sana olumlu fallari çiktimi hiç? bana olumu konuştu ama vade vermedi, geçen falinda vade vermişti ve tuttmuştuben en çok gül demirin çıktığını düşünüyorum. Gül Demir bende hem anda hem gelecekte en çok çıkan kişilerden biri. Ama tabi karşıdaki kişinin düşüncelerini okuyor mu bilmiyorum, ama benle alakalı kısımlar hep tuttu.
sana olumlu fallari çiktimi hiç? bana olumu konuştu ama vade vermedi, geçen falinda vade vermişti ve tuttmuştu
oooo zamanın büyük masalcılarındanBu arada Binnaz Ablada Rüzgar Gündoğana Tarot baktirdim, 18dk ses kayidi yolladi ve uzun uzun anlatti, ilk bahar için vade verdi. Siz hiç denedinizmi?
şimdi o 6 yıllık ilişkinizdeki kişiyle mi berabersnz?Ben 6 yıllık ilişkimden ayrılmayı düşündüğüm bir zamanda ilişkimin yeniden canlanacağını çok mutlu olacağımızı gezip tozacağımızı söylemişti. Dedikleri zaman içerisinde çıktı, hatta psikologla görüşmelerim sonucu da tekrar ilişkime yöneldim. Ama bunlar hemen olmadı 2-3 ay sürdü bişeylerin değişmesi. Çok mutlu olduk mu, çok diyemem ama fena değil. O zamanlar diğer falcılar bana ayrılık vadesi veriyorlardı genelde.
Bana birlikte olduğum kişinin çok düzgün bir insan olduğunu, onun kıymetini bilmem gerektiğini söylemişti. Haklıydı.
Olumsuzu da büyük ölçüde çıktı. Ben o zamanlar iş arkadaşıma aşık olmuştum herkes bana açılacağı zamanlar için vadeler vermişti. Gül Demir onun bana hisleri olduğunu ama tutunulacak bir dal olmadığını, hoppa bir çocuk olduğunu, bencil olduğunu, ve bir kadına sonsuza dek bağlanmak istemediğini o yüzden benden uzak durduğunu ve adım atarsa küçük adımlar atacağını, "ıssız adam" vari bir karakter olduğunu söylemişti. İnsanları gerçekten sevme yetisinin olmadığını ama buna rağmen bana olan hislerini aşk diye nitelendirdiğini güya böyle yaparak sevdiği kadını kendinden korumaya çalıştığını söylemişti.
Bu çıktı mı bilmiyorum, çünkü çocuk bana hep garip davrandı, gözlerine bakınca aşık sandım davranışlarına bakınca ne olduğunu anlamadım.ama zamanla zamanla tam silemesem de ona olan hislerimi çok ama çok zor da olsa dizginleyebilmeyi başardım.
vallah vadesi Isilay Can ile uyuşuyor aslinda, bilemedim yani yaşayip görücez inshallah olur dediği gibioooo zamanın büyük masalcılarındanilk internet fal zamanı baktırmıştım en son 3 yıl öncede baktırdım çok güzel masal anlatır fala dair hiçbişey çıkmaz :) o sitede rüzgar, doğadan, şevval bunlardan uzak durmalısın
hikayenin devamı merak uyandırdı. devam ediyor musunuz peki?Ben 6 yıllık ilişkimden ayrılmayı düşündüğüm bir zamanda ilişkimin yeniden canlanacağını çok mutlu olacağımızı gezip tozacağımızı söylemişti. Dedikleri zaman içerisinde çıktı, hatta psikologla görüşmelerim sonucu da tekrar ilişkime yöneldim. Ama bunlar hemen olmadı 2-3 ay sürdü bişeylerin değişmesi. Çok mutlu olduk mu, çok diyemem ama fena değil. O zamanlar diğer falcılar bana ayrılık vadesi veriyorlardı genelde.
Bana birlikte olduğum kişinin çok düzgün bir insan olduğunu, onun kıymetini bilmem gerektiğini söylemişti. Haklıydı.
Olumsuzu da büyük ölçüde çıktı. Ben o zamanlar iş arkadaşıma aşık olmuştum herkes bana açılacağı zamanlar için vadeler vermişti. Gül Demir onun bana hisleri olduğunu ama tutunulacak bir dal olmadığını, hoppa bir çocuk olduğunu, bencil olduğunu, ve bir kadına sonsuza dek bağlanmak istemediğini o yüzden benden uzak durduğunu ve adım atarsa küçük adımlar atacağını, "ıssız adam" vari bir karakter olduğunu söylemişti. İnsanları gerçekten sevme yetisinin olmadığını ama buna rağmen bana olan hislerini aşk diye nitelendirdiğini güya böyle yaparak sevdiği kadını kendinden korumaya çalıştığını söylemişti.
Bu çıktı mı bilmiyorum, çünkü çocuk bana hep garip davrandı, gözlerine bakınca aşık sandım davranışlarına bakınca ne olduğunu anlamadım.ama zamanla zamanla tam silemesem de ona olan hislerimi çok ama çok zor da olsa dizginleyebilmeyi başardım.
Aynen uzun ilişkim devam, ama kalp büyük ölçüde başka yerde olunca zor oluyor hayat...hikayenin devamı merak uyandırdı. devam ediyor musunuz peki?
aslında sende tam şey durumu olmuş o hoşlandığın çocuk aklında kalmış ulaşamadıkca daha çekici gelmeye başlamış insan psikolojisi tarzında sonrada vazgeçmişsin exine dönmüşsün ama işin kötüsü bence o adam sana biraz yeşil ışık yaksa şuan olan ilişkini bir şekilde bitirir gidersin gibiAynen uzun ilişkim devam, ama kalp büyük ölçüde başka yerde olunca zor oluyor hayat...
Öyle bişey olmayacağı için sıkıntı yok, hiçbir zaman ex durumu olmadı ilişki hiç bitmedi sadece kötü gidiyordu. Neyse önemli değil, ben sadece aşmaya çalışıyorum. Yeşil ışık yaksa da kesinlikle olmaz artık.aslında sende tam şey durumu olmuş o hoşlandığın çocuk aklında kalmış ulaşamadıkca daha çekici gelmeye başlamış insan psikolojisi tarzında sonrada vazgeçmişsin exine dönmüşsün ama işin kötüsü bence o adam sana biraz yeşil ışık yaksa şuan olan ilişkini bir şekilde bitirir gidersin gibi
insan aklıyla oynuyolar resmen ya hadi faldan anlamıyosun ama dediğiniz gibi karşısındaki insana saygı da mı duymuyolar en sinir olduğum şey bende de bir falcı arkadan kızartmayla bir şeyler pişiriyoduKızlar, fal sepetinde Ece Eminoğlu diye birine puanı yüksek diye fal attım. Başakşehir-fenerbahçe maçını dinledim :)) maç izlemek istesem izlerim arkadaş. Fal baktırmak istiyorum ben. işinize az saygınız olsun ya, bulunduğunuz ortam gürültülü ise fal bakmayın. Bir de ritüel tavsiyesi vermiş elime partnerimin adını yazıp yatacakmışım 3 gece beni düşünecekmiş. En fazla 20li yaşlarda bir kızdı. Tavsiye etmiyorum.
bende begenmemiştimKızlar, fal sepetinde Ece Eminoğlu diye birine puanı yüksek diye fal attım. Başakşehir-fenerbahçe maçını dinledim :)) maç izlemek istesem izlerim arkadaş. Fal baktırmak istiyorum ben. işinize az saygınız olsun ya, bulunduğunuz ortam gürültülü ise fal bakmayın. Bir de ritüel tavsiyesi vermiş elime partnerimin adını yazıp yatacakmışım 3 gece beni düşünecekmiş. En fazla 20li yaşlarda bir kızdı. Tavsiye etmiyorum.
Kız buraya niye yazmadın madem :) maç dinlemek zorunda kalmazdım :))bende begenmemiştim
ne bilim kimse baktrmaz diye bana olumsuzdu bu arada iade alsanaKız buraya niye yazmadın madem :) maç dinlemek zorunda kalmazdım :))
İade aldım çok şükür, başka birine attım. Sen nezih tunayı önerir misin? Bir de hangi falı önerirsin canım?ne bilim kimse baktrmaz diye bana olumsuzdu bu arada iade alsana
İade işte veriyo site hemen.Kız buraya niye yazmadın madem :) maç dinlemek zorunda kalmazdım :))
işte bi başlar ya çok ciddi evlenebiliriz bile diye düşünüp başlayabilirsin o an insan böyle düşünebilir belki aman dikkat ettÖyle bişey olmayacağı için sıkıntı yok, hiçbir zaman ex durumu olmadı ilişki hiç bitmedi sadece kötü gidiyordu. Neyse önemli değil, ben sadece aşmaya çalışıyorum. Yeşil ışık yaksa da kesinlikle olmaz artık.benimle olabilmesi için gelip evlenme teklifi filan etmesi lazım o da olmayacağı için sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?