- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Olumlu dedikleri halde olan birsey de yok çoğu için.Anladim Canım icin hersey gönlünce olur.Onlar nihai durumu olumsuz söylediler ama iletişim tarihini bilemediler. Elenadan iade aldım ben. Falının benimle alakası yoktu.
Ben 40-50 kere baktırdım sanırım.Arkadaşlar Melisa donukuk nasıl baktıran varmi ??
Ama sonucu bildi ikisi dimi denedim cunku kredisi yüksek sonucu bildi o zaman indirim var diye deneyim dedim.Ben 40-50 kere baktırdım sanırım.
O zamanlar aşık olduğumu düşünüp baktırdığım kişinin bana aşık olduğunu ama benim yıllardır süregelen ciddi bir ilişkim olduğu ve birlikte olduğum kişiyi sevdiğimi düşündüğü için bana adım atmadığını, aşktan çok korktuğunu söylemişti. gül demirle beraber o kişinin bana açılmayacağını söyleyenlerden biriydi. Gül Demir o kişinin bencilliğinden, Melisa ise korkusundan dolayı açılmadığını söylemişti. O kişi ile aramızda bişey göremediklerini de söylediler. Melisa da kendi ilişkime şans vermem konusunda beni cesaretlendirmişti.
Ben o kişiyle bu konuyu açık açık konuşamadım ama tavırlarından bana hisleri olduğunu düşünmüştüm. Ama hiç direk ağzından duymadım bilmiyorum.
Şuan geldiğim noktada ise o zamanlar hayalimde kurduğum bir kişiye aşık olduğumu, aslında gerçek aşkın yıllardır süregelen ilişkimde olduğunu, o kişiyi ise saplantı ve hırs haline getirdiğimi aslında gerçekten sevmediğimi anlıyorum. Tabi bunda psikologum da çok faydalı oldu. Benim biraz okb tarzı rahatsızlıklarım olduğu için sık sık saplantılardan dolayı kafam karışıyor.
O aşık olduğunu söyledikleri kişi hiç açılmadı bana, sadece bir kere içkiliyken ilişkisi olan birine hisleri olduğunu ama o kişinin hayatını bozmamak için açılmayacağı tarzında bir şey söyledi. Sonra da bana genelde uzak davrandı iş dışında. İnstagramdan istek attığımda kabul etmedi. Şimdi işyerinde bana selam veriyor ya da konuşmaya çalışıyor ama ya cevap vermiyorum ya da tersliyorum. Kendi içinde neyin kafasını yaşadı bilmiyorum. Ama ben sanmıyorum o kişinin bana aşık olduğunudediğim gibi aşık olsa savaşırdı bence.
Yok ya melisa genelde sonuçtan çok bahsetmiyor, o kişilerin iç dünyasını anlatıyor. Ben de her faldan sonra o kişinin bana çok aşık olduğunu sanıp etkileniyorum, sonra beklentiye giriyorum. O kişi aşıksa da ilgilenmek istemiyorum artıkAma sonucu bildi ikisi dimi denedim cunku kredisi yüksek sonucu bildi o zaman indirim var diye deneyim dedim.
Beğendim bayada hisli buldum sonuc ne olur bilmem ama yarı olumlu yarı olumsuzduYok ya melisa genelde sonuçtan çok bahsetmiyor, o kişilerin iç dünyasını anlatıyor. Ben de her faldan sonra o kişinin bana çok aşık olduğunu sanıp etkileniyorum, sonra beklentiye giriyorum. O kişi aşıksa da ilgilenmek istemiyorum artıkonun dışında fal baktıracağım bir konu da yok zaten.
Zaten melisa bu kişiyi unutmak istiyorsan fal baktırma demişti, ben de uzun zamandır baktırmıyorum
Fal konsantrasyon gerektiren bişey deyip böyle takılıyolarsa sallıyolar o zamanMelisadan en son ben iade aldım şikayet ettim. Çünkü 8 dakikalık fal boyunca benimle yemek yapmışbi ara tavaya bişey attık sonra dolabı açtık poşetler çıkardıkk
O falsepetinde nesibe vardı oda arkadan fotoğraf çekip videolar izlerken bana fal bakmıştı falsepeti iade ve özür mesajı göndermişti
2 yıl öncede hiç unutmam tellwede elifsucan vardı beraber bir 10 dakika otobüs veya trende 4-5 durak gitmiştik kızlar
Hahhahaha ben de en son maç dinledim fal sepeti Ece Eminoğlu ileMelisadan en son ben iade aldım şikayet ettim. Çünkü 8 dakikalık fal boyunca benimle yemek yapmışbi ara tavaya bişey attık sonra dolabı açtık poşetler çıkardıkk
O falsepetinde nesibe vardı oda arkadan fotoğraf çekip videolar izlerken bana fal bakmıştı falsepeti iade ve özür mesajı göndermişti
2 yıl öncede hiç unutmam tellwede elifsucan vardı beraber bir 10 dakika otobüs veya trende 4-5 durak gitmiştik kızlar
Melisadan en son ben iade aldım şikayet ettim. Çünkü 8 dakikalık fal boyunca benimle yemek yapmışbi ara tavaya bişey attık sonra dolabı açtık poşetler çıkardıkk
Kizlar bencede melisadada müzik var di fonda o hep olemi bakiyor odaklanmak içinHahhahaha ben de en son maç dinledim fal sepeti Ece Eminoğlu iletezahürat yapacaktım nerdeyse
genelde hep müzikle bakardı su falına en son su falını kaldırdıgı icin kahve atmıstım onda müzik yoktu ama arkaya terapi gibi acıyo ve uykum geliyo benim ne zaman dinlesemKizlar bencede melisadada müzik var di fonda o hep olemi bakiyor odaklanmak için
Sence varlik limi peki bende bir konuda olumlu bur konuda olumsuzdu.genelde hep müzikle bakardı su falına en son su falını kaldırdıgı icin kahve atmıstım onda müzik yoktu ama arkaya terapi gibi acıyo ve uykum geliyo benim ne zaman dinlesem
"diyo" diyerek bakıyo fala ancak anlayamadım hami suyun ya da kartlaırn böyle diyo mu demeye çalışıyp yoksa bana öyle diyolar anlamında mı çözemedim. ama umarım varlıklı değildir öyle olmasındansa hissel olarak bakmasını tercih ediyorum varlıklar yalan söylemeyi çok seviyolar diye duymuştum birkaç yerden. en azında. bir yetenek ya da hissiyat varsa belki anı biliyolar o da nadir benceSence varlik limi peki bende bir konuda olumlu bur konuda olumsuzdu
Bana hep öle hissediyorum hislerim öle diyor dedi kimsenin bu kadar hislerine gore biteceğini dusunmuyorum"diyo" diyerek bakıyo fala ancak anlayamadım hami suyun ya da kartlaırn böyle diyo mu demeye çalışıyp yoksa bana öyle diyolar anlamında mı çözemedim. ama umarım varlıklı değildir öyle olmasındansa hissel olarak bakmasını tercih ediyorum varlıklar yalan söylemeyi çok seviyolar diye duymuştum birkaç yerden. en azında. bir yetenek ya da hissiyat varsa belki anı biliyolar o da nadir bence
onu bana da çok söylüyo söyledi de bana göre hissime göre sorcak olursanız der ya da hep bu bir faldır net bir sey diyemem ama hissime göre diye belirtiyo o yüzden çok anlayamadım dedim ama bazen de sanki birisi bir seyler diyo gibi konusuyo belki site yönetimince yasaktır alenen belirtmesi gizlemeye calısıyo da olabilir. böyle seyler insanları huzursuz edebilir cunkuBana hep öle hissediyorum hislerim öle diyor dedi kimsenin bu kadar hislerine gore biteceğini dusunmuyorum
Ay bu bilgileri hep öğrendikçe verseniz. Ne zamana kadar geçerli acabakızlar fal sepetinde pelin50 koduyla yüzde %50 indirim alabiliyorsunuz bu hafta .
en son carsamba sanırımAy bu bilgileri hep öğrendikçe verseniz. Ne zamana kadar geçerli acaba
yarın hemen denicem ilk kez duydumahu yaldıza da profiline bir bakın isterseniz sizi çekerse bende spesifik bildiği şeyler oldu geçmişte de ama gelecek beklentisi olandan ziyade anı merak edenler için tavsiyemdir
Bekliyoruz yorumlarınızıyarın hemen denicem ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?