Fal Sepeti Deneyimleri

Aşk ta yanılmam diyor ama sende vade lerimi tutuyormu

işte bi başlar ya çok ciddi evlenebiliriz bile diye düşünüp başlayabilirsin o an insan böyle düşünebilir belki aman dikkat ett
Yok o mesele kapandı merak etme. Ben derslerimi aldım. Ben hayatımdaki kişiyi seviyorum ve onunla mutluyum, aşk dediğimiz şey geçici bir körlükten ibaret. Zaten zaman içerisinde de geçiyor o aşk o heyecan. Ben şuanki birlikte olduğum kişiyle de başta aşk yaşamıştım evet bu kadar yoğun ve güçlü değildi ama çok saf bir sevgiydi. Zaten 3-4 sene sonra bitiyor aşk, geriye sevgi ve dostluk kalıyor. Benim ilişkim şuan sekiz yılı doldurmak üzere. Zaten 2 yıl geçti falların üzerinden.

ben zaten aklımdan atamadığım o kişiye yaşadığım durumun gerçek bir aşk olduğunu da düşünmüyorum. Hayalimde kurduğum kişiye çok inanmıştım, hayalimdeki kişiye aşık olmuştum. Ki hayalimdeki kişiyi diri tutan da fallardı. Falcılar öyle birini anlattılar ki bana kör kütük aşık sandım. Ancak hayaller ve hayatlar farklı. Zaten bahsettiğim kişinin de şuan 6 yıllık bir ilişkisi var.

Her şeyi geçtim benim ona kendimi itiraf etmeye çalıştığım bir süreçte yaklaşık 1.5 yıl önce bu çocuk benden deli gibi kaçtı. Hala da samimi olmuyor benimle. Benim zaten ofiste benle konuştuğunda bile cevap veresim gelmiyor. Evet hala onu görünce beynimden vurulmuşa dönüyorum ancak bu sevgi değil. Gerçek kişiliğini ukalalık ve bencilliklerini gördükçe o kişiye olan sevgim de soldu zaman içinde. Evet hala hormonal bi etkilenme var, bazen beni çok da yıpratıyor. Ancak artık uzak duruyorum, ve sahip olduğum sevginin tadını çıkarmaya çalışıyorum.

Sevgi neydi, sevgi emekti... Tıpkı ben de Asya gibi körkütük ama güvensiz bir aşkı değil, gerçek sevgiyi seçiyorum. Zaten bana öyle bir seçim de sunulmadı, ben başta aşkı seçmiştim ancak karşımdaki kişi istemedi. Benim hevesim kaçıp güvenip kırıldıktan sonra o kişi gelse benim için her şeyi yapsa ne yazar. Ki yapmayacağı için de düşünmeye gerek yok.

Zaten birlikte olduğum adam da olayları aşağı yukarı biliyor, o da aşkın geçici olduğu konusunda benimle hemfikir. Hayatımdaki kişiyle zamanında evet kıskanmalı bir aşk yaşadık ama o aşk bitti, yerine sevgi saygı ve değer verme kaldı. Ben ola ki diğer tarafta aşkıma karşılık bulsaydım birlikte olduğum insan da eminim ki zarifçe geri çekilmesini de bilirdi. Şimdi hayatınızda böyle naif ve klas bir insan varken, sizi süründürmüş aşık olduğunuz kişi gelse onca şeyden sonra sizinle olmaya çalışsa onunla olmayı kişiliğinize kendinize yedirebilir miydiniz mesela Öyle bir şeyin olmayacağını bildiğim için bunu sorun etmiyorum, ama ola ki olsa bile artık ben onu istemiyorum çoğunlukla. ona olan duygularım da sönüyor zamanla

Son düzenleme:
Aşk ta yanılmam diyor ama sende vade lerimi tutuyormu
Bana geçen sene vade vermişti, su falinda 2 rakamini görüyorum dedi - iki vakte kadar aşk hayatinda canlilik olcak dedi ve iki ay sonra hiç aklimda olmayan biriyle birşeyler yaşamaya başladik. Yani bana verdiği vade tuttu.

En son falda vade vermedi, biraz zaman lazim ama olcak dedi.

kızlar bu sitede baktırdığınız falları diğer falcılar okuyabiliyor mu? yani bu tip siteler bana bu sebeple çok güvenilir gelmiyor nedense

kızlar bu sitede baktırdığınız falları diğer falcılar okuyabiliyor mu? yani bu tip siteler bana bu sebeple çok güvenilir gelmiyor nedense
uygulamadan sordopunuz zaman siz ve bakan kişi dışında başka falcıların görmediğini söylüyorlar ama ben de sizin gibi güvenemiyorum.

uygulamadan sordopunuz zaman siz ve bakan kişi dışında başka falcıların görmediğini söylüyorlar ama ben de sizin gibi güvenemiyorum.
buraya bu sebeple baktırmıyorum. başka falcı göremese bile aynı kişiye baktırdınız 2 ay sonra diyelim eski falını açar dinler ona göre tutarlı yorum yapar. ucuz da değil fal fiyatları.

buraya bu sebeple baktırmıyorum. başka falcı göremese bile aynı kişiye baktırdınız 2 ay sonra diyelim eski falını açar dinler ona göre tutarlı yorum yapar. ucuz da değil fal fiyatları.
inanın bazılarında o kadar kafaları yokaynı kişiyi denemek için 1 ay arqyla kahve ve tarot baktırdımz bambaşka şeyler söyledi ilki ile tutacak yanı yok. Ama az çok aklı çalışan onu yapacaktır tabi.

aklı o kadar çalışmıyorsa baştan savma bakıyorlardır. 300-500 buradaki fala değmez(

Havuza fal attım saatler sonra Nilgün mert adlı falcı baktı.kısa ortalama bir faldı. 300 krediye pek özenilmedi herhalde. Sorularım da geçiştirilmiş. Pek memnun kalmadım. Ama iade de istemedim en azından havuzdan alıp bakmış.

gül demire çok güvenmeyin benim arkadaşıma 6-7 ay önce adam sana dönücek bi salda görüyorum çok bunalmış durumu kötü bu süreçte seni düşünmüş hep dedi çocuk o zamanlar dahil bugüne kadar hala çok rutin çok düzgün ilişkisi var adamın bizim arkadaş terketmişti bunlarıda duyunca iyice gaza geldi geri yazıp özürde dilemedi bitti gitti
Adamın hayatı şuan çok iyi bizim kızçe bitikk

Bu yorum icin tesekkurler, muhtemelen bana seviyor demeleri de gercek degildi...

Zaten dusunuyorum, bi insan asik olsa her sebebe ragmen hislerine gem vuramaz ki... Ister hoppa olsun, ister zippa olsun, ister din farki olsun, isterse ikisinin de iliskisi olsun. Bir yol bulur hayatini birakir o kisinin pesinden gider. Ask oyle bir duygudur ki, insani tum sebeplerden alikoyar.

Falcilarin gelmeyecek insan icin sizi seviyormus gibi yapip da sebepler sunmalari, surekli onlara gitmenizi saglamalari gercekten cok acimasizca bir teknik. Kimbilir kac kisinin psikolojisi bozuldu...

Arkadaşlar, eski sevgilim bugün bir adım attı. Bunu tarihiyle bilenler Duygu Deniz, Sibel Avcı, Derin hisler, Rüya güneş, İda Dağhan oldu. Bilemeyenler Duygu Aura, Yağmur Kaya oldu. Çok uzun tarihler vermişlerdi.

Kuzu sana çoğu yorumcu olumsuz konuşuyordu dimi bana o kadar olumlu oldukları halde 6 aydir ses yok.Bu falcilar kesinlikle bilmiyor gibi.Benimkinin üstüne seninki kaç kez adam attı döndü imrendim valla darısı başımıza

Canım yarısı olumlu yarısı olumsuz ben de, bizim büyük sorunlarımız var adım atma ile çözülecek gibi değil. O nedenle sonuç önemli olan. Adım attı aradı, mesaj yazdı ama ben cevap vermedim henüz.

Bende hepsi olumlu en ufak gelişme yok engeller bile duruyor karşılıklı gül demir elena isilay bilemedimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…