kişilerde deniyorum ara ara artık ayda bir falan o kadar.
Ama fal işini artık çok baktirmiyirym.
Kredim vardı mars ateşe baktırdım yenileri var olan kredimle değerlendiriyorum .

duygu deniz bazen bende aşırı nokta atışlı bazense bir önceki dediği falla çelişiyo o yüzden iyi mi bilemiyorum gül demir de beni çok iyi bilmişti ama bir arkadaşımın arkadaşı baktırmış acıkcası kız pavyonda calısan biriymiş iyi biri ama calısıyomus o kıza da cok edeplisin hanımefendisin falan demiş öyle söylediğini duyunca bir tık güvenilirliği gitti. gelecek fal sepetinde hepsinde fos bence ve birine uyan başkasına uymayabilir tabiki ama ben melisa donukukla alaca peranın su falı konusunda iyi olduklarını düşünüyorum

Gül abla ne desin şimdi
Duygu öyle ya ama anda iyi bence o kadar büyük paralar isteyen falcilarin yanında tarotu okuyor yine kadın takir takir.
Gül ablanın iskambili iyi zaten destek alır hep.
Nesibe yi Ben begeniyorum çıkar çıkmaz kefil olmam asla hiçbirine ama yıllar içinde dediği çoğu şey olmuştur bana .
Ama fiyatı uçmuş Nesibenin.
Hikaye isteyen nesıbeye baktirmasin ama üç cümle duyarsın ama oda çok önemlidir .

Arkadaşlar merhaba tek tek yorumları okuyamadım fal sepetini uzzuuuun yıllardır kullanıyorum şu an yine yorum almaya ihtiyacım var , bir sürü yeni yorumcu gelmiş deneyimim yok , beğendiğim ya da yorumları çıkan doğru olan yorumcuların fiyatı uçmuş asla veremem , önerebileceğiniz biri var mı ? Fiyatı ortalama olan kahve su katina farketmez

ben de arayıştayım arkadaşlar öneri varsa belirtir misiniz

ay çok iyi bi paylaşım olmuş tam ihtiyacım olan şey teşekkür ederim

kubra kaplan ve gunes bal ı denediniz mi ben de yeni yorumcu arayısındayım. Onları deneyip yorumlarımı yazacagım

çilem burkaş hiç beğenmedim
Çilem’in tiktok yayınından sonra ben de kodunu kullandım, benim de pek beğendiğim söylenemez yalnız tiktok yayınlarını sıkı takip ediyorum, özellikle Ayda deniz’in yayınları çok iyi.

Çilem’in tiktok yayınından sonra ben de kodunu kullandım, benim de pek beğendiğim söylenemez yalnız tiktok yayınlarını sıkı takip ediyorum, özellikle Ayda deniz’in yayınları çok iyi.
ben de allahtan indirimli fiyattan baktırdım zararımız çok olmadı :) pek hisli biri gibi gelmedi bana. Ayda deniz deste seç mi yaptırıyor?

selam arkadaşlar sırf bunun için üye oldum falsepeti müdavimiyim Allah bizi bu fal belasindan kurtarsın falsepetinde Melih gün ve Nesibe tezbaser hakkında yazıcam Melih gün iyi biri dert ortağı helal olsun verdigim
Para Nesibe tezbaserin cinleri olduğunu düşünüyorum şunu yap dedi mesela yapmadığımda olumsuz oldu hakkını yiyemem defalarca iade etti o kadar kredisi yüksek ama dönüp dolaşıp ona gittim burçlarınızın anlamını okumuyorum kartlarınızın anlamınida diyor gerçekten yapmıyor artık fal illetinden kurtulmak istiyorum arada işte Melihe ve nesibeye atarım çünkü Nesibe boş değil melihte iyi geliyo dertleşme gibi

İkisi de çok pahalı gerçekten onlara fal atmaya değer mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…