Aldım canım iadeyi.İade işte veriyo site hemen.
fal sepeti o yönden iyi hemen veriyor.Aldım canım iadeyi.
Aşk ta yanılmam diyor ama sende vade lerimi tutuyormuben en çok gül demirin çıktığını düşünüyorum. Gül Demir bende hem anda hem gelecekte en çok çıkan kişilerden biri. Ama tabi karşıdaki kişinin düşüncelerini okuyor mu bilmiyorum, ama benle alakalı kısımlar hep tuttu.
Ya falcıların çoğu anı bile bilmiyor değil geleceğin çıkması. Vadelerin tutması benim hiç dert ettiğim bişey değildi.Aşk ta yanılmam diyor ama sende vade lerimi tutuyormu
Yok o mesele kapandı merak etme. Ben derslerimi aldım. Ben hayatımdaki kişiyi seviyorum ve onunla mutluyum, aşk dediğimiz şey geçici bir körlükten ibaret. Zaten zaman içerisinde de geçiyor o aşk o heyecan. Ben şuanki birlikte olduğum kişiyle de başta aşk yaşamıştım evet bu kadar yoğun ve güçlü değildi ama çok saf bir sevgiydi. Zaten 3-4 sene sonra bitiyor aşk, geriye sevgi ve dostluk kalıyor. Benim ilişkim şuan sekiz yılı doldurmak üzere. Zaten 2 yıl geçti falların üzerinden.işte bi başlar ya çok ciddi evlenebiliriz bile diye düşünüp başlayabilirsin o an insan böyle düşünebilir belki aman dikkat ett
güzeldi cnm ama vavv degildi ben bi de elenayı begendim baskada begenmedimİade aldım çok şükür, başka birine attım. Sen nezih tunayı önerir misin? Bir de hangi falı önerirsin canım?
Bana geçen sene vade vermişti, su falinda 2 rakamini görüyorum dedi - iki vakte kadar aşk hayatinda canlilik olcak dedi ve iki ay sonra hiç aklimda olmayan biriyle birşeyler yaşamaya başladik. Yani bana verdiği vade tuttu.Aşk ta yanılmam diyor ama sende vade lerimi tutuyormu
uygulamadan sordopunuz zaman siz ve bakan kişi dışında başka falcıların görmediğini söylüyorlar ama ben de sizin gibi güvenemiyorum.kızlar bu sitede baktırdığınız falları diğer falcılar okuyabiliyor mu? yani bu tip siteler bana bu sebeple çok güvenilir gelmiyor nedense
buraya bu sebeple baktırmıyorum. başka falcı göremese bile aynı kişiye baktırdınız 2 ay sonra diyelim eski falını açar dinler ona göre tutarlı yorum yapar. ucuz da değil fal fiyatları.uygulamadan sordopunuz zaman siz ve bakan kişi dışında başka falcıların görmediğini söylüyorlar ama ben de sizin gibi güvenemiyorum.
inanın bazılarında o kadar kafaları yokburaya bu sebeple baktırmıyorum. başka falcı göremese bile aynı kişiye baktırdınız 2 ay sonra diyelim eski falını açar dinler ona göre tutarlı yorum yapar. ucuz da değil fal fiyatları.
aklı o kadar çalışmıyorsa baştan savma bakıyorlardır. 300-500 buradaki fala değmezinanın bazılarında o kadar kafaları yokaynı kişiyi denemek için 1 ay arqyla kahve ve tarot baktırdımz bambaşka şeyler söyledi ilki ile tutacak yanı yok. Ama az çok aklı çalışan onu yapacaktır tabi.
Bu yorum icin tesekkurler, muhtemelen bana seviyor demeleri de gercek degildi...gül demire çok güvenmeyin benim arkadaşıma 6-7 ay önce adam sana dönücek bi salda görüyorum çok bunalmış durumu kötü bu süreçte seni düşünmüş hep dedi çocuk o zamanlar dahil bugüne kadar hala çok rutin çok düzgün ilişkisi var adamınbizim arkadaş terketmişti bunlarıda duyunca iyice gaza geldi geri yazıp özürde dilemedi bitti gitti
Adamın hayatı şuan çok iyi bizim kızçe bitikk
Kuzu sana çoğu yorumcu olumsuz konuşuyordu dimi bana o kadar olumlu oldukları halde 6 aydir ses yok.Bu falcilar kesinlikle bilmiyor gibi.Benimkinin üstüne seninki kaç kez adam attı döndü imrendim valla darısı başımızaArkadaşlar, eski sevgilim bugün bir adım attı. Bunu tarihiyle bilenler Duygu Deniz, Sibel Avcı, Derin hisler, Rüya güneş, İda Dağhan oldu. Bilemeyenler Duygu Aura, Yağmur Kaya oldu. Çok uzun tarihler vermişlerdi.
Canım yarısı olumlu yarısı olumsuz ben de, bizim büyük sorunlarımız var adım atma ile çözülecek gibi değil. O nedenle sonuç önemli olan. Adım attı aradı, mesaj yazdı ama ben cevap vermedim henüz.Kuzu sana çoğu yorumcu olumsuz konuşuyordu dimi bana o kadar olumlu oldukları halde 6 aydir ses yok.Bu falcilar kesinlikle bilmiyor gibi.Benimkinin üstüne seninki kaç kez adam attı döndü imrendim valla darısı başımıza
Bende hepsi olumlu en ufak gelişme yok engeller bile duruyor karşılıklı gül demir elena isilay bilemedimi.Canım yarısı olumlu yarısı olumsuz ben de, bizim büyük sorunlarımız var adım atma ile çözülecek gibi değil. O nedenle sonuç önemli olan. Adım attı aradı, mesaj yazdı ama ben cevap vermedim henüz.
Onlar nihai durumu olumsuz söylediler ama iletişim tarihini bilemediler. Elenadan iade aldım ben. Falının benimle alakası yoktu.Bende hepsi olumlu en ufak gelişme yok engeller bile duruyor karşılıklı gül demir elena isilay bilemedimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?